Super bass

Dagen kunde ju inte bli så mycket bättre med två inställda lektioner i slutet av dagen = slöt redan 11.20, desseutom var det spaghetti och köttfärs till lunch<3 drog en sväng på stan med Mien sedan för att kolla kläder till utklädningsfesten imorgon, lutar åt Ronny & Ragge för våran del. Men vi får väl se imorgon.

Fick precis ett telfonsamtal om jag ville ville följa med och spela A-lags match imorgon, hade varit kul men tycker inte om A-laget plus att jag har massa grejer att fixa imorgon också, och nu vet jag inte vad jag ska säga.... 

Nu ska jag åka in till Fanny och äta middag med henne, sedan kommer min syrra hem från Turkiet ikväll så blir vidare häng med henne senare! MYSIS


SORRY MEN GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILD
 

Äppelpaj idag iallafall, ett som är säkert

Hahah kul att inga av mina inlägg stämde igår!... Dissade alla olika ideér och åkte in till stan, umgicks med Mien ett bra jävla tag, gryymt mys kan jag säga, med allt från glass till chokladmuffins och kakor, otroligt fin kväll må jag säga!
Blev en kort dag för mig i skolan, mådde inte bra! Drog och kollade upp mig, sedan drog jag en chailatte med bästaste Fanny. Väntade in Olivia och åkte hem till Fannny på lite pannkaka och sedan tagga träning/match. Kunde knappt vara med på den heller... De går bra nu!...


Bra låt iallafall

Jag och Svenska Björnstammen lever livet

Dissa hela tanken om staden ikväll! Myser ner mig hårt med äppelpaj och Idol istället! Fick lite damp på livet för tillfället!


enda sanna kärleken

Briljant

hahah må hända att de var Mien som gjorde det förra otrooligt fina inlägget för er som inte förstod det! ;)
Hann med en solning med Mien, en WalkAndTalk med Natta för att sedsan klippa bort mitt otroligt slitna hår, vänta på pappa ett bra jävla tag och sedan hämta mina beställda byxor och fixa så att jag kan få mms på min mobil CHECK! Skönt med lite saker gjort!
Nu ska jag äta sedan packa, dra en sväng förbi Fannsan och seden sive i stadN.



Hästar!

ett prov idag, gick hyffsat. Efter skolan skall jag gå och sola med Mien sen hem och vidare in till visby igen!
Men ikväll skall ja iaf på min fjärde rid lektion :) GRYMT KUL!!

fina Pegasus <3333  (hästen jag rider)


Who You Are

Ikväll ska jag fan gå och lägga mig direkt efter idol! Det håller inte längre med att i stortsätt sova igenom lektionerna! Så ändring på det.
Ska föröska plugga lite i pauserna desseutom, duktig tjej som jag är!
Träna lite fotboll har jag hunnit med idag också direkt efter skolan! Nej men nu började tydligen idol



Hard time

Gör ett förösk i att plugga! Hade tydligen fete provet i Samhäll på onsdag och imorgon har jag inget tid att plugga... Känner att det kommer gå otroligt bra, favorit ämnet och allt! Pluss att jag missade genomgången förra veckan när jag var sjuk..

Annars då, joo hann ju hem, stressade som vanligt och drog sedan själv in till träningen för Olivia har gått och brutit sin tå haha nej okej inget kul faktiskt! Lagom träning sådär efter match! hem och chilla lite i soffan, nu ska jag fortsätta plugga och sedan sova!


Oj en inte så snygg bild från i fredags


yeaaaaah


sooojte, (julia är btw inte så vit!)

SUG KUK

Jävla skit fitt lärare!!! Jag döööörr vad jag hatar henne! Nu missade jag bussen så jag måste sitta och vänta en timme till nästa buss, sedan hem STRESSSA skiten för att sedan åka in och träna igen. Dö kärring!




FITtMATCH och Fitt domare!

Otroligt dålig match av Dalhem igår!
Lika så för oss idag!! Otroligt jävla äckligt dålig domare desseutom!! Gå och dö damerdivision 4 domare!!... Sista matchen och förlust med 4-0 kändes ju inte sådär jättekul heller...!
Men nu är jag sjukt taggad inför inomhus säsongen!! Sjukt kul.
Blev även en liten titt på A-laget innan vi åkte hem, som även dom drog en förlust mot Skå idag.. De går bra nu!

Nej nu ska jag ta en powernap eller något sjukt trött!


ÅH MISS!!!

FITTFANNY

Ojojoj, nu är det lilla Fanny här som är en super bloggare!!
Nu inväntar vi lilla Jeppa som skall hämta oss här hemma sedan kör vi en lite roadtrip till Dalhem för att kolla på snygga killar, åååååhhh!
KYSS OCH SMEK!
BJUDER PÅ DENNA!

Alltid kul

Idag mår man bra! Löne helg ju, alltid kul. Blev en sväng till Klintemarknad med Mien och Malin, alltid kul. Mien sitter även brevid mig nuue, leker lite med camen, alltid kul.
Senare blir det Dalhems match, alltid kul. Med FittFanny och Jeppa, en liten roadtrip på det, alltid kul.En vinns hade ju också varit KUL!
 

ALLTID KUL


Bajs på hakan

Fyyy fan vad soft med fredag!! Ikväll blir det otroligt fint mys i Eskelhem med några tjejar, chill middag står på schemat, Rock tema desseutom. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut... Skulle fan haft kvar min Ramones tröja, hade ju varit det ultimata nu! Jajja lägger kanske upp en fin bild senare!


sniiiggt

Thats kills me only makes me stronger, eller?...

Min höft var sne vriden vilket förklarade min PAIN! Fick skön massage för 550 kr men har ännu ont....! :(
Drog iallafall en sväng förbi Fanny efter massagen, åt lite, drog vidare på träningen, ingen av oss kan ju vara med... Otrloigt kul på sidan iallafall! Nej men nu ska jag sova och bli frisk till vår sista match på Söndag!


Tur att Fanny har sin mamma som får ställa upp och massera Fannsan

Wish me luck

Förbannat jävla ont i ryggen idag! Och inte hjälper alvedon! Jag kan knappt sitta upp så ont har jag! Så det blev tyvärr inget inlines åk med Olivia idag som planerat utan skall istället dra in till stan, till naprapat och se om dom förhoppningsvis kan göra något! Sitta och åka buss i 25 min, önska mig lycka till!


Gammel bild.

Promise is like a promise

Alltså jag har verkligen inte kunnat gjort något idag... Jag dööör vad jag har ont i ryggen! Min ända vän idag har varit Wrodfeud, (alfapetet) har verkligen nötat sönder det idag! Grymt kul ju!
Pluss att imorgon är vi lediga!
Nej men tillbaka till att jag skulle bjussa på lite bilder


Jag och Mien var lite kamera kåta i fredags


Jag och Sandra kunde inte hitta glasen, gick ju lika bra med vaser!

Linnea, Sandra och Malin Och Krisitan passar på att myse lite


Jag, Sofie? Mien, Sandra, Malin och Linnea


Sandra mår du bra? hahaha


Snygg Julle får avsluta inlägget med att hon gjorde sitt tredje omprov i matte igår ;)

döööö

Kass uppdatering! Men nu är jag sjuk och hemma från skolan, vilket betyder att jag har tid att kasta upp ett inlägg till mina kära!
Vaknade och hade ont i varenda liten led i kroppen, trodde jag hade feber, ont i halsen och mensvärk på det gjorde att jag fick stanna hemma.. Drygt dock! Fast underhåller mig med Wordfeud, (alfapet på mobilen) men inte så jävla kul när Jeppa drar hem ord på 60 poäng hela tiden.....!!!
Jag bjuder på lite bilder senare från helgen och sånt! Puss så länge


Här var ett ganska så fult gäng


FyLLA och fight, hablingbo by night

Jävlar vilken kväll igår! Nu ska jag sätta på TVn och dö lite, puusss

Good Feelin'

Två timmar senare är jag i stortsätt färdig med städningen... Tyckte ändå det var rätt chill igår men blev ändå jäkligt mycket att städa! Speciellt efter sandra&Linnea ska spilla och ha sig.... Plus att jag skickligt nog valde tallrikar, bestick och glas som måste diskas... Men pumpar musik och taggar inför kvällen gjorde det hela mycket lättare!


Småfint!

Treeeevlig jävla kväll ikväll tillsammans med girlsen! Bra uppvärmning för imorgon! Hehe. Tog dock inte så mycket bilder så har inget att bjuda på...


Hittade en iallafall 

Friday Im in love

Igår efterskolan skippade jag Svenskan med Karin som känns förbannat onödig och tog en fika med min syster innan hon och resten av familjen begav sig till båten. Jag drog hem med Olivia för att sedan åka in och träna, vidare och se innebandy match med Fannsan. Ibk-Hansa/Hoburg, spännande match? Nej! 12-2... Sov sedan i stan, grymt skönt har lyckats fått sovmorgon heeeela denna vecka!
Time for Freedaag nu då! Eftersom ingen är hemma i huset passar jag på att bjuda hem lite fine folk! Tjejmiddag står på schemat! Så blir ett litet skål på det och nu måste jag verkligen börja emd allt innan dom kommer!


When we were ten

Befinner mig aldrig hemma nu för tiden så det blir ingen super uppdate... Åkte in och sov hos Mien igår och hade mys med henne, tyvärr inte för mig själv... :( jävla gustav som tar min fru sådär..
Efter skolan idag var det ett fem minuters besök hos doktorn för att höra att min rygg var "ok".. Sedan drog jag en sväng på stan för att täffa min syrra som jag inte gjort på över en vecka nu och som åker till Skåne imorgon... MalinG höll oss även sällskap.
Ikväll ska jag inte heller sova hemma för ska upp till Sandra som alla andra Onsdagar :) Hoppas även få en klippning av Emma! Mitt hår är KATASTROF!..


Bra tisdag

Bra dag, om man bortser gympan dock. Slöt tidigt och drog in till stan för att göra ett viktigt ärende med Mien och sedan shoppa lite, börjar gå lite ut för för mig. Behöver ju typ allt nu känns det som... Ikväll blir det nog stan igen! Med Mien och Malin! :)


Tröja - Carling. Byxor - Vila. Parfm - DKNY, Åhlens. Deo Åhlens. Armband och slingfärg - H&M

sjuk?

Mien är snygg idag!

Bättre söndags kväll

Trodde hela dagen skulle va förstörd efter världens sämsta fotbollsmatch! Blev ju dock såå mycket bättre! Drog in till stan med Mien för att tillbringa kvällen där. Drog bort till Gustav och Kristanen stund innan jag drog vidare. Mys söndag helt enkelt!
Dagen idag kunde ju då inte börja sämre med vääärldens jävla regnskur just som vi skulle cykla till skolan... Inte riktigt okej! Såg ut som ett skabb hela dagen med andra ord! Tog iallafall en sväng på stan med Sandra efter skolan, fick med mig två armband, en tröja, hann sola, sedan köpa mat, hem till Mien, äta, stressa och iväg till träning, oootrligt dålig träning från min del.





Fine klassmatees

Fan en skam för gotland!

Så jävla förbannat otroligt lack på dagens match! Domarjävel gå och dö! Inte det att vi förlora matchen också, plus att Fanny fick feting skadan och ligger på akuten nu, mamma är orolig min dotter så riiiinnngg för fan Fannyy!! Jag har lust att slå något riktigt jävla hårt alltså!...

Nej men lite kul då,
Igår kväll var det lite mys tillsammans med Espen, Mien och Isac, bra jävla tag sen man lekte med dom. Kladdkaka film och sånt där :) Helt okeej!




Älskade lag, vi hade allt emot oss idag, men vi är grymma ändå! <3

Sinnes jävla sjukt

Har precis fått reda på världens sjukaste grej! Skjuter nog mig själv hejdå.

Skönt att jag tog den här igår så ni förstår vad jag menar!hahha

Vad säger vi nu? GRATTIIIISSSS

Bra bloggat Camilla!!

Nej men sorry för kass jävla uppdatering! Men har inte haft något speciellt kul att delge...

Idag kan jag väl börja med att säga Grattis Till Marie Mien Frida Maggan Höglund! Feting grattis till dig! Bjöds på tårta efter skolan hemma hos henne, innan jag drog vidare på träning.
Ikväll ska jag typ sova nu, behövs!

Vi som alltid lyckas så otroligt bra på bilder får ju dela med oss lite med dom!

Chill söndag

ÅÅHÅÅHÅÅH!!! Idol börjar om fem minutes! Kvällen är räddad!! Finns ju bara grymt bra program på tv på hösten! Lööv it!


Hoppas ta mi fan att ni är braa Gubbaa!!

Inte tröjorna som gör oss tjejer!

Åh fetaste huvudvärken efter sköanste vinsten! Så det är det värt att ha! Jäävlar vad bra vi spelade! Vinst 5-0, plus att jag äntligen fick göra ett mål, första på hela säsongen! Det är obeskrivligt hur bra vi spelade idag! Så ikväll kan jag sova bra! Gjorde hela helgen helt klart.
Så jävla drygt att jag är skicklig på att få sån huvudvärk efter matcher... Känner ba för att gå och sova! Men ska inte göra mycket mer än så idag ändå tror jag! Soft.


Tränarna hade ju skickligt nog glömt att vi hade likadant ställ som motståndarna, fick därför låna ett otroligt fint matchställ från 1940 av fine När sockniii


Kör ba Kör!

Bästa plus Ben&Jerrys kunde ju inte göra kvällen så mycket bättre! Drog även en liten raggar runda runt city med snygge booiis plus Marcus ocksååå, kiul kiul! Så taggar vi för match imorgon, ute i När klockan 11, underbart en söndagsmorgon, vad mer kunde man önska sig?! VAFAN NU KÖTTAR VIIII BRUUDS!!!!


Så otroligt fint att jag ska kolla bort men vi är ju fina ändå!

FittFanny

Vilken CP jävla krånglig helg! Två olkara kvällar med kommunications problem som förstört... Pallar icke förklara allt! Bion igår var bra iallafall, blev Apornas Planet, not min thing av film...
Hunnit med att kolla P18 - Åkersberga idag med Fanny och övriga laget. Putsat lite fönster för att få lite pengar. Skulle egentligen till Klinte ikväll men fucka sig lite så åker int till stan istället och hänger lite med Fannsan tillsammans med killarna Ben Och Jerry!


Rätt fräsch Brutt

Come on its friday

Faaaan va gött med fredaaag! Ikväll blir det endast mys med Natta och Linnéa, med bio! Står mellan Apornas planet och Försvunnen, vet inte vilken vi skulle ta så vi åker in med bussen ikväll och den som har plats kvar på ser vi på :)


Het,seg,trött,ont, JAG MÅR BRA! :)

Vene vad jag ska skriva.. Seg dag idag och en seg dag imorgon väntar! Hatar långa dagar, hatar vårt schema! Pluuss att vi har skolfoto imorgon!! Vad ska jag ha på miiiig?! Pänik is in the house!
Efter seg skola åkte jag hem med Olivia, åt en jävla massa mat tjock som jag är! Sedan en träning på det och en äppelpaj som förgyllde hela kvällen!
Nej men nu ska jag ropa på Becca, måste ha hjälp med kläder!


Kanske ska satsa på den här outfiten imorgon?
Satan så snygg man vart än gång i tiden :')

RSS 2.0