rubrik

Stan, röntgen och stan igen är det jag hunnit med idag, tillsammans med min mami. Skönt att rötnga ryggen och se om det är något fel på den! Lite nytt smink fick även följa med mig hem.
Nu blir det träning igen, tydligen ska tidning också va där, bäst att fixa till sig lite kanske! See you


haha små hete!

to live is not to play, to play is to live!

Slapp jobbar dag för en gångs skull faktiskt! Ingen leverans kanske, skönt som fan! Kom sedan hem till ett välfyllt Tofta, blev jävligt sugen på att dra ner och steka lite men kände att jag var något för skabbig för att vistas bland folk sådär, så drog hem istället och solade och kollade lite på VM matchen, Sverige-Columbia damer. Nästa match Sverige spelar sitter jag där och ser på. Lite små coolt, eller okej det är damer, men sitter där tillsammans med de bästa så kommer bli bättre än bäst!
Nu måste jag byta om lite snabbt, bussen går om 20 min som tar mig till fotbollsträning, var ju ett jävla bra tag sen jag tränade nu! Hoppas på gud min fot håller! Pluuuuusss att jag får träffa min saknade fina Oliv!


schnygg schej!

Små nice måndags häng!

Åkte upp till Sandra efter farmor igår, såg min älsklings film Walk the line, jag är fan kär i den filmen och i Johnny Cash!
Stekdag i solen och nu på kvällen blev de skönt häng med Sandra, Linnea, Natta, Julia och Hannah nere på nymans, och sen strandbackarna för lite bad, var dock för kallt för mii!


Hehe bättre bild..

mm bra mobil bra bild.. eller

snyggee




Söndag igen

Fan va skönt me nice väder igen! Åkte ju ut till Malin och Mien igår kväll igen, såg film och så. En del stek i solen idag hann vi med innan jag åkte hem, ätit och nu ska vi upp till farmor och fika. Var ju ett tag sen jag var där nu! Ska nog cykla upp dit för har inte tränat på en vecka och känner hur fläsket börjar hänga lite smått här och var!
Jävla stukade fot som förstör för mig just nu! Vi som åker till Tyskland om en vecka!?
Nej men nu ska jag bege mii, pussen


var ju ett tag sen de va vi tre

Vi dansade inte runt midsommarstången, vi dansade med den!

Blev väl inte riktigt som vi hade tänkt gårdags kvällen.. Men vi fick ju göra det bästa utav situationen iaf!
Idag är man ju rätt seg... Ska iallafall ner till mitt älskade Tofta beach club och se premiär after beachen! Looove!
Bjussar på lite bilder från gårdagen da


Mien, Milla, Amanda

Äh förlåt men orkar inte leta fler bilder..

Gööttt

sååå, nu har ja tryckt i mig midsommar lunch, muffins, jordgubbar och grädde. Mumma! Jag får dissa Malin och Tofta, hinner inte gå ner å hälsa på henne, blir hämtad av Johan snart, mat på klinte och sen blire feeest! At Malins crib! Niiice!


Dagens outfit, en klänning som jag gjorde till linne så att jag kan ha jeans om de behövs.

Fajs loook

Jag är ju rätt bra ändå!

Vilket snällt barn jag är! Se vad min máma fick av miii!


Jag är ju rätt bra ändå

Onsdag

Blev en shoppingrunda i stadeen tillsammans med Olivia Hassel, var tvungen att hitta något att ha på mig imorgon, midsommar vafan! Blev en jeans jacka och en klänning som jag kanske kör som linne.Tror jag, vet inte ännu.. beror sig lite på hur vädret blir imorgon.. typ regn har jag hört? Som alltid... Visar iallafall bilder imorgon om jag har tid :)

Åkte sedan ut till hemse och spelade kubb med Josef och någon skön gubbe. Skicklig som jag är missade jag bussen... snäll Josef skjussade mig hem sen iallafall!


hehe bättre bild.. ne men hade ingen annan.

så kan de ju bli

Blev ingen 20års fest ikväll, sket sig lite smått. Får se om de händer något annat kul! Öppen för föslag!? Börjar ju trotsallt inte förrens 2 imorgon så orkar inte bara sitta hemma ikväll!



Tiiisdag

Dåligt bloggat, jag vet! Jobbade från 5-21.30 igår, sjukt mycket folk! Blev kassan och är lite små grym på det nu! Fick dock ingen rast så vart sjuukt hungrig och trött sen. Åkte iallafall hem till Sandra och Linnea, såg film och hade det lite små mysigt bara! Ikväll blir det 20 års fest. Så blir nog inge mer uppdate idag, Puss påå!


cool brud sådär. 

Vi kan vii

Bra match! Även fast jag inte var så delaktig i det. Lyckades stuka foten efter 10 min.. Fan vad det suger! Speciellt när vi inte hade några avbytare, min tränare fick hoppa in haha. Vi låg under med 3-0, tog hem det och vann med 4-3, sjuukt bra gjort av mitt fine lag!


bra de

Lördag kväll?

Rätt trevlig studentmottagning! Kom sedan hem och umgicks lite med Sandra innan hon ba drog helt plötsligt? 
Mamma och pappa är kvar och dricker, Becca drog till stan med massa tjejkompisar för att feste lite på krogen. Och här sitter jag.. Fan vad det suger att vara 16! Och för den delen har jag match klockan 10 imorgon, samling 9... lagom kul..!


Men gillare trots allt!<3


Student!

Nu blir de student mottagning hos Emelie. Eller började för två timmar sen men var bara tvungen att springa hem och hämta en tröja så kom jag på att jag glömt blogga idag, dåligt! God mat och sjuuukt jävla mätt!!



Fin chey!


Baksmälla

Skön kväll tillsammans med Fanny och bio, Baksmällan 2. Helt OK film tycker jag. Passande!


Nice start på sommarlovet

Sjuuk jävla kväll igår! Mådde inte topp idag så kunde verkligen inte jobba, fick migrän och skit tilloch med.. Började först kvällen på Joda med Sandra, Malin och Emma. Riktigt fint må jag säga! Sedan åkte vi hem till Elsas mormors lägenhet där en massa sköne bruds va! Körde lite lekar och tog en jävla massa bilder, och hade förövrigt skit kul! Efter ett tag åkte vi vidare ner till hamnen för att träffa folk och gå in på Gutekällarn för att se Adam Tensta och Rebecca & Fiona. Men sådär klockan 11-12 var det tydligen ingen idé att komma in för då hade de slutat spela. Det var ju kul att man visste de... Sedan hände en jävla massa sjuka roliga grejer som inte går att skrive här int


Joda. Sandra och Emma

Sandra, Linnea och Elsa

Mikaela, Sara och Jennifaa

Puss och hej nu är det fucking sommarloov!!

Faaan va nice med sommarlov!! Ska firas ikväll med några sköningar och sedan kanske en sväng förbi gutekällaren som bjuder på Adam Tensta och Rebecka & Fiona! Inte helt fel! Måste bara tigga lite om pengar först! Hoppas på en sjukt nice kväll och gärna någon skjusst person som har lust att skjussar mig hem sen ;) Får lösa sig under kvällen, annars blir det problem!

 
Lite sånt här häng blir det ikväll!

Working nine to five

Sjuuukt jävla trött! Jobbade idag från 10 till 18. Jajja pengar rullar in som det ska de går bra! Går från Ica Wisborg som jag var på i våras till Konsum Klinte. Rätt så ok.

Imorgon är det fuckings skolavslutning! Okej de flesta har ju redan fått sommarlov. men fan va skönt det ska bli! Helt stört att mitt första år på gymnasiet är över! Känns inte alls som det var länge sen vi satt och kasta en boll till varandra för att lära känna klassen! Vet dock inte vad som händer, måste ju firas med att vi får sommarlov men verkar som allt sket sig lite grann idag.. tråkigt! Så måste jag hitta något att ha på mig imorgon, vill ju inte komma i de "gamla vanilga" men orkade verkligen inte köpa något nytt för att vara i skolan i två timmar...


<3

mmm älskar att ta på mig ett par benskydd som är dyngsura. Undrar vart fan kan dom ha vart. Sen kommer man på att man spelade match igår....

Värd vecka!

Kunde vi inte bara fått sommarlov förra veckan? Försår inte grejen med att vara ledig, ha en lektion hit och dit i en vecka innan sommarlov... Har iallafall gått min sista dag i ettan, är ledig imorgon och på torsdag slutar vi.

Ska byta om lite snabbt innan jag ska dra på träning med denna snygging! :)


Quite Nice

Glömmer ju bort bloggen lite...

Tog iallafall en runda på stan med Sandra imorse, skönt när det inte är så mycket folk! Fick med mig ett linne och en piké tröja. Kom sedan hem och sov ute i solen innan det var dags att tagga till match. Ute i Slite av alla ställen. Bättre domare har vi ju haft! Ett riktigt jävla skämt till domare! Tog med oss en vinst som tur var, 3-1 mot Graip. Kunde ha gått bättre också!
Nej men nu är jag riktigt jävla trött! Sov morgon till kvart över sju har jag iallafall. Små lyxigt sådär.


Tack Nymans för att du finns här bland oss

Duktig flicka må jag säga, städat, fikat, sprungit, styrketränat, duschat och nu ska jag bara fixa i ordning mig lite för att sen gå ner och äta pizza på nymans med Sandra.
Hare gött


vi är fine vi. ella?


Glömde nästan bort att jag börjat blogge

Vad hände med det sköna varma vädret? Nu när man är ledig och har tid att sola så är det kallt!

Seg tråkig kväll igår, Linnéa kom hit och vi hittade ingenting att göra så det slöt framför tv med Livet enligt Rosa serien om ni minns? och en fet fruktsallad med glass och kola sås, ganska OK ändå!

Vad händer idag då? Är ju ledig imorgon också, men verkar inte som så många andra är det.. Blir väl att umgås lite med Sandra :) Borde ut och springa också, fan va fet man känner sig när man inte tränar och är lång ledig så här, inte bra!


Småfiint

Vi kör igen vafaan!

Nu fick jag typ helt plötsligt lust att börja blogga lite igen! Men det kommer inte bli något bra sådant, bara då när jag har tid och känner för det :)

Idag är jag rikitgt jävla seg kom väl hem runt 3 i nättras... Men kan ha vart en av det bättre dagarna igår, fucking studenten joo! Var nääästan lika taggad som studenterna själva! Och min älskade syster tog stundenten!? Stört, vafan händer nu? Blir jag kvar här helt ensman när hon flyttar till Stockholm eller?

Kör en liten bildbomb från gårdagen










FEESST! hahah


Lika taggade kl 8

Fortfarande lika taggade vid ett tiden

Blev sedan häng på Stora Torget med sköna människor som Sara, Malin,
Simon, Victoria och alla som kom och joina oss. Helt OK kväll ändå! :)


RSS 2.0