Slänger in...

Slänger in en nyårs outfit! :) Fick tyvärr ingen särskilt bra bild men..



Inge märkvärdig outfit.

Svartlinne: Gina Tricot
Svart TubTop: Åhléns
Svarta genomskilninga strumpbyxor: Present tror jag.
"kavaj" : Vila
Smycken: Vero Moda, I me my, Gina trocot.
Så kör jag på en mitt bena :)

Nyår! :)

Om mindre än 11 timmar är det 2010 då ;) Nyår skall firas med dom bästa tjejerna a lá Miens place :)
Nej nu skall ja äta lite lunch, sedan fixa i ordning mig för att ta bussen kl 6 till Klinte :)
Puuusss gott nytt!!


Sista Ica cupen då... ;(

Hahah mamma får nog tänka om med det där att jag får pengar för varje må jag gör, för jag gör henne fattig hah :D
Vi vann iaf mot P18s 95a lag som tur var! På straffar och jag satt min :) Den var inte snygg men whatever de är ju själva målet som gäller!
Så på den här cupen har jag tjänat 150 spänn, behövs nu efter julen och så!
Ska väl ta å pallra mig upp till duschen snart.. Orken är slut efter matchen.. sedan skall jag och pappa kanske baka tryffel :) Vi hörs senare!





VI är dom gula! :)


fotbollsmatch! (Y)

Nu gäller de töisaar, nu tar vi P18s 95a lag!!!
Snart bär det avin till Södervärn för att spela sista matchen i Klintecup :( Nästa år är vi för stora för att få vara med... Måste byta om nu!
Puuss<33



29 December

Har precis varit en stund inne vid Espen :) Fast det är max 10 meter in dit så händer det inte ofta längre att vi är... Inte som när vi var små liksom ;P
Men imorrn taggar för nytt mot P18s andra lag, nu ska dom få revansch! :)



Jag & Espen på gamle goe tidaa ;)

:D

Nu skall jag och mamma åka in och trängas med alla på stan. Fixa en present till vår fotbollstränare och göra lite andra ärende :D


No happy ending..

Åh allt har bara skitgt sig idag! Är så jävla sur på ALLT!!!
En bra sak har väl hänt idag och de är att vi ska spela om 3dje pris i södervärns hallen imorrn klockan 1. Kom dit och kolla väl? ;)

Lalala...

Lalala jag vill hitta på något idag!!! Mikaela Larsson kan du kolla din mobil!!!!??? :)
Har försökt fått tag på henna men det verkar HELT omöjligt....

Klinte cup!

Åh gud är sjukt trött! Man blir ju lite seg efter tre matcher. Men vill ändå inte sitta hemma ikväll igen! Vill träffa Linnea som jag inte gjort på as länge!
Matcherna gick väl sådär fast dom lite bättre i laget tyvärr inte kunde va med. Jag gjorde till och med två mål, vilket innebär att jag får 100 kr :) Mamma och jag har gjort en deal att för varje inomhusmål får jag 50 kr och utomhus 100. Gjorde ju till och med ett nick mål så kanske kan flörta till mig lite mera ;)   Men men vi kom iaf tyvärr inte till final... :/





Gillar vi inte!

Nej fy fan, inte gilla! Jag måste gå upp klockan 6 imorron ungefär... Usch hur orkar dom änns lägga en match vid 8.25 på morronen.. Nej därför måste jag pallra mig upp och sova nu!
Puss och god natt! <3



Än en gång, Taggaaa! :)

Fuck! :(

Faan Mien missade bussen :(  Så det får bli en tråkig ensamhemma kväll ikväll... Och upp tidigt imorron när det är Klintecup som gäller, Taggaa!!

Músicaa (:

Yes jag hittade Spotify nu! :D Ibland är jag duktig!  Eller okej tack pappa... haha
Snart kommer Mien med bussen så får väl gå upp och möte henne, eller gå går ju inte får halka upp och hämta mig, hah de går kanske inte men aja de är HALT om ni fattar!

8 Mile

Nu har jag sätt på film (: 8 miles och slutet av Robin Hood som jag och Becca började se igår kväll!
Tyvärr fanns inte slutet med på 8 miles. Någon som har den filmen och låna ut till mig? :)




Han va fan lite små snygg asså! :)   (Eminem killen)


Förlåt för...

Förlåt för SUGIG uppdatering!
Men nu har jag fått spotify av snälla Anthon! :) Men jag hittar inte den inte nu, vart hamnar den på datorn?
Aja sa ju igår att jag skulle lägga in en bild på det jag köpte på mellandagsren men jag orkade aldrig igår kväll så ni får det nu istället och lite vad jag fick i julklapp :)
Hant också med och kolla på när Mien spelade fotbollscup igår :) Dom vann allt!! Skit duktiga! Missade tyvärr finalen eftersom då körde var det laserdome med mina kusiner som gällde! Skit skoj! Och ni kan ju notera att vi småsyskonen vann över storsyskonen! :) Det var två syskon från varje familj som pallrade sig dit, 3 mot 3 och det blev riktigt jämt. Men det var då inte tack vare mig att vi vann, haha jag kom sist av alla..


Kom på att detta inte var allt jag hann köpa. Köpte trosor och galger oxå ;p och de var nog någe mer men kommer inte på... whatever.




Lite av det jag fick i julklapp :)


Ingen rubrik

Mina kusiner och Mien är här nu. Kan lägga in bilder på vad jag köpt på mellan dags rean sen :)
Puuuss på er<3

Slapp!

Nej usch vad jag hatar sånna här dagar! Har inte gjort ett piss idag... Bara ätit jul godis :p Men de är det ica fotbollscupen nu i mellandagarna är till för, att springa bort lite av det man ätit ;) Nej nu ska jag se en film jag fick i julklapp med familjen :)
Och imorrn bitti bär det in till stan för hinna shoppa något på mellandags rean innan det är packat med folk och det man vill ha har försvunnit!
Ha de bra! :) <3






Julen i bilder :)

Här kommer lite jul bilder då :)



Becca och Emelie byggde en snögubbe på julaftons morgon :)



Hos farmor :)




Musse jultomten ;)


Släkten


Och guitar hero med kusiner :) Jag och Peter

tröttar..

Oj, oj inte vanligt för Camilla att vakna vid halv ett... Men jävligt skönt att sova ut! Hade en helt okej julafton igår! :) Lägger in bilder sen när jag hittar kameran. Nej nu måste jag på toa! :P

God jul! :D

Jaa då var det julafton idag då :p Min dag kommer se ut så här att först är vi hemma med familjen, äter jul lunch här hemma med köttbullar och prinskorvar och allt, sedan efter maten är det julklapps ut delning från skåne släkten och familjen, sen är det ju såklart Anna anka eller nej Kalle kanske ;) Sen bär det av upp till farmor där hela pappas släkt är typ. Där fortsätter vi med vårt ätande, och julklappsutdelning igen vid ungefär 9 någon gång :) Får se om jag hinner uppdatera vad jag fått här hemma innan vi åker, för uppe hos farmor har dom inga modärna grejer ;P
Puuusss och god jul!!! :)<3


Åh jag måste vänta ända till kl 2 tills jag får öppna dom här paketen :( hah

Uppesittarkväll (:

Puh, har slått in alla julklappar nu, klätt granen, letar rim och jag känner ingen rikig julkänlsa :S Fan! Vill bara bli färdig med allt! Aja ska gå och äta lite julgodis och tänka ut rim och leta upp min julkänsla ;)
Puuuss om 1 timme och 35 min är det julafton :D



Usch orkar inte plocka bort allt skit.... :/

Resultat;

Nu är vi färdiga med vårt julbak :) Eller inte riktigt men nästan. Snart skall vi upp till farmor för att klä hennes julgran, och mina kusiner har oxå kommit dit nu så får träffa dom med :)



kanelkola made by me ;)


Självklart knäck med! :)

Julgodiiiis :)

Nej vad hände med minus graderna? :(. Inte för det hinner smälta bort tills imorrn men jag hatar blöt snö! Aja hällre blötsnö till jul än ingen snö allas! :)
Nu ska jag, Becca och pappa sätta igång med vårt julgodis bak, sedan massa städning, julpyntning, klä granen, slå in alla julklappar, komma på rim till julklapparna, aa det är det jag måste hinna göra idag :)
Puuusss<3

Film dags :)

Nu skall jag och Becca se på Grinchen ( och hur nu de stavas)


Dagen :)

Nu kommer våran (Milla, Mien & Malin) dag i bilder :)




Mina presenter jag fick av Mien och Malin :))


Sen kom hovslagarn, så vi fick stå ute och frysa med hästarna, men de gör inte så mkt! :)
Det är mina dålia 3,2 meg mobilkamera jag har om ni undrar :P


Så granerade vi Miens pepparkakshus :)

Nej nu ska jag in till stan med mamma och kolla på en present till farmor :) Puusss<33

Dan före dan före doppare dagen :)

Ja nu är det inte långt kvar till julafton naaj :D  Dagen har jag tillbringat hemma hos Mien med malin oxå. Vi har fixat med Miens pepparkakshus, vart ute, sett på film och bara chillat. Lägger in bilder sen när jag kommer hem ikväll på vad jag fick för julklappar av Mien och Malin och lite annat vi gjort under dagen :)
Puuusss på er <33

Våran "julafton"

Snart kommer Malin och då skall vi ha "lilljulafton" byta paket och sånt =) Mien har till och med pyntat sin lilla julgran som  vi skall lägga våra paket under :) Visar sen vad jag får.
Puuusss<3


Milla, Malin, Mien <33


091221

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något idag! Men dagen har iaf sätt ut så här: Jag och Mien gick upp redan vid 10, vid ett tog vi bussen mot hemse, gick och handlade på ica som ALLA andra helt kaos! Sedan hade skuffen frysit fast så vi fick inte in Miens farmors rullator där, så jag och Mien fick ta den och köra hem den till hennes farmor, hahah vi sprang och skjussa varanda mitt på hemse city, men ändå jäkligt kul :) Sedan hem till Mien och jag fick värsta magknipen, sen vill ja inte berätta i detaljer vad jag behövde göra för att de skulle släppa. hahah Och nu sitter vi här lyssnar på musik och är mätta efter lite tacos Mumma!!:)
Snart ska vi ta och gå ner till köket för att börja göra lite puffkola och sedan se anna ankas jul :) Nämen oj va klockan redan 10 över 8?? Shit anna ankas jul börjar ju vid 8 :P haha aja så ska vi byta julklappar sen oxå.
Puuusss<33

 

Myyyyys

Precis spelat kort med Mien och Becca, druckit glögg och ätit en glass a la camilla. Jag och Becca är så duktiga! Vi är nu färdiga med pepparkaks huset, granerat den och allt ;)
Nä nu ska vi gå och se på film :)


Vad tycks om vårt mästervärk då? ;)

091220

Hemma nu efter en dag i stan :) Åkte in med Natta i morse och köpte dom sista julklapparna. Sedan iväg på träning och alslutningsfika med laget :) <3 Och nu sitter jag här och luktar unket svett ;) Och är sur! Pappa har köpt världens fulaste julgran! Fuck heller att vi ska ha den!! Jag GÅR seriöst in till stan för att köpa en ny om de är så, för in här ska den fan inte!!
Ikväll kommer Mien :D
pusss<33



Den här lilla saken följde med mig in till stan idag :))

Lek i snön :)

Vi har blivit barn på nytt ;) Jag och Becca gick ut och lekte lite i snön. Och sparkade spark, mysigt faktiskt! :)

Nu skall jag gå och ta ett nybakat rullrån:) puss på er<3


Marie Frida Höglund

Sitter och pratar med Mien min baby i telefoon :) Ville bara säga att Mien och jag vi är goda vänner fast vi är lite olikaaaa. men en sak har vi gemeeensaaaaaamt PLOPPPP :D haha
ha de skit braaa! pussss<33


This is Mien and she´s from Sweden. She´s so hot, yeah everythning your not. I love her with all of my heart, and I know you will also love her from the start. But I´m sorry she´s only mine, I hope you think it´s fine!
It´s just something you just have to live with, hope you can, I could never live without to see you again! :)
Hahha okej jag håller med om att jag inte är proffs på att rimma, ännu mindre på engelska! hoppas ni förstår ngt! :P


Baaak :)

Nu har jag och Becca äntligen tagit tummarna ur rövarna och gjort pepparkakshus. Eller okej den är inte färdig än, vi har inte satt ihop den eller granerat den, och de kommer väl inte hända förrens efter jul! hah

 '
Syster :)

systra mi

Mys med Syster! :) Film, godis, tända ljus, spela spel kan det bli mysigare? :) Händer inte ofta naj!
Puusss<33

It´s christmas time again

Det här går inte! Pappa kan ju inte bara komma hem med ett stort paket, ställa det bakom mig och inte tro att jag blir nyfiken! haha
Guud som jag shoppat julklappar idag! Min dag har jag:, vaknat, stressat iväg till bussen hann precis, tagit sprutan mot livmoderhals cancer, köpt julklappar, klippt mig, köpt julklappar, träffat Mien, köpt julklpppar aa det var väl i strotsätt allt jag gjort idag. Så skönt att nästan vara färdig med alla julklappar. Bara mamma och farmor kvar :)
Måste ju också komma på rim till alla, eller bara dom inom familjen :)
Ikväll skall ja bara vara hemma med syster och kolla på film och ha mys mys! :)


Ego bilder, men sånt måste ju finnas det med ;)  Hon som klipte mig tyckte jag skulle ha lite "hollywood lockar så :)

All I want for christmas..- Mariah Carey

Sitter här vid Beccas data och lyssnar på julmusik :) Helt sjukt vad jag vill ha JUL!! I morron får vi jullov, sjukt skönt! Det inte lika roliga är ju att vi skall gå till sent på kvällen i skolan för att få ledigt på fredagen, när alla andra är i skolan (;
Ska man vara finklädd vid julavslutning? Jag har kanske något juligt, får se :)
Puuss<33

Jag ser det snöar! :)

Åh kan det blir mysigare eller? När jag kom hem idag jävligt pisst of på musik läraren hade mammat bakat mjukpepparkaka och lite annat gott och gjort varm oboy, något jag oxå behövde efter den kalla vägen hem från bussen.:) Aja men lixom fick MVG på ett musik prov och ändå får jag bara G i slut betyg!? Jag kan ju inte heller höja det eftersom vi inte har musik nästa termin! Så snacka han om att jag kunde vara med i kören för att höja betyget. Men vadå jag tycker bara synd om kören fall jag ska vara med! Camilla ton döv...! Nej nu ska jag hjälpa min kära mamma laga mat, och sen skall vi till klinte på möte med klassen :)



Juste Jennie var med i skolan idag! :D

Seg söndag!

Söndagar är väl för sega!? Man går runt och är halvdöd stor del av dagen! Men sen i efetermiddag äre iaf fotboll som gäller, då brukar man vakna till :) Nä skall väl gå å försöka få Becca att baka vårt pepparkaks hus vi skulle göra förra helgen... :) Glad Lucia! (säger man så? Aja jag gör de iaf)


Hahaha saknar fan Linnea asså! Hon är i nått land jag inte kan stava till ;p Men hon kommer hem på tisdag, och hon kommer fan va en NEGER!!!!


Lucialoppet :)

Har precis ätit lite lunch med min kära mor ;) Lucialoppet som gällde idag jaoo, med laget. Trodde verkligen inte det var så stort. Över 300 pers tror ja! Vårt lag körde bara på det lilla loppet, inte jätte litet 5,3 km men. Trots min förkylning gick det väl hyfsat. Tränaren frågade innan ungefär vilken tid man satsade på att komma in ja ba äh säger 30 min. Och precis vad jag gjorde oxå :) Sen direkt efter jag sprungit hoppade vi in i bilen för att köra bort till södervärn och kolla på Miens final match. Ifk - Gotland Södra. Ville INTE att Ifk skulle vinna! Ifk vann med ett litet onödigt mål!...  Men andra matchen med damerna vann Södra iaf :D 


Fler folk än i kina typ ;)


Här kommer Emma. Första tjejen i mål ;))


Orka att den där lilla plutten kom före mig hahah.  Och min tränare i blå byxor


Olivia och Johanna på väg till Södervärn för att kolla på Mien :) 

SVAR PÅ TAL: NI SOM KÄNNER MIEN....

"ni som känner Mien fattar hur hon e" haha jag är "bara såhär" när jag är med milla. kan bero på när man ser henne så går man ner till hennes nivå och gör sånna saker som hon gör!!





Vad kan man säga... jag sjunker till hennes nivå :)




xoxo MIEN

Idolkväll ikväll ist då.. (:

Kvällen fick en massa ändrade planer. Allt sket sig. Men Mien kom hit istellet :) och ni som vet hur Mien är fattar ju hur jag har haha ;)


091210

Facebook vill ju då inte jobba med mig... försöker ladda in bilder men de går inte :S Men pappa får fixa det ikväll när han kommer hem så håll ut, dom skall upp! :) Men kan iaf lädda upp här, så ni får en fin bild på klassen :)


Visst är vi stiliga! Man blir ju nästan lite rörd :,)  hahaha ;)

Helt slut!

Puh, vilken jobbig dag!! Var egentligen sjuk imorse men pallrade mig ändå iväg till skolan för det var ju nobel! :)
Var faktiskt as kul!! Eftersom jag inte orkar gå till skolan imorrn så fixar jag med alla bilder så att ni får se :)) Nu blir det nog tv en stund :)
puusss <33


Asså ta er i rumpan! ;)

Ah skulle egentligen åka in och se på idolerna idag vid ica maxi, men de sket sig för fick ingen skjuss ut dit... Men Erik var typ ändå inte med och det va egentligen den enda andledningen till att jag ville åka och kolla, så de var väl tur att de sket sig :P
Imorrn är det nobel i skolan, fan kommer nog bli rätt kul!! :) vi satt några stycken och skulle bara ihop alla niorna tjej och kille och sedan göra bordsplaceringen, först var det inte så svårt, men sen blev allt så krångligt. Men när man frågar någon vem vill du gå med? Och dom svarar att de inte spelar så stor roll, ingen dålig bara och bla bla. Ja då väljer vi ihop dom med en och sen Nej men den vill ja ju inte ha jag vill ju hällre ha den och bla blaaa. Har ni svårt att säga det innan eller? Asså blir fan lite lack! Skit samma för nu är det iaf så här! Nu skall jag äta så pusss på er<33 


Haha jag och Sandra för ngn vecka sen vi skulle försöka va två i hennes jacka inte så lyckat kanske för vi kom fan inte upp därifrån :P. Bilden från Miens mobil :)<3

Glassssss :D

Här sitter vi och tjockar oss med glass :D  Jag, Melan och Mien. Lessen för dåligt uppdataering men det skall jag bettra mig på :) Idag har vi solat solarium i hopp om att bli bruna, blev vi det .. naj.. Nu måste vi försöka plugga lite, önska oss lycka till för de kommer gå åt helvete :P


Hahaha vi är väl för snygga :)?

:(

Det blev inte så mycket pepparhuskaks bak idag... Jag och Becca gjorde skissen sen orkade vi inte mera :p Vi får ta det imorrn efter fotbollen istället :)
pusss<3

Dags för...

Dags för pepparkakshus bygg nu då med syster :)
Mien sov här i nättras och åkte hem för drygt en timme sen, hon kanske kommer ikväll igen ;)<3
Lä'gger in en bild senare på vårt mästerväärk när den är färdig ;)

Staden sen :)

Idag blir det stan med Mien och Natta :D  Känns fett skönt att vara färdig med nobel redovisningarna nu!!! :)  Vi slutarom exakt 50 min :))
Pussseen<33

Träääning :)

Idag är det ÄNTLIGEN träning :D Ogilla att träningarna gått bort för olika anledningar på en och en halv vecka... Ska bli skit härligt, bryr mig inte om att jag egentligen är skit trött, för va fan de blir ändå roligare när man kommer dit!:)


I sommras :) <33 

Ge mig juuul!!

Här sitter jag när jag igentligen borde plugga... Jag vill ha JULLOV!! Orkar verkligen inte med allt plugg och skit längre! 


Tur att jag har gjort jul godis med bästa Mien idag på HK:n så jag kan äta de och hålla mig vaken med all tråkig j*vla fysik! Lite misslyckad knäck som ni kanske ser, men whatever de är ju ändå insidan som räknas ;) 

Ångest! :s

Åh gud jag får ångest på allt nu!! Vi har sånt där nobel nu i 9an och nästa onsdag ska man va fin klädd och skit. Men jag hittar ingen klänning som jag vill ha och har inga snygga skor heller!! Bläää! fuck it!  Jag får låna av min granne Emelie och Fanny, klänningarna är snygga men jag passar inte så bra i dom :/ och jävla gotland får ju inte nåra nya klänningar i affärerna heller tycker jag!!:s Jag vill ju inte ha en klänning som jag bara tycker är okeej, jag vill ha en klänning som jag älskaaar!! Som jag kanske kan ha på julafton och nyår oxå om jag vill! :)
Var inne med Melan i stan en snabbis idag efter skolan,, prövade typ alla klänning på vila, ingan var någe vidare snygg.. skall åka in imorrn igen.. och nu måste jag plugga.. jippie! Har matte prov imorrn och fysik prov på torsdag, JAG KAN INGET!! Vem vill kunne något om atomer och skit!! jag vill ju fan inte bli någon jävla austronat hade jag tänkt... aja nu skall jag inte berätta alla mina jävla beskymmer :p


Då vare dags att öppna den här då ;D

RSS 2.0