Sorry

Sämst jävla uppdatering! Förlåt men skyller helt änkelt på vårt cp internet som vägrar funka ibland... Och just nu är jag helt jävla depp bara så orkar inte göra ett försök i ett bra inlägg, förlåt än en gång

Onsdaaaag

Internet var helt fucked up igår så kunde icke blogge...
Hände inte mycket annat än att kolla på gårdagens match, Sverige-Moldavien. Tur för Sverige att dom vann...!

Idag fyller finaste Nathalie 17år och det ska firas på bästa sätt med att åka hem till henne efter skolan och äta tårta! :) Like a lot! Nej nu har vi lektion så måste gå!


söt chey dedära!

svartskalle stoltats i staden

Haahhha utvecklingsstörda är fan det roigaste människorna som finns! Ska helt klart se Hur många lingon finns det i världen! Precis sätt Världens bästa hotell då man får följa ett sånt där gäng när dom jobbar på ett hotell! Sköanste!




Dissar Big Brother ikväll för måste verklgien sova bort min huvudvärk! Imorgon visar jag bilder på vad som blev köpt under kvällen på inköpskvällen! :)
God natt

Inköpnings kväll!

Slutat och väntar på att mamma ska hämta mig så jag kan lämna ut lite fler CVn och sedan bege mig till träningen. Mår ännu inte bra från igår så ska endast kolla på idag och sedan gå till Team Sportia för att inhandla mig ett par fotbollsskor, regnställ och slickeballisar. Jag gillar inköpskvällar tillsammans med mamma och hennes plånbok! :)


Oj vilken liten men dessa har jag kollat på ajja har brottom nu! Puuss

Skön kväll, eller?

Mm mysigt med migrän atacken igår när jag kom hem. Dunkande huvudvärk, illamående som fan, kunde knappt se, domna bort i ena handen och tungan, inte den mysigaste känslan om jag säger så. Släppte sedan när jag spydde hehe. Fick därför sovmorron av mamma imorse så att jag kunde få sova något i nättras. Like it, så har fixat med CVn nu på morgonen för ska skicka ut en hel del till eftersom jag inte fått något svar av något annat ställe... Men har lite brottom nu ska ännu fixa mig och bussen går om 40 min!!


Matchen

Verkligen inte på topp. Och inte vann vi heller... 2-1 i baken.. Och jag är fan inte nöjd med min insats någon jävla stans! Ska nog lägga mig och sova lite tills mamma ropar att det är mat? Jo så får det fan bli!


Jajjemään

Ligger och ser lilla Jönnsonligan och Corn Flakes cupen med Mien, haha fett bra joo!
Nej men ska väl börja tagga inför match! Klockan två mot Stenkyrka, nu kööör vii! Fast trotsallt bara en träningsmatch :)

Förbannad.

Faaan va aarg jag är!! Jag och Mien sitter hemma hos mig nu eftersom jag har match imorgon och måste sova hemma. Bra tänkte jag för då kan vi ju se Big Broher avsnittet som vi missade igår kväll och som jag så bra hade spelat in.. Nej men skicklig som jag är råkar jag radera avsnittet. Bliiir så jävlaa sur baa! Och inte heller kan man se det på nätet eftersom då måste man ha jävla premium... åååhh döö

Skickligt!

Hann inte med någon bloggning igår. Åkte vidare in till stan efter jobbet för att kolla fotbollsskor och lite annat. Hem duscha och åka ut till Eksta såklart som alla andra helger ;)
Blev en myskväll med Mien och Malin nere i Malins stuga med kladdkaka och spel. Körde även sönder Miens moppe igår, lagom skickligt sådär. Och idag åkte vi lite fyrhjuling. Inte en såndär pluttig liten grej ni vet, utan nu snackar vi stora grejer. Jag och Mien höll på att få hela över oss när vi flög av den. hahah grät och skratta på samma gång när jag låg där, fan vad ont det gjorde! Men inget längre som tur är!


Vi snackar om något i den här stilen
Inte det skönaste att få en sån här över sig kan jag tänka mig
400kg drygt?

Evening

Fått massage, duschat och fixat. Nu är det bara Big Brother som väntas innan kvällen är komplett! Ska sedan sova och göra ett försök till att jobba imorgon... Inte tagg precis men känner mig så dum annars!

De var en kväll i Juni

Guuud vad jag vill ha sommar just nu alltså! Jag och Sandra har våran lilla musik lista på spotify med endast sommarlåtar som spelades på After beachen i sommras och gud vilka sommarkänslor jag får då! Och det blir ju ine bättre när man kollar igenom sommaralbumet på facebook!
Se och njut










Får ju avsluta med en riktigt grym bild! ;)

Sex in the air I don´t care I like the smell the smell of it

En hel dag till typ ingenting, har hunnit med att ligga och slappa framför film, skrubba en jävla matta helt i onödan, och äta. Har inte gjort ett piss men är hungrig typ hela tiden? Juste suttit och kollat på en massa mobiler har jag också hunnit med.
Detta är några jag fundrerar på:


Sony Ericssonerna kommer dock inte ut förrens i April någon gång och Iphone4 kostar ju ca 7000.. Min budget är dock inte så hög tyvärr

ratta tatta taaaa

Dö jävla rygg jävel dö! Är man 60 + eller? Börjar känna mig lite så. Kunde inte åka på praktiken idag pga min rygg.. Fast det var jävligt skönt att få lägga sig och sova igen bara! Har hunnit sätt Sällskapsresor också, haha fan va tråkig egentligen!


Fast okej dom här är ju rätt sköna!

Onsdaaag

Sista lektionen och jag ligger redan före planering! Så kan bara slappa mig igenom den och ligga ännu lite mera före!:) hihi inte så ofta jag får chansen att säga något sådant! Fast det är ju tur det finns svar på allt på internet hehe så inte så konstigt att jag faktiskt ligger före.
Ska sedan in till stan ensnabbis för att sola och försöka hinna köpa ett par Converse till Marie :) Hem och sova lite innan träning ska jag också hinna med!



Hatar våren då man har mindre kläder men är så jäävla vit så, Hej solrium brun

Shiiieeet

Nej fuck det där med att sova tidigt! Det är ju Big Brother!!

Så jävla klart!

Riktigt gött med att vara ledig idag! Jag och Sandra gick upp klockan 8 frivilligt en ledig dag för åka in och träna, är inte det lite bra vaa? Hihi, rätt segt men sååå himla skönt när det väl var färdigt! Tog bussen in till stan för att äta lite lunch på Ringduvan och sedan gå till Alis för att köpa GA tidning och skratta lite åt oss sjävla för att vi lyckades bli så jävla fula! Men varför inte liksom? Hann med en sväng på stan sen men hade ingen ork att prova något och knappt ta mig fram med den stora träningsväskan så inget blev köpt. Åkte hem och slängde mig i soffan framför Flickan som lekte med elden och sov. Ikväll skall jag fan sova TIDIGT!

Tänkte bjuda på den fula bilden men hittar den äääänte?

Buffalo Solider

Fick sluta redan vid halv 2 idag, lagom skönt! Hade dock för ont i ryggen för att åka på träning, mamma fixade tid hos naprapaten till mig istället! Fast först följde jag med Sandra till gymmer och var hennes egna PT. Hade sedan tid vid napprapatcentret vid 17.00. Var väl okej skönt.. Saknar hon som masserade mig innan!
Nu har jag iallafall tryckt i mig speghetti & köttfärssås och ska snar bege mig av upp till Sandra! :) Trotsallt ledig imorgon, Love


Sandra tror hon är en Swxyy biittchh ?

Varför?

Bara för att man har världens bad hair day, och allmänt ful så ska ju GA komma fram och fråga. Vet ine om det var dagensfråga fråga eller om det var något annat. Hoppas på en dagensfråga fråga då bilden är så liten så att ingen orkar bry sig. Men kan ju varna för en riktigt ful bild iallafall!

Nytt

Nyduschad, nyrakade ben, i en nybäddad säng med ny sovtröja, kan det bli mycket bättre eller? :)


Min söndag

Sorry för dålig uppdatering när jag faktiskt har haft tid.. inte bra! Träning på Form Wisborg som vanligt på söndagar, men denna gång var det skivstång som stod på schemat med lite för mycket inriktning på armar tycker jag! Det där med arm muskler är iallafall inget jag har eller kommer få hur mycket jag tränar det känner jag! Jajja lika härlig känsla varje gång man klarat av ett pass på Form. Sedan bar det av upp till farmor för att hålla henne sällskap som endast hinns med på söndagar, äta tillsammans med henne, mys! Tvugna att åka hem för att inte missa det sista programmet av solsidan, blir ju lite små ledsen! Hann även med att se två Big Brother avsnitt, döö vad jag har fastnat för det!

Det absolut bästa med söndagar:


Farväl

Nu är det kris! Måste hitta en mobil som jag ska köpa! Min dog ju helt i fredags och går inte änns att starta längre. Var ju bara en tidsfråga innan den skulle göra det eftersom jag haft den i 2 år. Meeen jag vet inte vad jag vill ha för mobil! Och inte är man sådär rik heller...
Fick iallafall låna en duglig mobil av Fanny som jag får ha så länge :)



R.I.P skit mobil

Schnitzel in my heart

Sitter här ute i mitt andra hem i Ejkste! Lagom fint de! Tillsammans med Malin och Mien. Ser ut att bara bli en lugn mysig kväll med film och lite negerbollar som jag och Mien kokat ihop idag, skönt det också! :) nej men nu ska vi gå och göra lite schnitzel och potatis kroketter, våran älsklings standrad mat!

Svar på frågaa


Gick inte att få in kommentaren men det står såhär: hur gick det med den där detox grejen? märkte du någon skillnad? gick du ner? :)
Du har en superrolig blogg :D

Tänkte att jag kunde svara på den såhär eftersom det var från en anonym.

Svar:
Tack :) Med detoxen gick det väl ändå rätt bra, jag klarade att hålla den från måndagen fram till lördagen, vilket jag hade tänkt också. Det var lite jobbigt eftersom att man inte får äta vad som hälst var det ju de ända man tänkte på, god mat som man gillar.. Men som tur var gjorde ju jag, Sandra och Mien det tillsammans så vi stod emot tillsammans, och behövde inte heller gå till matsalen i skolan och frästas när det var god mat.
Jag gick inte ner sådär överdrivet mycket, detox menas med att man mest renar kroppen. Men gick nog ner två kilo tror jag, inget som märktes sådär iallafall.. Skillnaden var väl att man började skita mycket mer, haha. Så om du har fobi för att skita på allmänna toaletter borde du inte följa denna diet för då kan det bli jobbigt! Annars var det ju inte en allt för svår diet att hålla! :) Ska nog köra den någon gång igen!


Ny dag

Har varit en såndär duktig flicka och fet städat mitt rum! Med sån där mopp och dammat och allt. Kan ju om jag vill! :)
Nu ska jag ge det där med springa en chans även fast min astma är som den är..

Sagan om konungens återkomst

Endast en hemma kväll med syster och pappa. Skulle egentligen ut till Mien, ovanligt? Men känner mig verkligen inte på topp så ska dö här i soffan lite stället och se Sagan om konungens återkomst, gillar egentligen inte sånna filmer men får gå, min dag har som sagt ändå inte varit den bästa så....


Min Fredag, skit fredagen

Blev aldrig något inlägg igår eftersom jag satt aldrig änns vid någon data. Först var det sjukhuset för att kolla med upp lite med min rygg som jag har besvär med, sedan praoa som alla andra torsdagar, hem snabbt för att sedan åka in och spendera min torsdags kväll inne hos Mien i stan :) Vi hade en kupong köp två pizzor betala för en på Sune´s Elefant, klart vi måste passa på liksom! Gött vare iallafall! Sedan var det jobb som gällde idag igen... Man kan ju ha roligare.. Och toppen på detta kommer det snö, jag har skit jobbigt med min jävla astma och onadre i min rygg än vanligt. Mamma kom hem och ge mig massage!!!!! Och för att inte glömma börjar jag bli förkyld också! När jag ändå håller på kan jag ju säga det att jag inte har någon mobil längre, den la helt av förrut...


Vad hände med den där vårkänslan som var på väg?


Tänk på barnen i Japan, dom har de värre

Jävla skit snö gå och dö!

Ännu en onsdag förbi

Känns helt onödigt att jag har blogg, är ju så jävla dålig på att uppdatera. jag har inga bilder från dagarna eftersom jag inte kan få in bilderna från mobilen till datan och jag har inget kul att skriva om typ heller..
Jajja kör på lite så kanske det blir roligare sen igen.

Idag efter skolan gick vi hem till Mien och sket lite, innan vi cyklade vidare in till stan för att sola lite ihopp om att inte se så jäkla bleka ut nu när våren kommer och lättare kläder ska på då man inte kan dölja den vita huden. Tog sedan bussen hem, sov och åt lite innan jag skulle iväg på spelar möte med laget. Prova det nya stället vi ska få. Känns grymt bra eftersom vårat vi har nu är så fult och oproffsigt!


Behövs ju en viss uppgradering!


Då var de Tiiisdaag

En sväng förbi gymmet med Natta och Mien blev det efter skolan, inte speciellt länge men lagom skönt! Nu ska jag bara sitta här och inte göra ett skit hade jag tänkt! Ska komma på något bra och intressant att delge! :)


Gammal, skön och saknad bild!

Visar bara att det finns hopp för alla!

Som sagt hade jag fotbollsträning efter skolan så därför är bloggningen ingen bra denna dag! Har inte så mycket kul att delge heller så.. Och imorgon har vi även en såndär sovmorgon som vi nästan aldrig får. Till klockan 12 igen, guuud så skönt! Hunnit med att se Big Brother ikväll har jag även gjort, Sandras fel att jag blev beroende av det igen.... Men det är liksom bra!

Men jag undrar hur fan den fulaste tjejen lyckades få den snyggaste killen!

Morning misstake

Tog sovmorron imorse eftersom jag "missade bussen" till första lektionen och nästa börjar 12. Grymt skönt må jag säga! Ska snart bege mig upp till bussen så jag inte missar denna på riktigt! Har sedan svenska och Projekt&företagande, inget att se fram emot precis. Efter skolan är det fotbollsträning som gäller! :)


Vi lägger det bakom oss

Trodde jag hade glömt hur man spelar match ute men det gick faktiskt helt okej och skönt var det också att komma igång med matcher igen! Resultat tycker jag inte vi behöver prata om men vi spelade skit bra iallafall, bara för att dom råkar ha 2 bra spelare som kan lobba in sina bollar hela tiden betyder det inte att vi var dåliga! Små var dom också, inte det lättaste att trycka till någon som var typ lika hög som bollen? Jajja nu ska jag duscha av mig all svett och bara lägga mig i soffan och dö lite! Sjukt trött!


Träningsmaaaaaaaaatch

Då taggar vi för årets första match då som ska spelas mot Gute killar 97. Dom låg tydligen på samma nivå som damer division2, vi spelar i 4an så har väl inte sådär jätte mycket hopp om vinns precis. Men det är ju trotsallt bara en träningsmatch :)


Sverige för fan?

Bra att facebook finns så man slipper se Melodifestivalen och ändå få veta med direkten vem som vann.. Men vilket skämt! Hert ärligt? Visst ni får tycka Eric Saade är snygg, men låten, kom igen! Den var verkligen inget att komma med i den stora finalen sen.. Han kanske vinner någon röst på sitt utseende men det kommer vi ju inte komma långt med... Jajja bryr mig egentligen inte så mycket hur det går för Sverige men..
Kom hem från Sandra nyss och ska väl sova eller något och tagga till årets första match som spelas imorgon.
God natt då


Tycker dock inte han är så jävla snygg som alla snackar om hela tiden...!


fly like you do it

Får lite sällskap ikväll endå :) En sväng upp till Sandra och umgås lite med henne innan hon åker iväg till Åre en vecka.

Lonly wolf!

Rolig kväll det kommer bli då! Har match imorgonbitti så kan därför inte ta mig någonstans, Becca ska iväg, och nu ska tydligen mamma & pappa också bort, skiiit kul att vara helt jävla ensam..!

Mackor<3

Dålig bloggning av mig, men så är det när det är helg. Spenderade min fredagskväll hemma hos Sandra med Linnea. Tog det endast lugnt, låg och fantiserade om all mat som vi inte får äta. Bara för att man inte får så blir man ju så jävla sugen på allt också! Det gjorde ju inte saken bättre när mamma satt och åt makaroener med falukorv till i torsdags, nästan så att det var värt att bryta vår diet! Hehe. Vi dissade den iallafall idag. Tog mackor till frukost och guuud va gott, sedan åkte vi in och gymmade i 2 timmar. Sen åkte jag hem och åt lite fler mackor. Såå himla gott!


fett fina flickoor!

Fint sällskap

Har sällskap utav Sandra så därför är det dålig bloggning ikväll.. Inte för att vi gjort något vettigit. Eftersom vi går på denna diet så fick vi stå och laga mat själva till oss imorgon, göra smoothie och sånt å det tar fan tid... Sandra ligger nere och ser Big Brother, här ligger jag och gör ett försök i att somna, vissa måste ju gå upp klockan 6 och inte vid halv 9 som andra ;)
En prao dag till, ooooooorkar inte!


Säger jag allt för sällan men jag hoppas du vet,
Jag älskar dig!

skäät

Gud vad jag inte orkar med praktik imorgon... Segt som fan! Borde sova! God Natt!

Lack

Lite sådär små lack blir man ju när man kommer in till stan för att träna löpträning eftersom det stått på hemsidan innan. Och sen visar det sig att vi har inomhusträning? har ju då inget till det.. Kul att man hade fått reda på något... "Jo jag hade skrivit ut det på facebook" -aa det var ju utskrivet lite innan halv 7, jag bor i Tofta och måste därför åka hemmifrån halv 7? Det är liksom inte så jävla kul att åka in till stan helt i jävla onödan heller... Fick göra det bästa utav situationen och springa ensam från Ica Wisborg till Coop där jag handlade lite med mamma, sen sprang jag från atterdags till Bil City i fetaste jävla motvinden! Med dock ett litet stopp vid Mien&Jennie, var ju bara tvungen när jag hade vägarna förbi liksom ;)



Dö näthandel

Kul att bussen går om 50 min och jag är redan färdig med Näthandeln plus att vi har slutat... Hungrig är jag också men har inget att äta! Trött och ont i ryggen om ni har lust att antäckna det också. Jag vill bara hem med andra ord! Hem och ta en power nap innan träningen!

Shiiiiit jag dör vad jag är sugen på en rostad macka eller fralla med ost på! ååååh jävla detox diet...


Gött

Grymt skönt att bara åka hem idag! Hade egentligen tänkt stanna och vara med på badmintonen men fanns verklgien ingen ork kvar till det! Åkte hme gjorde mini fruktsallad la mig i soffan såg slutet på Wallander och sov sen! Mycket mycket skönt och behövligt!


årets tråkigaste rubrik

Shit vad jag hatar dagen efter lov! Somnar ju aldrig klokt kvällen innan och är så grymt jävla trött hela dagen istället! På något konstigt sätt pallrade jag mig iväg till träningen direkt efter skolan, hade verkligen ingen ork egentligen, men det var väl skönt! Har bara sån jääävla träningsvärk nu att jag inte orkar gå och borsta tänder änns...
Detox avklarade dagar: 1
Detox dagar kvar: 6
Jag vill ha macka med ost, jag vill ha jordgubbsfil med mina flingor till, jag vill ha honung på sked. En dag har gått och jag längtar redan tills söndag! Men kommer kännas så skönt att klara av detta! Så va fan nu kör vi!


Tur att smoothie också är rätt gott! :)


Nu kör vi Detox!

Så nu har jag lärt mig att göra havregryns gröt och gjort matlåda och smoothie! Imorgon börjar vår Detox vecka. Jag, Sandra och Mien har bestämt att vi ska klara det! Detox är diet som gör att man rensar kroppen typ. Så man får inte äta sånna där osunda grejer som fiskpannetter, pannkakor, pasta, köttbullar osv. Så det kommer bli rätt svårt för mig som älskar pasta.. Och detta betyder att jag måste stå och göra havregrynsgröt eller smoothie till frukost, måste ha med mig matlåda till skolan och sånt. Kommer bli svårt men ska fan klara det, en vecka bara ju!
Försöker tänka beach 2011 så går det nog bra! :)

Man vill ju inte se för täääskig ut om det ska befinna sig så här mycket folk på la playa!

Farfar<3

Har aldrig gråtit så här mycket för min farfar! Vet inte varför just nu men fan vad jag saknar han bara! De va när jag hörde den här låten. Brukar aldrig änns gråta? Kan inte få in klippet så Klicka här! om ni vill höra.
R.I.P de är liksom snart 6 år sen


Som alla andra söndagar

DÖD med stora bokstäver! Fy satan vilket träningspass! Typ skakig i hela kroppen? Men häääärlig känsla! Tänkte först skita i träningen, men grymt skönt nu att jag tog mi i ashle å åkte in och körde ändå!
Nu ska vi snart åka upp till farmor som vanligt på en söndag kväll och hålla henne lite sällskap och äta kvällsmat, myspys! :)


I am Sam

Låg och grät för mig själv igår kväll till filmen Iam Sam. Den är såååå fin! Rekomenderar jag verkligen!
Idag är det träning som gäller, skönt! har saknat det där lite nu efter en vecka nästan helt utan träningar.. Men ska gå och kolla Beccas bal klänning som hon köpte i fredags, exiteeeed!


what the fuck?

Rolig sista kväll på lovet då? Nej här sitter jag och vet inte vad jag ska göra eller om jag orkar. Fick nyss erbjudan att åka upp till Linnea och bada Jacuzzi med henne Jelena, Freja och Lovisa tror jag, men känner mig helt död utan att ha gjort något? Har inte sovit hemma på hela lovet, kanske därför, sjukt skönt att vara hemma typ? På något konstigt sätt känns det typ så? aja får verkligen se,


Fredags filmerna

Första gången jag får sooova ut detta lov! Gött! Jag, Jelena och Linnea hade film mys igår, filmerna var Silent house en fransk skräckis, Cell 211 en spansk thriller, och någon dålig skit film som hyrdes enbart för att Megan Fox var med haha? Sedan hann vi även med att se American Pie innan vi somna någon gång vid 4 typ. Massa godis hade vi också som vi blev tjocka på :) Vakna väl för ungefär en timme sen, Jelena och Linnea är ute och spacklar och här sitter jag och latar mig, nä men ska väl gå ut och kolla på lite sen! ;)
Rekomenderar jag inte. Fransk, stum, läskig film...
Den här var både bra och dålig!
Den här kanske skulle va bra om man orkade hålla sig vaken hela filmen och hänga med i den.
Dom här filmerna kommer ju alltid förbli bra!

Eskelhems boen

Fy faan va mätt jag är! Åt nästan upp en hela pizza :o Är iallafall ny duschad och fräsch nu och snart bär det av upp till Linnea, tjockis kväll med henne och hyrda filmer stod tydligen på göra schemat! Rätt soft en sådan här fredag kväll! :)


Linnea på nyårsafton :)

SUR!

Vart fan är min sportbh?! Nej nu sket sig allt med springningen... Mina slickeballaisar gick desseutom sönder mitt i allt också.... jääävlia skiiiiitt


SUR

Springe?

Hemma nu och känner mig så grymt jävla lat och tjock så ska försöka mig på att ut å springe! Rätt så mycket is ännu på vår gata iallafall, men ger ett försök! Blir ju trotsallt pizza till kvällsmat eftersom mamma inte är hemma ;)


Jag och Olivi när vi tog en spring tur

25 februari

Skickligt som fan va? Brann ju lite förra fredagen och allt hahah stört kul egentligen!


Visst det är sport-lov men jag får va lat ändå!

Men shit vad har hänt med sportlovet? Får lite små ångest över att det redan är fredag och endast helgen kvar av detta lov... Och jag har inte gjort något klokt.. typ..
Mien är så himla duktig och gick ut för att gå med hunden, men jag har knappt vaknat än så stannar hällre här inne och värmer mig lite! Trodde de var ny snö som kommit men det var visst bara frost, kallt?!


Förra fredagens tagg bild

Friluftsfreek

Tro det eller ej men nu har jag gått upp klockan 9 två dagar i rad på ett lov.. Idag vart jag tvungen för jag, Mien och Malin hade bestämt att vi skulle gå ner till Sandhamn och steka korv och mysa i Malins stuga och vi ville inte att det skulle bli för sent, sedan gick vi vidare ner till havet och tog en massa fina bilder!
Befinner mig fortfarande ute i Eksta, är skit trött och lyckats få nackspärr också, grymt härligt! Så blir nog sängen snart för vår del!

Här har ni en av våra vackraste sidor! :)

@ Fröjel

BLogg.se var ju tydligen nerlagt idag eller någe för de gick inte att blogga iallafall... Blev en liten sväng till Linnea igår, lagom trevligt! :) Nu sitter jag ute i Fröjel hos Malin och Mien ligger redan och sovaa. Säger som henne "får man va med tråkig och gå å sova på ett lov" dock skillnad på 10 och 03 på natten ;) Nej men imorgon har vi bestämt en mysig piknick nere vid straned med grillning och allt, problem är att vi inte har någon grill... Friluftsfreeken! Jag gillart!

Tråkigt

Jävlar vad seg jag är idag! ont i magen också och ingen choklad finns det hemma heller, nu det är lite små synd om mig! :( Måste göra färdigt mitt jävla CV någon gång också så jag kan gå bort och lämna det till toftagården, känns för sent men jag vet inte hur man gör ett bra CV! Små damp! Ska vara färdig idag ta mig fan! Annars har jag faktiskt inga planer för dagen, orkar inte spendera kvällen hemma bara men vi får väl se om jag kan ta mig någonstans...
Toftagården

RSS 2.0