Do what we can

Oj vilken dålig uppdatering av mig! Men har inte haft tid för data. Vaknade upp hos Mien av att hon låg vid mina fötter.. tydlig var det skönt för henna knä? haha. Sen gjorde vi det vi är bäst på, att bara slappa typ ;) Kom väl hem runt 3, åt mat, bytte om och stack till Olivia innan det var dags för utomhusträning, och det var skottat idag! :D Länge sedan man såg gräs, okej det är plastgräs men det räknas ändå! :)


Old pic på mig och Mien! (:

At Miens place!

HOLA! Är hemma hos Mien nu, eller det har jag vart ganska länge. Vi eller mera Mien sitter och kollar fotboll  Barca-Malago eller vad dom hette. Hon får ropa när det blir mål då springer jag in å kollar ;) 2-1 till barca står de för den delen, skit snyggt mål dom gjorde precis!


Run to the hills!

Nu sticker jag ut och springer med plastpåsar i skorna pga slasken! Har ju inte fått så mycket träning. 1 träning på 2 veckor är inte okej! Och måste försöka få upp kondisen något nu till krullis i och med att vi inte har några avbytare heller!...

Dagens...

Blir så himla glad, snön smälter! Det finns alltså lite hopp!! Kanske värt att inhandla ett par gummistövlar med tanke på att det typ kommer bli översvämning med all denna snö..
Dagens planer: Att åka till Mien när mamma har tid att köra! :) Var ju ett allt för bra tag sen jag var där..
Dagens outfit: Mjukis kläder
Dagens humör: Lite allmänt seg
Dagens måsten: Säga farväl till mina dammråttor på rummet
Dagens borde göra: Fler inlägg, men orkar inte tänka ut något bra att skriva om... :p



Popcooorn!

Nu poppar jag och Becca popcorn som vi sedan skall äta framför film :) Och det blev Tsatziki, ettan, haha länge sen man såg den nu!

hittar inte på en rubrik!

Har duschat och städat mitt rum, så känner mig någorlunda pigg nu ialla fall! :)
Men kvällens planer blir ändå bara vara hemma och se på film med syster och slappa!
Så ser det ut att bli Stockhom nästa helg med mamma och Becca! Fred-Sönd. (Y) Shoppa och tydligen se på bio... Alice in wonderworld i 3D. Inte min grej med animerade filmer men har inte så mycket val precis!...


Fast Johnny Depp är ju ialla fall med! :)

Nattskolan!

Bra start på lovet, att vända dygnet! Nej men kom väl i säng vid halv 7 och sov sedan till typ 2 kunde inte riktigt somna om även fast jag var trött, så har bara degat i soffan och ätit frukost sen dess...
Men gårdagen, eller kanske snarare natten som vi, klassen, tillbringade i skolan var riktigt kul! Vi gjorde pizza, jobbade lite ekologi, såg på film, åt godis, fikade, lyssnade på läskiga/konstiga historier, hade någon sorts av gympa, såg på skräckfilm, och gjorde lite vad vi ville :) Skräckfilmen var faktiskt inte såå farlig som jag trodde! Kan ju erkänna att jag låg och tänkte på den imrose när jag låg där i min säng, helt ensam i huset.. hihi.   
Filmen hette btw Paranormal Activitis
Så kan jag tillägga att om ni vill sova någon gång och jag och Mien är med, kan jag garantera er om att ni kommer ångra att ni överhuvudtaget somnade! hahah.

Aja här får ni lite fina bilder, inte så många för tappade bort kameran lite då och då... 


Här shoppar vi loss på konsum. Tur att jag och Mien hade vår Best män´s som kunde bära allt! :)
 
pizzabaks time

Här baks de pizzaar

hahah lilla lilla rasmus,

Här sitter vi och planerar vår plan, moahahah

Haha vårt plan gick galant! :) Grädde i facet på rasmus

Här har vi resultatet på en sur Rasmus!

Biusiiigt! ;)

Schoool

Sitter i data salen och jobbar... eller? haha neej knappast, det är ingen lärare här och skiten vi får för att inte jobba tar vi igen på lovet! :) Vi har suttit och sett treilern till skräckfilmen vi skall se ikväll på nattskolan... Om jag är rädd? kanske något, men inget mot vad jag kommer vara sen när vi sätt den! HAha och vi ska gå runt här i skolan när det är mörkt och inte mycket folk... Hur kommer detta att sluta?!? haha nej men nu har vi snart rast, sen spanska... Och vi har typ "prov" Något jag inte pluggat till... aj aj, men underbarn som jag är kommer det nog gå bra! I hope!
Men vi hörs senareee! puuss

Skolan har typ gjort något konstigt så man kan inte lägga upp bilder... "/


Supaar mätt...

Supaar mätt nu efter maten! Gott gott!! :)
Överlevde dagen idag hyfsat.. För att sedan åka in till staden å träääna! Och imorrn väntas det nattskola. För er som inte fattar är det att man går i skolan på natten. Och lediga på fredagen som gör att vi får sportlov en dag tidigare hihi. Vet inte hur jag kommer klara att vara vaken fram till 6 på fredags morronen! Och det kommer nog inte bli någe inlägg från mig heller imorrn om jag inte raggar tag på någon data så.
 Är läxfri ikväll igen, ska duscha och fixa för att sedan bara dega i soffan och kanske se på OS om det är någon kul sport som visas!

NO:n idag, blåsa i sugrör var väl inte så svårt! :)

Ja okej det är ljuset som gör att vi ser så konstiga ut! (;

Ett kort inlägg! :)

Hemma efter träning! Inte tränat på över en vecka så det var sköööönt!  Nej nu väntas det goood mat, såå hungrig! Men uppdaterar senare! ciaoo

                                         

Keno lett å vinne!

Hahah Mikaela dina gammla bilder på facebook gjorde min kväll nu haha:) De bästa med kvällen är iaf att jag är läxfri! :)
Nej usch nu sjönk mitt humör igen, kollade min mobil och de var dååååååligt besked! Hejdå krullis..... :'(



KEJNO Leeeett å vinne!! Vinn ofte ellar riktigt staort!

Somedays..

Gör nästan lite ont i mitt hjärta att jag ännu inte får på min spotify :'(
Har inte mycket att tillägga om dagen, lam var väl ordet för denna dag kanske... Ävan fast vi har skönast schema på måndagar så var den bara lam!




Mitt motto höll inte..

Det blev ingen träning idag.. Men det blev desto mera plugg!
Känns som det bara vart jag som missat Anja Perssons fall i OS. Tills nu, aj fy fan säger jag bara! Konstigt att hon inte slog sig mera?
Aja åkte iallafall upp till farmor med famlijen på fika idag efter jag kom hem från Sandra, vilket vi brukar göra nästan varje söndag :)
Och ikväll är det bästa Wallander! :)

Lite bilder från igår:


Sandra och Malin


Fråga inte!


På Isolabella. Mamma och syster



Godmorron!

En riktigt god frukost bjöds det på här hos Sandra! :) Frallor i ugn, te, juice, lite yoghurt med solrosfrön och nått annat gott i. Så kan ju lova er att jag är riktigt mätt nu asså! Får väll se vad dagen bjuder på.. vet bara att jag måste hem och plugga och sedan träning... Pluggning suger träning duger! Mitt motto idag ;)


Hitta en riktigt snygg bild på mig och Mien här på Sandras data. Svettiga, glada och helt allmänt uderbaraa! Det är vi det Mien! :)

Lördags myyys

Trevlig middag med familjen på Isolabella. Och mysig kväll, även fast det bara blev jag, Sandra och Malin (: Vi har käkat godis, sätt på film, lyssnat på musik och skrattat såklat! :)



Sandras älskling, haha ni ska bara veta vart hon har han uppsatt hän!

Isolabella

Varför blir man jämt så seg när man har sovit länge? Sov väl kanske halvbra bara, delade ju trots allt säng med Linnea så ;)
Men rolig kväll igårkväll med gammla Eskelhems kompisarna och Malin gutemyr :) Blir nog samma folk ikväll igen hemma hos Sandra, efter att jag varit med famlijen på Isolabella. En restaurang, händer inte ofta att vi gör något med famlijen och eftersom det inte blev något julbord för våran del så blir det en vanlig god restaurang istället! :)


Haha hittade massa gammla bilder, 2007 jag och Becca

Linneas home

Sitter hemma hos Linnea nu med Natta och Malin. Degar bara i soffan halvser på OS och snackaa lite (:
Kan ju oxå säga att vi fått ett silver precis i skidor, kan ni ju notera ;)
Sedan blir de film, och de va Linnea som fick välja å då blev de ju såklart en barnfilm haha filmen UPP.


Somtimes

AJ, min arm! Tog livmoderhals-cancer sprutan idag och har ont i armen nu... :S Typ som när man tog svinsprutan, att de gör ont å lyfta armen.. Åkte iaf in idag efter skolan till sjukhuset, efter jag tagit sprutan trodde jag seriöst jag skulle svimma, vetifan vad som hände men måste vart spänd eller något...
Kvällens planer blit iaf Linneaa! Som jag inte vart med på HUR länge som hälst! Och Natta! :) Nej skall väl gå och hjälpa mamma med maten så hon kan skjussa upp mig sen :)


Linnea



Nattaa

aaoo

Haha ni vill inte veta vad jag gjort idag! Jag har spelat sims 2, haha men de va fan inte så kul som jag hade för mig.. :P
Följer iaf med in och kollar lite på vår träning nu ikväll och sedan följer jag med mamma för att handla, är så tråkigt att bara sitta hemma på ashlet en hel dag...! Hon skall ändå skjussa in Olivia så :)
Nu har spelschemat kommit ut för krullis cup :) Vi som är anmälda men inte änns vet fall vi har något lag... undra om man isf ännu kan dra sig ur..? Nej jag vill spela! 


Kom och kolla väll :)


Snorig unge!

Hemma idag, det gick inte imorse! Inte när man max sovit ca 4 timmar, och pga att mitt snor rinnit konstant hela natten.... :S Skit jobbigt! Så behövde verkligen sovmorron! :) Men de blir ingen träning för mig idag... ska iaf se till å plugga massa idag, någon som är så där supersmart på ekologi kan den gärna få komma förbi och hjäpla mig! Behöver typ all hjälp jag kan få hah...




It´s happining again..

Förlåt för taskig uppdatering men jag har tappat min blogg lust..
Åkte iaf hem efter lite mer än halva dagen idag för jag är förkyld igen lagom när jag precis blivit frisk..  trodde oxå helt att jag hade feber, kände mig så där febrig.. men de hade jag inte som tur var :) Åkte hem och sov två timmar på soffan (: Får se om jag orkar pallra mig till skolan imorrn, isf är det endast för att jag ska få träna sen på kvällen!


Utslagen av värme i turkii. Hällre av värme än av fökylning!!!!

Blogg.se suger!

Hola! Jugar con mi amiga, Melan!  haha okeej har bara vg i spanska... Men vilket betyder att jag Är med Melan! :) Som snart skall gå till Toftagården, tydligen bättre än mig..? ;) hah neej men hon skall på möte! 

Alltså Fuck blogg.se! Går inte att ladda upp bilder och segar sig å håller på.... 


Äntligen! (:

Klarat mig igenom måndagen ganska bra! Inte konstigt efter som vi har skönast schema på måndagar! :) Hem och tog mig en tupplur i soffan som vanligt typ! Men förstår inte hur man kan hålla sig vaken när man kommer hem från skolan? 
Nu skall äntligen vårt stört sega internet bytas ut! Me like mucho!


Bilden idag (:

Sunday evening!

Var faktiskt sjukt kul utomhus träning! :) När vi kom dit blev jag först helt otaggad på att dom inte plogar bort all snö från konstgräset för det är helg..? De är ju då man har som mest tid att spela fotboll... Aja men de va roligare med snö! Hah kunde man springa runt och slänga sig hej vilt å så! :) Plus att vi för engångs skull var många på träningnen!
Aja men nu börjar mitt älsklingsprogram En annan del av köping haha, och sen Wallander! Yes me like söndagskvällar very muchoo ;)



Linajja :)


Alla hjärtans dag!

En lyckad tjejkväll igår! Med en massa snack och skratt! Och biljardspelande såklart! :)
Idag är det ju alla hjärtans dag, som är som vilken annan dag som helst för mig.. Men skickade ändå massa fina sms Hjärthälsningar (:
Idag blev de skridskor åkning på rinken i Eksta med girlsen, riktigt skoj! :) Vet inte när jag åkte skridskor sist..
Nej måste upp å byta om nu, sedan uteträning...



Dåliga bilder med min dåliga mobilkamera..


Maalin :)

Girl´s night!

Det blev en kväll med tjejerna ikväll, Jag, Malin, Natta och Mien hemma hos Malin :) Natta vill att jag ska spela biljard med henne nu så får väl gå och göra det.. Eller nej maten går nog före haha är skithungrig och nu kom Mien med maten så :)
Nej denna kväll kan ju inte bli annat än lyckad! haha fast vi kolla våra horoskop och de stod på allas att vi skulle hamna i olika sorters gräl. hah men vi ska inte låta horoskåpen ha rätt!



Störda internet skit!

Fan asså jag dampar loss på riktigt nu på vårt JÄVLA internet! Förlåt men blir bara så himla suuur!!
Har kollat filmen I taket lyser stjärnorna med Mamma, Becca och Therese :) Den filmen är så fin! Nästan så man vill gråta genom den!


Friday

Trött som fan, men skall inte ta mig en power-nap! Måste försöka sluta med sånt... Precis hemkommen från stan. Jag, Natta och Melan en stund, åkte till stan för att kolla lite. Var inte ute efter något speciellt, så kom inte hem med något heller..


Alla hjärtans dag snart. Fast har ju tyvärr ingen kille å dela den med ;P

Rubrik

Är ändå rätt hyfsad nöjd med min uppsats på svenska nationella provet idga! :) Eller hoppas det va bra, är lite osäker.. Satt i 3 timmar, trodde verkligen inte det skulle gå men men!
Måste upp och byta om nu för sedan lite mat och träning efter det :) Skönt, behöver jag eftersom det blev lite godis idag under NP provet


hahaa old pic!

Gymnasievalet, ansökt!

Gymnsaieansökan är inlämnad. Och så här såg mina val ut

1. Handels- och administration
2. Hotell och restaurang
3. Omvårdnad
4. Livsmedel

Skönt att man kan ändra ordning på valen senare, är inte helt 100.. Det är ju inte precis det lättaste valet i livet..



Dom här skall allt få bli mina! Efter snön har försvunnit och slask å skit ska jag allt ha råd med ett par! Eller är det ingen som skall till London och kan köpa hem ett billigt par till mig? (A)

Hit this city

Hemma från form fitness träning :) En lite för kort träning eftersom jag missade början tack vare bussjäveln!
Sitter och väntar på att mamma ska ropa att maten är färdig, är vrålhungrig!
Är det bara min blogg.se sida som är sjukt seg eller? Tar ju ca 5 min att ladda upp en bild :s
Och inte heller funkar min spotify, kan livet bli mer hårt? haha



Då taggar vi för vårt andra nationella prov i svenska imorron! Skriv uppsats! Huh! :S

Har mina stunder!

Pluggat, check! Lite så där små stolt, hah men vetifan om de gick så bra, visste inte riktigt vart jag skulle läsa på..
Första nationella avklarat, och det gick väl... som de gick.. inte super bra men inte för dåligt heller, hoppas jag!
Och utvecklingssamtal avklarat! Har man fler än ett per termin?
Gett mitt CV till Toftagården angående sommarjobb där i sommar kan jag också bocka av på min avklarat-lista! :)
Oj så duktig jag är! :D


old

Sommarlängtan vällar över!

Är så himla jäkla sugen på sommar så det är helt sjukt! Bara gå ut barfota, ta cykeln ner till stranden, steka i solen och After beachen! P18 cup och allt! Shiiit blir så himla sur på snön nu!!


P18 cup!


steek

hah, Skön dag!

Mysig kväll!

After beach!!


Buh för notionella! :(

Naj huh! Dags å börja tagga för alla nationella prov som börjar imorron i svenska.. En känsla av att det inte kommer gå bra.. Och det är ju inte så heller att man kan plugga till det..
En riktigt skön måndag idag! :)
Och imorrn måste jag vara allmänt snäll mot Zohreh och lärare för efter skolan är det årets första utvecklings-samtal som gäller.. :s


Har man lite tråkigt så..

Söndagskväll...

Nyduschad och äten :) Och skall spendera kvällen framför tvn, med en Annan del av köping och Wallander, hoppas de är en wallanderfilm jag inte sätt bara!
Träningsmatchen gick åt skogen! Knatteligan varning på hela spelet!


Elit-lägret

Rubriken inte tillgänglig för tillfället!

Nu blir det en sväng upp till farmor på fika och sedan blir det att åka in till stan på träning. Träningsmatch mot 95:orna :) Skoj skoj!


Krullis! Inte säkert att det blir något krullis för vår klass i år.. Men men vi har ju ialla fall vunnit ett år, det som räknas! :)


Sega söndagar!

Nyvakna, eller nej inte precis men känns så! Jag och Natta har spelat lite tv spel, och så där lagom sega är vad vi är idag!
Filmen igår får ju då inte högsta betyg av oss... Den var.. komplicerad!


 

Natta nästa! (:

Ja min kväll är räddad! Av Nathalie Thomsson :) Följde med mamma till stan förrut för att hämta syster då jag hyrde en film till mig och Natta.
Så har jag varit supersnäll mot syster! Satt i ca 4 timmar och fixade en massa bra musik till henne och hennes kompisar som skall ha fest hos grannen ikväll, och ingen tack fick jag heller mitt uppe i stressen...  

 

+


= en bra kväll!! :)

Saturday!

aa vad händer idag då? Har inte planerat något så är öppen för förslag, just call me (;

okej nu är jag snäll och bjussar på min spotigy lista, inte super mycket låtar men har ni brist på musik så kan ni ju checka in listan (:
bananaaa



haha se vilka söta små pluttar jag hittade då! Bilden är över 12 år gammal...
Emelie, Jag, Erik och Becca ute på utflykt(?)


Ännu en till riktigt snygg bild på oss! Emelie, Sahra, Jag, Becca och Erik :)

Tycker ni då? :)

Nå vad tycks om ändringarna jag gjort i bloggen? Jag och jag.. med mycket hjälp av min syster, hah kan själv ingenting!
Även fast jag ville byta färg på headern, men det gick ju då inte om man inte ändrade på hela och nej det orkade vi inte också krångla med. Är ialla fall själv hel nöjd! :) Så tack min kära syster! (som inte bara heter becca på min mobil utan syster<3) haha
Mmm nu luktar det färdig björnbärpaj inne vid tvn. Sedan mys med syster framför en hyrd film, Alpha dog :)


Bjussar på en riktigt vacker bild från dagen :) Melan, Mien & Milla. <MMM3

Tengo no mucho dinero...

Har precis ätit god mat med la familia! (:
Var inne i stan en sväng förrut med Becca, köpte en tröja och vill ha en massa mera.. Men det svider så hårt i plånboken.. så converse och väska får vänta ett tag! :)
Bilden tagen i skolan på en toalett hah..

Dagens outfit!

Vitt linne - Gina tricot
Tröja med text - Systers, från MQ
Sjal - Fått av moster
Jeanstights - Vila
Svarta stövlar - Scorett
Läderarmand - Monki
Och lite annat hop-plock med armband

I just don´t know why...

Nej det var inte alls lika skönt att träna som jag trodde.. Kände mig deppig av någon konstig anledning.. :S
Nej nu är det duschen som gäller och sedan sängen! Och så taggar vi för fredag imorrn! :)



Snowy weather!

Brrr! Sitter här och fryser, ändå pekar termometern på 23?
Måste snart byta om kasta i mig lite lite mat och sedan ett innomhustränings pass! Så skönt! :)
Hörs senare!

Lite sommarfeeling hade ju inte suttit helt fel!

Är så himla trött på den här meter höga snön nu! Sommar? Ja tack!


Åh turkieet! Haha kolla in min bränna! Legat å solat på magen lite för mkt kanske.!

Form fitness nu

Nej nu drar jag iväg till bussen och sedan form fitness träning med laget :) Snöstromen har lagt sig nu så kan nog ta mig till bussen iaf!


Plättar

Var så himla hungrig förrut och såklart fanns det inget gott att äta, så då ställde jag mig och gjorde plättar, inte varje dag man äter de heller ;)


Så fina! Naturbegåvning ;)

Snöstorm!

Ibland är det bra att bo på landet, skolbussarna är inställda! :) Eller min går ju säkert men vad är det för idé när det ändå inte kommer vara någon annan i skolan och samma med lärarna... Plus att jag måste ta mig upp till bussen oxå, så nej hemma för mig idag med, får se om jag kan ta mig in till träning sen vid halv 4 bara...


Paradise hotels sista avsnitt...

Final i Paradise hotel om 10 min! Är ju ett måste! :)  Så jävla tråkigt att de är slut sen...
Heja Kristoffer säger jag bara! :)


Thats life..

Det blev en hemma dag för mig idag endå.. I hopp om att bli frisk, för vill träna imorrn!
Ska se till å plugga, och äta glasss! :)
Men hörs senare!


Sjukar

Vakna i morse med en torr hals och snorig näsa, pallra mig ändå till skolan, men åkte hem igen vid 11. Pallade inte min förkylning i skolan.. Åkte hem, la mig i soffan och bara hade de allänt skönt :) Men måste ändå tillbax imorrn då vi ska få något Nationella häfte. Är inte så specielt tagg på de.. Äh får väl se hur jag mår imorrn. Får väl se till och plugga lite idag när jag ändå är hemma i och med att jag har matteprov imorron..


RSS 2.0