Vi skippar plan A, skiter i plan B och kör på plan C istället!

Vi skippar pizzan på nymans ikväll! De kommer vara för mycket folk så de palls inte... Så nu blir det tacos och sedan gittar jag och Olivia in till staden, får väl se vart vi hamnar, men blir iallafall en natt at Lökens place! Me gustaaa! :) Blir nog en bra valborg iallafall!!


Tre mobbade skitungar!

valborg dåraaa

Shiiit vad trött jag är! Mina ögon torkar ut snart!!
Olivia det smart asset råkade ta bussen ut till Hemse istället för åt det andra håller, hahah jävla 95:a alltså ;)
Ikväll blir det bara en lugn kväll med kompisar, i och med matchen imorrn så! Men egentligen varför firar man valborg? Har inte fattat det riktigt, bara för att våren kommit? Vi firar ju inget speciellt när första snön kommer, eller när första lövet faller på hösten..? Ajja en sak till att fira gör ju inte så mycket ;)

old stuf

Var det bara jag som hade missat att vi inte var lediga imorrn? Det var vi väl förra året på Valborgs dagen? Jag som verkligen var helt inställd på det, tur att fredagar är rätt sköna då! :)
Så fick jag också reda på att vi ska ha match på lördag, varför lägga en match dagen efter valborg? Som på träningen idag vi ba: Asså Anders varför lägger dom en match dagen efter Valborg? Han: Vadå? Brasan släcks ju ändå vid 10 sen kan ni ju bara gå hem och äta en macka och dricka lite te å ladda upp inför matchen. Hahah vi blev kanske lite busted där! Fast jag ska iallfall hålla mig i skinnet, ska nog vara med fotbollskompisar! :)

Hitta en massa gamla bilder, eller kanske ett max två år då da men ;p

Hahah minns du natta?


Hahah shiieet bilder jag inte sätt!


Hej jag är krit vit!


Omoget..

Blöt träning idag! Hatar när det regnar man blir så jävla opeppad!
Idag var det tydligen Hemse som gällde med skolan, inge vidare jättekul... Åkte sedan hem vid 12, var så sjukt jävla trött och vi skulle ha NO, visste att jag inte skulle lyssna något så tyckte att de va lika bra och åka hem å sova och vila upp sig inför träningen. Sov i soffan i 2 timmar, riktigt skönt! Olivia kom sedan och höll mig sällskap innan vi åkte in på träning! :)
Måste snabbt upp och duscha för snart kumma Fanny å då är det Andra avenyn som gälla! :)


TOFTA FOTBOLL!

hahahahahah, typ så låter det när vi spelar tofta fotboll, alla försöker typ vara något seriösa men i själva verket är det ingen som kan haha!  Men de är så jävla roligt bara!




aa som sagt min mobil har ingen höjdar kamera!

we are the winners, inget nytt lixom..

Gud så trött jag är!! Även fast jag inte gjorde något idag på volleybollmatcherna så är jag ändå sjukt trött! Vi vann för den delen hela volleybollturneringen, som vanligt dåra! Och det var inte enns kul för min del, stod bara på planen eftersom man va tvungen att minnst ha en tjej... Snäll som jag är ställer jag ju upp för klassen! Vi var utklädda till så fult som möjligt, asså dom fulaste kläderna vi kunde hitta. Jag orkade verkligen inte leta fram något igår, tog något som hängde längst in i mammas garderob och som såg till att tillhöra min farmor eller något hahah! De pinsamma är ju att mamma haft det nån gång i tiden.. Ajjja priset vi vann var Twix och 10 kr i caffis! hehe :)


Lite pics från idag

Utfiten var en skjorta, en ful besch väst, ett brunt gammalt skärp, scnille brillorna, pannband, slickeballisar! Riktigt het kompination!




sexigt med uppdragna slickeballisar!


Nästan för snyggt för att läggas upp här, hahaha
 

Premiär matchen av stapeln!

Matchen gick mot förväntan as bra!! Riktigt härligt att inleda säsongen med vinnst! Vi mötte Dalhem C, alltså dom äldre rutinerade tanterna, som kom till planen med barnvagn och rubbet, haha. Även fast det inte var min bästa match är jag skit glad för vår skull! Imorron är det vollyboll som står på spel i skolan, det är ju bara ett måste att vinna för vår del, har man tagit hem det alla andra år så! Vi ska tydligen klä ut oss helt plötsligt, temat är: Så fula som möjligt! Hoppas ta mig fan inte att dom skojjar med mig nu, haha kul om det bara är jag som har ;)
Nej ska väl ta å leta fram något ur garderoben nu :)


Thats the way ahaa ahaa

Dags å börja leta fram vad man ska ha på sig imorgon, det är ju fotogrejs och man vill ju se något bra ut, men ändå inte skämmas för mycket över det när man ser på kortet om ca 10 år! Äh man ser ju ändå bara bröstet och uppåt, får väl blir något gammalt tråkigt eftersom jag aldrig har dit att uppdatera min garderob...!
Men btw så är jag färdig med min spanska läxa nu, stolt! :)

Angående mitt hår så har jag kommit fram till att det får se ut som de gör fram tills nästa helg (om jag har tid då). För dom som känner mig bäst rekomenderar att jag ska ta å göra det en annan dag för dom vet vad det kan få för konsekvenser om det blir fel haha :p


Bjuder på denna bild, en lite uppsväld Camilla efter god mat haha

No comprendo at fucking all!!

Schnille brillorna är på, spanska musiken ljuder på högsta volym i högtalarna, inte hjälper det mig ett piss att göra spanska läxan! Jag suger det är bara att erkänna, men måste ändå bevisa att jag kan behålla mitt VG till denna termins slut. Behöver det! Så öppen för föslag, JAAA!!



Meeeeen det var roligare att ta kort! :)

Oboy vilket vackor vädor, solen skinor idaaag!!

Tröttar! Hemma nu efter en natt hos Mien. Skit härligt väder ute idag så vi stekte lite i solen innan mami kom och hämtade mig! :) I hopp om att det kanske kan sätta sig lite färg på oss iallafall.. Funderar på att gå ut och lägga mig här hemma igen men vet inte det ser ut att blåsa kallt.. Annars har jag en jäkla spanska läxa som ligger och väntar på mig...!




Ser det inte härligt ut? :)

meet me halfway

Hemma igen efter matchen som spelades ute på slite konstgräs. Till en börjar gick det åt skogen, vi släppte in 3 mål på raken. Men det tog vi allt igen och matchen slöt 4-4, med en jävla massa skott som var rikigt jäklans nära! Så himla surt att det aldrig skall gå in! Men men tycker vi gjorde en bra match, är inte nöjd med min insats, kom inte till min rätta helt enkelt...!
Ikväll blir det en kväll i Ejkstaa at miéns place, gillas! Nej står inte ut med min svätt lukt längre så skall gå och ta mig en dusch! :)


vackort! 95:an på väg hem från Slite

Tagga!

Såklart är man grymt mycket tröttare på en fredagkväll än en onsdag kväll bara för att man inte behöver vara det... Äh lika bra skall upp vid 8 imorron så! Sista träningsmatchen innan säsongen drar igång! :) Så nu taggar vi!


Oj jävlar vilken dålig bild! Men orkar int leta upp någon annan... 

Glaaaass

Aa vart ska man börja, vaknade imorse, nej det är ju super tråkigt.... Ajaa fredaag entligen, klarade ännu en vecka, fredagkväll och jag är hemma... Har träningsmatch ute i Slite klockan 11 så har inte så mycket annat val..
I vilket fall så åkte jag in till stan idag. Bästa sällskapet Mikaela joina mig på bussen och en liten stund i stan, sedan mötte jag upp Becca och mamma, åkte till glassbaren och åt årets första glass där, inget annat än gott. Sa sedan Hejdå till Becca som skulle med båten till Stockholm. Åkte tillbaka till stan och gick för en gångs skull själv bland kläder och skor. Men det är faktiskt bra ibland, då får man göra det man behöver göra :) Hann även med att sola lite innan jag fick springa till bussen som tog mig hem så jag fick äta tacos! Inget annat än gott det heller!


Denna glass består av, knäckglass, hallon sorbe, och mjölkchoklad, den sista rekomenderar jag inte

Sis och mami

Tänkte dom på mig och Mien när dom tillverkade denna glass eller?

Beslutsångest!

Beslutsångest! Jag sa förrut att jag skulle färga mitt hår eller slinga min utväxt rättare sagt till innan vi skall ta enskilt foto i skolan, sen har jag velat fram och tillbaka. Fotona vi skall ta är på måndag och färgningen har ännu inte blivit av... Och nu kan jag verkligen inte bestämma mig om jag skall vänta tills efter fotot eller om jag skall göra det nu i helgen... Den syns väl inte som värsta svarta sträcket men det är lite mörkare i hårbotten. Och blir det misslyckat kommer jag bli så jävla sur och förmodligen inte ta ett sånt där foto, Eller så får jag hoppas att det blir bra, kanske ångrar mig sen annars.. Och nej jag har inte heller råd att gå till frisören. 
Så lite hjälp, skall jag vänta tills efter?




Skit i mig på denna bilden. Där tillexempel ser man min utväxt ganska mycket!


True life

Nu hade jag egentligen vart på väg hem från skolan. Men det orkade jag inte. Först orkade jag inte gå till skolan i morse överhuvudtaget pga min förkylning, men det skulle vara nationella imorse som jag inte orkade missa, så tog på mina mjukisbyxor och pallrade iväg till skolan! Nationella gick inge vidare, men det får gå som det vill, kommer endå inte få bättre en G..
Gick på en lektion till men sen hade vi inget viktigt och jag fick ont i magen också. Kanske smittade det, för både jag, Natta och Melan hade ont i magen...:P Vi tog iallfall bussen och var hemma redan vid 2, skit skönt! :) Natta följde med mig hem för ingen kunde hämta henne vid bussen. Gjorde chokladbollssmet som vi åt i två tallrikar, la oss och slappa framför tvn med American pie :)


Lite för mycket kanske

Kryddigt!

Vi är ju så duktiga! Jag mien och våra mammor fixar med kryddor som vi i klassen sålt, nu ska vi dela upp allt så det kommer till respektive, så nu luktar det kryddor i hela vardagsrummet...!
Ikväll är det andra avenyn som som vanligt skall ses med Fanny Karlsson! :)


Bjuder jag på!


Sweet

As skööönt att bara åka hem och ta det lugnt efter skolan! Känns som jag inte gjort det på hur länge som hälst! Hade egentligen träning men de orks inte, har blitt förkyld, lite ont i magen sen lockade inte vädret så där jättemycket heller... meeen sitter och kollar 8 mile, gillar den filmen! Och ännu mera nu på vår nya tv med :)



Denna snygging fyller hela 15 år idag! :D  grattis 95:aaan ;)


Mien my second rumpish halva

Blir ni förvånade om jag säger att det var träning som gällde idag efter skolan igen? hehe. Men vi gillart! Förutom att jag dratt på mig en förkylning igen och då får jag så lätt astma... Not kuligt! Fast idag var det träning med distriktet ute på rävhagen, lagom mycket folk! :)
Min rumpa kommer seriöst få sår efter denna temavecka i skolan då vi bara sitter i aulan hela tiden! Men det är ju trotsallt grymt mycket skönare än vanliga lektioner.
Och förresten är min andra rumphalva här :) k8o8iohuvk c.  det var hennes fina hälsning till er.
Nej men vi skall väl ta och sovve snart, behöjva de!!



viiii<3


Tofta fotboll!

Sånna här dagar gillar vi! I skolan var det endast film dag idag, satt 3 timmar i aulan sen lunch, sncka lite om filmen sedan tillbax till aulan och kolla på nästa film. Gillar tema veckor! Trött som man är på alla måndagar åkte jag in till stan för att träna fotboll, soft träning! Hem äta med Olivia sen sticka bort och spela lite Tofta fotboll, gillas mycket! När alla Toftabor samlas ihop och spelar på lekplatsen! :)
Nu ska jag upp och duscha av mig all svett och skit och sedan sätta mig med en kopp te och honug i soffan framför Svenska hollywood fruar! :)


Raka maka fon

Tjänade 20 kr för att åka upp till farmor, klippte hennes lilla buske och då tyckte hon jag förtjänade 20 kr, gulliga lilla farmor! :)
Fett skön vecka som väntar nu med skolan, bara schema brytande! Temat för veckan skall tydligen vara männskliga rättigheter, och det blir en massa film tittande! Sånt vi gillar!  Men annars gäller det träning varje dag nu tills helgen, kul men jobbigt, har börjat få ryggproblem igen... Hoppas få en massage av mamma ikväll, kan ge henne en också, det förtjänar hon väl! :)

Började garva för mig själv för någon dag sen när jag såg gruppen på facbook, "Vi som sjöng raka maka fon när vi var små fast det egentligen var rock the microphone". hhahah så jävla klockren! Så sitter och lyssnar på den nu. Det roliga är att jag sjungit så enda fram tills jag såg gruppen!
 

Fläskläpp

Ibland är jag väl för duktig? Är egentligen skit trött men gick ändå upp och dammsög! Förtjänar en guld stjärna! :)
Skit kul kväll hemma hos Olivia igår med Löken! Filmerna vi hyrde var Prinsessa och Kidnappad. Prinsessa var bra men inte kidnappad, iallfall inte dom fem minuterna vi orkade se av den... Äh ni får se lite fina bilder om vad vi gjorde istället! :)







En rolig stund vid lekplatsen :) Men jag hinner inte ladda upp fler nu för vi ska till farmor och mamma står och stressar mig, pussen!

Städning!

Jobbigt med städning idag på P18, var tvungen att gå upp klockan 7.30... Luktar fortfarande äcklig gummi om händerna av dom där äckliga gummihandskarna. Vi städade inne i klubbhuset, tvättade fönster och gjorde rent en massa annat från lager av damm! :s Sedan dagens höjdpunk, gratis korv, hahah. Lagom hungrig så det satt fint det! :)
Sen åkte vi och hyrde film till kvällen som skall tillbringas hemma hos Olivia med Löök! :) Skoj skoj! Skall snart cykla dit men måste bara ta en dusch först! :)

Meeeeen Nej nu är det kris, måste på toa!


Dessa två rumpisar ikväll! :)

Fattas rubrik till detta inlägg

Hemme hos Miéén :) Nationella idag i matte gick väl helt okej, var en grej om tårtfrågan jag inte förstod eller kom inte fram till svaret!... Annars supa, hoppas jag iaf! :) Aja men ett kort inlägg, hörs senare :)

summer feeling!

Sitter här och riktigt taggar inför sommaren! Kollar massa fina sommarkläder, och ja snälla sommaren kom!! :)
Träning idag igen, riktigt slö för min del, sträckte jumsken så kunde inte vara med och skjuta långbollar, sen var jag bara allmänt seg! Ikväll ska det fan bli tidigt i säng!! Vi har ju nationella imorron i matte och då behövs det sömn!

    
Dom här jeansen                          Och dom här shortsen

                         

Don här sandalerna fast med kanske svart istället.


aa lite skit som jag skulle vilja ha, bara från HM :)

why?

Varför är man alltid pigg på kvällen och trött på morgonen?...

The best

Sitter jag här som vanligt... Träning som gällde efter skolan, orkade egentligen inte, men masade mig dit iaf, skit roligt som vanligt! :) Och vi är fan taggade att åka till Spanien på resa med laget! Hade vart riktigt kul alltså!
Nej snart kommer Fanny och vi ska checka Andra avenyn as usual! Hörde från någon idag att det skulle vara sista programmet? Tror jag inte! Eller hoppas jag inte, vad ska jag och Fanny göra då lixom ;p


Hah trot eller ej men detta är jag ;) 


Och Mien. Hahah roligare kan man ju ha

Plugge

Sitter här och äter honung på sked och nördar harpan. Honung har blivit min nya favorit, farfars honung farligt gott! :)
Satt och försökte plugga lite matte förrut ikväll. I och med att det är nationella prov i matte på fredag är det ju bra att repetera igenom så mycket som möjligt! Det gick väl sådär...


pluggisen som faktiskt kom lite frammåt ;)

Måndag

Aoo min jäkla rygg! Känner mig som en gammal jävla kärring i ryggen just nu!! Får be snällt om en massage av mamma sen och hoppas på att hon vill ge mig en! :)
Klarade mig igenom skoldagen även fast jag inte kunde somna igår! Svårt att vända tillbaka dygnet! Känner att jag inte saknat skolan ett dugg. Förresten så var det inget aprilskämt att vi skulle få en ny tjej i klassen. Lite lagom kul :)
Sen var det träning direkt efter skolan, kall men skitrolig träning! :) Ikväll ska jag bara slappa med vetekudden i soffan och se på Svenska hollywood fruar, like it!


ja tack, give meeee!

plugg

Åh då är det dags att börja tagga för skola igen då... Skulle gärna kunna ta en vecka till! Men men nu är det ca 45 skoldagar kvar tills sommarlov! :) Bara slutspurten kvar! Ska jag fan se till att jobba så det blir några fina betyg att kolla på den 15 juni!
Pluggade faktiskt lite idag! Det finns ju inte så mycket annat att göra uppe hos farmor så :) Men borde egentligen göra mer istället för att sitta här...!



come on!

Vårt internet vill inte jobba med mig för fem öre! Lackar snart sönder på det! Men inte just nu då, eftersom jag ääääntligen kom in på skiten! :) Men men Mien har iallfall åkt hem och vi skall snart upp till farmor. Behöver göra en jäkla massa läxor också, sket näst intill veckan innan lovet för -"äh, det här kan jag göra under lovet" Har jag gjort det? Nej... Inte bra Camilla! Får se till å göra något bra idag!


Juste ni kan ju kolla oss imorrn i tidningen ;)      ( Okej tydligen inte? )


Bara vollyboll titeln att ta hem nu då :)

Det satt riktigt gott med pizza till middag kan jag säga! Speciellt efter två innebandy matcher och en fotbolls match! Om jag är trött nu? Skojar inte!
Innebandy matchen jag såg igår tillsammans med Olivia, Löken och Sofia gick suveränt för Endres del! Riktig härlig stämining i södervärnshallen kan jag lova!! Sedan hem till Lök med Olivia och sova där, upp tidigt idag för då var det dags för min klass att göra upp i södervärnshallen. Som gick super, vi vann hela skiten! :D Gjorde dock tyvärr inga mål... Men men rätt nöjd endå! Väldigt slut men endå var det bara att sticka direkt till P18 då det var match med A-laget som var ont om folk. Mot ett fastlandslag i division 2 var det väl helt okej att förlora med 3-0.
Ikväll taggar jag och Mien för en kväll i soffan framför fotboll, El clasicó. Barca, barca baaarcaa!! :) och gooodis får vi ju inte glömma!  



Jonaas


The vinnaars!  vadå nej vi ser inte mobbade ut?

Jobba jobba jobbaa


Puuuh!

Go Endre !

Vaknade 12.14 idag :O inte likt mig.  trött eller? Gick liksom och la mig ett igår.. Aja skönt att sova ut någon dag! :)
Senare idag blir det att åka in till stan med Olivia och träffa Löken och kanske Sofia för att gå och ta plats inför Endres innebandy match! Har inte förstått om det är deras avgörande match. Men vilket fall så kommer det komma skit mycket folk så vi tänker gå dit klockan 4 i hopp om att det kanske finns någon sittplats kvar. Själva matchen börjar inte förrens klockan 19.15 så där kommer vi ju få sitta länge isåfall! Kan vara värt de! Bra att jag kollar på denna match och ser hur man egentligen spelar för på lördag är det ju min tur, haha. eller vår menar jag, lite så där nervös..!
Dags och börja göra sig iordning kanske! :)


Borta bra men hemma heeelt okej?

Hej allihopa nu var det allt ett tag sen. haha
Nej men smisk på mig för dåligt med inlägg från mig! Kan väl inte säga annat än att det är lov? :)
Jag och Olivia gjorde det vi är bäst på, slappa! Tog det enbart lugnt fram till klockan tre, då de blev lite stressigt att äta och byta om innan bussen skulle ta oss till träningen. Endast 5 på träningen, vilket lag... Men vi träna lite tillsammans med 96orna, helt okej väl..!
Ikväll skall jag endast vara hemma och sova i min egen säng! Har inte sovit hemma något på typ hela lovet så det skall bli skönt faktiskt! :)


Olivia på väg hem till mig idag :)

:)

Skönt med första utomhusträningen, alltså på riktigt gräs! Något jockigt men de gick ändå de! :)
Ikväll blir det hem till Olivia och se på film! Vene vad den hette men den skulle gå tv4+ eller något vid 9, så borde ta och cykla iväg till henne nu! :)


Jag och Olivia i växjö 09

better bee better

Oj, dålig uppdatering! Skyller på att det är lov! ?
Åkte till stan med Mien igår för att fixa en grej som gick åt skogen...
Men träffade även Natta, Linnea, Jelena och hennes kompis när Mien hade åkt hem, gick med dom en stund.
Gick annars på stan helt i onödan, inget blev shoppat.. Behöver verkligen ett par nya byxor men hittar inga som jag vill ha.. Åkte sedan med Linnea och Natta hem till Natta där jag spenderade min gårdagskväll! :) Skit kul hade vi!
Cyklade hem från Natta idag, är jag inte duktig? Ca två mil kanske? Tog den långa vägen, kände att de behövdes! Även om det är träning senare idag.. Och snart kommer 95an hit haha :) Alltså Olivia


En söt 95a! :)

Innebandy..

Hemma nu då efter innebandy cupens 2 matcher som faktiskt gick skit bra! Haha lite kompiskt nästan men vi gick vidare. Inte för att jag gjorde så mycket hjälp med min insats. Innebandy är verkligen inte min grej! Men ni kan ju komma in och se semimatchen klockan 11 i Södervärnshallen på lördag om ni har lust! :)
Ikväll blir det hem till Mien igen, vi får väl se vad vi hittar på!


hett


@ Mien please

sitter just nu och ser på "TJENARE KUNGEN". riktigt länge sen jag såg den.. men helt ok film.
i morgon blir det Påsk-cupen (innebandy).  Vill egentligen inte vara me.. men ställer upp för klassen :) 
första matchen börjar 13.20. Ni kan ju komma in och se när jag gör bort mig.
wish me good luck!


Vi i Turkiet 09


Match

Matchen idag var väl inte precis höjdar matchen. Vi kom ut dit och insåg att vi var endast 8 P18 spelare, och lånat in en målvakt från Graip. Spelade väl bra ibörjan när vi fortfarande hade ork kvar men sen sorang vi knappt haha. Och jag de smart aset hade glömt både fotbolls skor och benskydd! Bra jobbat Camilla! Olivia hade någon kusin där ute som jag fick låna ett par skor av, skojar inte skorna kom typ från 80-talet. bättre än inget iallfall! Matchen slutade mot alla odds 2-2. Haha.
Sedan var det Påsklunch som gällde här hemma gott gott!




Dagens


Småstjärnorna!

- Jag har hört att du kan laga mat, vad kan du laga då?
- Ja, jag är väl inget proffs precis men jag kan göra popcorn.
HAHAHAHA va fan hände med tv programmet småstjärnorna liksom? dööör vad gammalt och roligt, nostalgi på hög nivå. Suttit i soffan och as garvat tillsammans med syster!


vi kan om vi vill!

Ikväll blir det en kväll med syster! Bråk och tjafs ska vi lägga åt sidan och visa vilka fina syskonpar vi egentligen är! :) Vi ska se Sommaren med Göran tillsammans med allt gott godis vi har!
Så ska jag ladda inför den första träningsmartchen imorrn ute i Slite mot Stenkyrka! :)


busiigt




Laserdome

Hemma nu efter ett svttigt laserdome. Men kul vare´t! Fast att jag kom sist av alla men det behöver vi ju inte notera! Efter laserdomet gick jag och Becca å hyrde en film som skall ses ikväll. Sedan fikade vi lite på donken i väntan på att vår kusin kunde köra hem oss :)
Äh ni kan få lite fina bilder att kolla på istället!


Igår uppe hos Sven, dags för äggtoddy



Sen fika uppe på det..


Efter laserdomet

svettigt!



Mot stan

Hemma från Nathalie nu :) Det blir ett kort inlägg för ska dra in till stan nu och spela laserdome med alla kusiner och kusin barn, skoj skoj! :) Skriver när jag kommer hem!

Äggtoddy!

Klarade mig faktiskt igår från att bli lurad! Och lurade tyvärr inte någon heller...
Blir nog aldrig för gammal för att leta efter påskpresenter! hihi Fast det innehöll inte godis, har vi ändå så mycket av så klara mig nog ;)
Senare blir det att åka upp till Sven och träffa släkten och äta äggtoddy med dom, kul kul, i hope iallafall!




Dygna?

Det är fan inte bra att ha en massa godis liggandes i skafferiet! Kommer sluta som tjock och finnig efter det här lovet! haha. Har varit och tränat min sista inomhusträning för säsongen också. Sen har Mien & Natta precis vart här en liten stund, trevligt trevligt! :)
Jag och Becca funderar på att dygna inatt, tror ni vi kommer klara de? haha inte en chans fan! Kommer stupa vid senast 12 :P




påskloov

Påsklov nu då! :)
Veckans tråkigaste dag gick faktiskt jäkligt fort ändå! Med rätt sköna lektioner. En sak som inte var ett dugg skön var att jag tappade bort min mobil. Sprang typ runt och leta överallt efter den, vet de är ju inte precis första ggn jag tappar bort den :P Men trodde verkligen inte att jag skulle hitta den och hade ju ingen lust att gå hem på lov utan mobil... Två timmar senare fick jag tillbax den iaf! Någon som hade hittat den.
Sen skall vi typ få en ny tjej till klassen efter lovet, om de inte var ett April skämt? Lite konstigt att börja nu i slutet på terminen.. Men men lite kul iallafall :)
Snart kommer Espen så ska vi lejke lite! ;)


marie bjussade på lite godis på spanskan (;

RSS 2.0