Räknar vi in det nya året då

Snart bär det av ut till Eksta för att fixa med sig själv och allt! Ska firas med Malin, Sandra Linnea, Mien och Jennie! Oklart om det blir några fler inlägg ikväll så
GOTT NYTT ÅR!



Så kan man ju också tagga

Okej nu kör vi på lite storstädning till bra musik!



Saknar dig min vän

Vad gör jag egentligen? Har bara legat å såsat här framför datan och inte gjort något klokt när jag har en massa att göra! Mitt rum är värre än för jävligt det är inte okej! Jag borde fixa med allt till imorgon och sova ut klokt så man är helt pigg och taggad på allt firande imogon! ojojoj säger jag bara om morgon dagen...! spårat!
Nej ska nog gå ner och äta lite choklad, det där med godis förbjud som nyårslöfte kommer inte hålla kan jag säga! 


Jo något klokt har jag väl gjort nu ikväll, och det är att pratat lite med min fina vän Fanny, saknar dig!!


Victoria Secret Show

Här sitter vi hela familjen plus Sandra och avundas alla Victoria secret modeller på kanal 3 för er som är sugna att kolla.

trevligt trevligt

Hemma i Eksta nu igen efter en dag på stan. Vi mötte upp Sandra och träffade även Mikaela och Olivia, hur najs som helst!
Nu ska vi börja fixa inför nyår så att den blir så bra som möjligt!!!! :) Tagggaaa ee joo


Mikaela Larsson som för övrigt lämnat Gotland och befinner sig nu för tiden uppe i Västerås någonstans? Inte träffat sedan i somras, på tiden att vi träffades!!

Film mys

Blev lite kvälls häng inne hos Espen tillsammens med Mien och Simon, trevligt trevligt!
Blir en vända till staden imorgon igen tillsammans med Mien, inte bra detta! Kommer defenitift få leva fattigt i Januari!
Nej nu måste jag få min skönhets sömn. God natt!

   



Finales

Så då var nyårs klänningen inhandlad, inte för att jag är någe vidare super nöjd men det blev bättre än inget iallafall :) Vi drog bort till Södervärn tidiagare än väntat, alltid underhållande att kolla på fotboll även fast det inte var några vi kände. Tyvärr så gick det inte så bra sedan när det var dags för mitt lag... Förlorade med 1-0.. Aja två är ju inte helt fel det heller!


Bild från i Söndags By: Mien Marie Höglund

En ny dag

Lugn kväll för våran del igår! Halv sov och kollade på Pirates of the Carebbean :)
Vid 12 blir det att dra in till stan för att förhoppningsvis hitt något att ha på sig på nyår... Och sen självklart kolla final spel för mitt lag :)


28 December

Gick bra för mitt lag idag! Alltid kul att se och blir mera imorgon då dom spelar final mot Stenkyrka, självklar ska jag in och heja! Som tur var fick jag lite sällskap av Löken och Sara en stund under fotbollstittandet. Sedan drog jag med Löken till stan, var inge vidare shopp sugen även fast jag är desperat ute efter nyårs outfiten! Har ingen jävla aning om vad jag ska ha och de går ju inte så bra att leta på gotland heller, finns ju knappt nåra klänningar här :s
Jag och Löken gick i allafall till Ringduvan och åt god lunch, mysigt mysigt! Kolla Löken för att kanske få se några bilder från dagen :) Nej nu måste jag kasta ner lite kläder innan det blir att dra upp till bussen igen



En fin Lökis


God natt

Lite konstiga inlägg kanske men brukar bli så, kan förklara lite, vi hade sätt skräck film, The strangers. rädda som vi var kommer det ju såklart två killar och skrömmer oss... Det var min nära döden upplevelse inlägg.
Sen dem andra två orkar jag inte gå in i detalj på

Efter våra få timmars sömn orkade vi ändå ta oss från Shell in till stan för att kolla bio, Änglagård. Okej film även fast jag somna en snabbis. Sedan blev det lite shopping på mellandags rean :)
Sen har jag bara sovit och det ska jag fortsätta med nu, upp tidigt imotgon och kolla på när min fina Oliv spelar fotboll :)

 

SVAR PÅ TAL

Ee jo tack vare dina telefon samtal så jo nu är vi rätt pigga och glada Marie Höglund som gästade och gjorde det förra inlägget om ni inte fattade det.

"Hej, får man va tråkigare under ett lov och sova?!"


kul att ni kan sova efter kvällens "händelser"

/Mien

Inte okej

Trodde jag precis var nära döden

Annandag

Jo som jag nämde tidigare var det bara pinsamt att vi änns ställde upp.. Gick ju sämre än sämst.. Jaja en bra träning att möta sånna som spelar i Div2 och mitt lag spelar inte änns i en division..

Ikväll bär det av in till stan för en myskväll tillsammans med Mien & Malin, kommer iallafall göra den här dagen på bättre humör!


kärlek!

fotboll imorgon då...

Fick lite sällskap av Mien ikväll desseutom, trevligt trevligt! Fan had eju inte vartit fel att vara 18 nu alltså! Alla är på krogen... Här sitter vi och har tvn som sällskap.. kul om två år da..

Jaja imorgon taggar jag för annandags cupen, känner mig så otaggad man kan bli! Kommer ärligt bara bli pinsamt att vi ska ställa upp i en cup för damlag där vi inte riktigt har något att säga till om... Eftersom alla bra i laget är bortresta eller tar dom inte med dem av någon anldening?... Jajja ställer ärligt bara upp för att vara snäll och för att få lite träning efter all julmat.. Hoppas ingen tar illa upp bara men så känner jag verkligen!


Okej ingen bra bild men saknar verkligen det gamla laget!

min tjocka men fina vän

Nu drar jag och leker lite med min fina vän Lars Espen Assarsson :)


Måhända att han äter upp min lördags godis ibland, meeeen då får han bara igen med något hårdaree

kul jul :) seg dag

Hade en bra jul ändå även fast jag trodde det skulle bli tråkigt med så nåra så var det bara skönt! Idag är degar dagen då man kanske går ut och går om man orkar annars blir det nog mest bara häng framför datan och i soffan typ...
Så vill jag bara tacka jesus att han föddes så man slipper köpa en massa saker själv :)


24 December

Nu kommer en äkta GOD JUL hälsning! Kommer nog inte komma fler inlägg idag. Först ska det firas här hemma med vårt goda julbord, julklapparna från Skåne, Kalle Anka, Sedan åker vi vidare upp till farmor där en del av släkten befinner sig, mera julmat, fika, glögg, gröt, choklad ja rubbet. Kommer väl hem inatt någon gång om vädret tillåter annars blir det en övernattning där uppe :)
Nu ska jag fixa och göra mig fräsch!
PUSS från mig till dig


Tomten har även varit här och lämnat massa julklappar under granen :)))

Jojo god jul vi fattar

God jul nu då! :)
Facebook kommer ju lagga om varenda jävel ska skriva god jul... jajja dags och sova om det ska bli julafton på rikitgt! Även fast jag int fått in julkänslan än... :s
God natt

Naj huh

Naj dra på trisso va dålig bloggning idag! Men har haft fullt upp och fixa. Städat rummet as fint, slått i julklapparna as snygg, rimmat as bra, klätt farmors gran tillsammans med kusiner as mysigt, ätit as god mat, äter godis som är as gott och lite mys framför uppesittarkvällen på bingolotto as trevligt, väntar nu på att få smaka på den as mumsiga julskinkan! :)


Skulle hitta en fin julskinke bild. Vene om jag är så sugen på julskinka längre...

Jul, imorgon?

Stört att det är julafton imorgon?! Inte för det kommer bli en bra sådan... 2 av 6 kusiner kommer.. Får hoppas på bra julklappar som kan göra dagen till det bättre iallfall.
Idag är årts fixa det sista dag! Klägranen, baka, slå in julklappar, rimma lite, få fram julkänslan, städa, och allt annat. Men jag gillar mera kvällen innan jul än själva julafton nästan :s


Fråg mi intee



Snygge brudaa osv.

Jullov

Då säger vi Hej jullov! Sköönt som fan! Spexet idag är väl inget jag hade tänkt hänga i julgranen tyvärr... Men helt okej väl. Inte så värst mycket sömn i nättras med två galna tjejoor och krille men men hade ändå inte tänkt göra något speciellt ikväll, STÄDA!!

En av mina bättre uppfinnigar jag just kommit på :)


Tycker du också du har för mycket smycken som ligger lite här och var eller alla ligger ihoptraslade i en låda?
- Då har jag lösningen för dig, Med nya Welpap-snurr håller du enkelt koll på dina armband. I en ända hop snurrad sak! För endast 49kr, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka :)

Mumsi

Borde kanske sova? Fast nej nu bjuder Krille på gratis massage! Inte värt att sova då! Har ju trotsallt bara ca en timme i skolan imorgon, hoppas jag iaf annars blir det jobbigt...

Kort inlägg

Lite häng i stan blev det ikväll hos Mien och Jennie, kan ju inte bli annat än galen kväll!...  Med lite sällskap av Krille, Therese och Annika. Dags för kladdkaka nu då :)

KOLLA!

http://elfyourself.jibjab.com/view/KXvkWPuIL0jKbSvZ?cmpid=ey_fb_friend


Dagens Julrim :)

Känns grymt skönt att nästan vara färdig med alla julklappar, frågan är bara vad köper man till en pappa? som har för många strumpor och kalsonger redan?... jaja kommer väl på något. Och att få jullov imorgon är ju inte heller fel! Något onödigt att åka till skolan för att vara där i en timme kanske. Fast har hört att det är värt när det gäller lärar-spexet!


Om du funderar på att ge bor SEX i julklapp har jag ett julrim till dig här:
Jag har väntat ganska länge!
Sugen på lite julumgänge?
börjar undra vad som sker,
Vill du inte leka mer?
Följer du mig efter festen?
lägg dig ner, så gör jag resten...

tadaaaaa

juste var ju en sväng hemma hos Sandra efter skolan tillsammans med Linnea och Jelena, trevlligt! Då jag och Sandra gjorde färdigt vårt pepparkakskyrka



speciellt juligt med gravstenar! Saknas väl bara ett hak-kors

Skolakatalogen!! Fy fan

Vilket jävla skääämt! Ville nästan inte att den skulle komma pga att jag va så otroligt fuuul! tänker inte änns visa bilden om ni inte sätt den..


i love my mom my dad and my dildo

MVG barn som man är fick jag MVG i data kunskap, hahah undrar hur fan hur :)


Lantis information tack

Känns så jäkla onödigt att sätta klockan på kvart i 6 imorgon när vi knappt kommer ha något klokt i skolan, vi kan ju inte börja med något nytt nu heller? Skulle vara snällt om man fick reda på något tänkt på oss lantisar som inte bara kan dra hem utan måste tillbringa dötid i skolan...


De ända jag vill ha är lite nannana nanaan boomboomboom

Fäärdiig
Något jag är bra på

mummmssi

Painted by numbers'

Lugn kväll i tofta södra hos olivi. Men jävligt skönt! Sega som vi båda var blev det mest häng framför tven och datan även idag på morgonen innan jag drog hem. Nu blir det julgodis bak med syster :) kan ju lika gärna börja mulla upp mitt julfett redan nu, baka julgodis innebär ju Slliiickkaa skålar hihih



Mitt och Miens konstverk 2009, rätt fint om jag får säga det själv :) får se om jag och Becca lyckas lika bra

Olivia min räddare

Planerna blev inte som dom var tänkta... Men jag drar till bästa Oliviaa istället! :)


hahah fin Oliv!

Kul mini jul

Oj flippad kväll igår, därför det inte kom upp några inlägg... Går inte in på detaljer vad som hände men kul mini jul hade vi iallfall.


Detta fick jag av Mien och Malin

Inte den bästa bilden men orkade inte anstränga mig. om mi inte kan se vad det är så är det en läderklocka en ring och ett armband och det där bruna ska föreställa biskvier som glidit runt lite i min jack ficka hehe, trotsallt inte utsidan som räknas :)

En helt normal drama lekton!








något trött

Inte okej att gå upp 10 över 5 för att komma till skolan, så power nap - ja tack


Sen kan jag ju vara så snäll att länka Sara Steens blogg eftersom hon är sååå himla duktigt på att uppdatera!:)


kärleksmuffins!

snart har vi drama och då ska vi bjuda på våra "lyckade" muffins. Eller dom var lyckade tills jag halkade påväg till bussen och tappa dom!! så man äter på egen risk. haha
Ikväll hoppas vi att intrenet i Eksta inte segt för då har vi 'milla, mien y malins lill-julafton:) GILLART


By Marie Höglund

Tarzan i lijanennn

Datan ute i Eksta strula lite igår så därför blev det ingen bloggning.. Efter att ha julhandlat med Mien till Mien så åkte vi ut till hemse för att sola lite och vidare till Eksta sen, där vi tillbringade kvällen med att vara två små snälla elever och baka kaka till draman idag, hann även med ett försök i plugg, vi fick fram böckerna iallfall.. Såklart så kollade vi ju paradise hotell finalen som vanns av EMANUEL! Faaan man blir ju en stolt gotlänning trots allt!! :)))


tarzaaan

Känner för att lägga mig ner och dö lite grann

Jag orkar inte! Känner verkligen bara för att vara hemma imorgon och skita i skolan och riktigt sova ut! Bara så jävla synd att man ska missa så satans mycket isf! Kan vi inte bara få jullov nu? Nej juste vi skulle ju gå tills dan innan jul eller va fan det va... okej jag har inte mens god natt!

Onsdaag

Känner mig så jävla ointressant idag, så har inte så mycket att delge, gick bra på datakunskaps provet, hann in till stan för att köpa en julklapp innan jag tog bussen hem och såg paradise hotel, soft etfermiddag bra tagg inför träning! :)

Bjuder på bilder istället


Hurjumhummujum. för skön malin!


Inte många som har egna vilokuddar


hobbyn!

Nej nu ska jag ner och äta makaroner och kyttbullla fy fan va fint! :)

datakunskap

Taggar vi data provråå, inte pluggat någonting, men det behövs inte när man är ett geniii! :)

Lunchrast och plugg

Plugg på lunchrasten det roligaste som finns! :) Vid ett blir det att dra sig in till staden för att se bio med klassen, Social network tror jag att den hette, handlar typ om bakrunden till facebook, rätt soft Svenska lektion vill säga!

The Social Network Poster

Iväg på träning nurååå! :)

.

jag dör!

hahahahahahahahahahhaha
plutti sandra



Så där ja, Tack Rebecca

Så ja, en okej blogg nu då, kanske inte den bästa men det duger! Vill bara fixa den där sid grejen men vet ej hur man gör... Nu ska jag ringa min fina vän Marie Höglund :)


Hoppas på ny design ikväll istället

Dissa det där med storstädning, rent från kläder blev det iallafall. Blev istället en fika uppe hos farmor och även leta julklappar som jag kan önska mig, så just nu ser min önskelista ut så här:

Locktång
Skyddspray
Fotbollsstrumpor
och
Pengar

      eller    


Eller?

Dags att städa rummet kanske?


webbcam bilder blir alltid så bra!

Pepparkaksdeg<3

Okej dålig uppdatering jag vet, men sånt har man inte tid med när man umgås med Sandra. Min fredags kväll spenderades, tro det eller ej, men i kyrkan haha, eller kanske en timme för att se när Sandras lilesyrra Norah va lucia, gulligt! Självklart kollade vi Idol finalen också, och umgicks med Linnea och Jelena lite innan jag och Sandra rå däckade i soffan, stört trötta! Idag blev det en jävla massa pepparkaksbak och med det ingår pepparkaks degs ätande! Fick något ryck där vid kl 5 av all pepparkaks deg att vi drog in till stan och gymma på lassarettet, as skönt må jag säga! Riktigt gött var det med mat sedan! Ikväll blir det endast en lugn kväll tillsammans med Becca som just nu sitter och fixar en ny header åt mig så jag slipper och ha denna fula! :))
Såg just att sex and the city går ikväll så den kommer bli vårat underhåll!



FUL DESIGN!

Riktigt ful design jag vet, men jag är så jäkla trött på min gammla fula header och måste verkligen försöka fixa en ny, håller tummarna på att Becca är på bra humör när hon kommer hem sen!
Ännu en till eftermiddag med Sandra, mysii! Nu ska jag ligga och kolla på en massa Paradise hotell avsnitt, har inte så mycket annat för mig så



Maria Wern

Ännu ett fint inlägg från Marie mien, så går det när man lämnar ut sitt lösen och allt, men ja klaga inte ;)
Riktigt gött att komma hem, somnade för 4 gången till Maria Wern hahah är kanske inget program för mig, eller bör iallfall inte kolla på det direkt efter jag kommit hem från skolan,
Nu ska det bytas om lite snabbt innan Olivia kommer och det bär av till träning, riktigt gutt!


fika?

eftersom det är sista gången vi träffas den här veckan.. så vad sägs som en fika?


du & jag plus vår bästa vän..


xoxo Mien


Onsdag

Inlägget om Candice Swanepoels hår var från Marie Mien, bad henne göra något kul inlägg medans jag satt och gjorde min engelska läxa, ville bara säga det om det var någon som undrade :)

Veckans segaste dag! Vill bara hem och sova, men nu väntas det datakunskap sedan vänta i tills halv 3 bussen... inte så pepp..

Puusss

Ligger hemma hos Sandra och har Paradise hotell maraton hemma hos Sandra, har inte gillat årets avdnitt, men nu när vi verkligen ser dom är de ju as kul!
Hunnit med att bli klippt också av Emma, känns riktigt skönt att bli av med det slitna! Nej nu ska jag hoppa in i duschenlite snabbt innan vi fortsätter att se :)

Hår som en Victoria's Secret-modell? JA TACK!


Candice Swanepoel med "naturligt" lockigt drömhår



steg för steg för att få Candice Swanepoel drömhår!

För att uppnå känslan av ett riktigt sagosvall hår krävs en bra grund, det vill säga långt och kraftigt naturligt hår eller också fuskar du med löshår. Välj det du personligen gillar bäst av en permanent hårförlängning eller clips.

1. Tvätta håret med volymgivande shampoo och balsam. Handdukstorka och applicera saltvattenspray som ger stadga, volym och sätter grunden för dina lockar.

2. Spraya värmeskydd över hela håret och föna det rakt samtidigt som du reder ut längderna med fingrarna.

3. När håret är helt torrt är det dags att börja locka. Använd en locktång med stor, slät spole och starta ungefär fem centimeter från hårbotten. Se till att ha gott om tid på dig och jobba lugnt och metodiskt.

4. Här kommer det hemliga tricket för hållbara lockar. När en hårslinga är färdiglockad, rulla ihop den efter lockens form, fäst den med en hårklämma och låt svalna så. Fortsätt slinga för slinga.

5. När hela håret har svalnat, ta försiktigt bort hårklämmorna och skaka ut håret. Värm ett par droppar vårdande serum i handflatorna och dra genom längderna med fokus på hårtopparna. Borsta igenom hela håret och avsluta med en fixerande men elastisk hårspray som låter lockarna röra sig.


voila så har man drömhåret! enkelt men grymt snyggt. Kanske nått till nyår?!

// Mieen


Jag är Bra

Lyckad morgon! Först vaknar jag som vanilgt vid kvart i 6, kännde att jag fick allt för lite sömn och hade skit ont i huvet, tog alvedon och gick å la mig igen för att sedan ta halv 9 bussen, bra som jag är missar jag den... Så nu sitter jag och väntar på att få åka med Becca till skolan...


Åh idag får jag träfffa trassel hahah

6 December

Dålig bloggning idag, segmåndag ni vet. Efter skolan hem äta, sova, äta och iväg på träning, rolig eftermiddag! Kollar på hollywood fruar och väntar på att Pensionärs jävlar skall börja innan jag kan gå och lägga mig.


Hahah en bild på mig från helgen då jag inte riktigt vet vad jag gör


rätt nice.

Undrar när fan jag damsög mitt rum senast..? Hitta massa snor papper sen jag var sjuk för någon vecka sen, present vykort sen jag FYLLDE ÅR för en månad sen, mitt CSN-kort, vetekudden, hårspännen och 38746476 st flugor, usch måste verkligen börja damsuga oftare!!


The day

Nu finns bilderna från igår uppe på facebook, tyvärr inga från matchen idag för då bestämde sig min kamera för att dö lite...
Matchen gick väl ändå inte helt bra, eller jo för att ha legat under med 3-0 i halvlek för att sedan ta igen det när det är 6 min kvar är jävligt bra! 3-3 slöt matchen vilket betydde att straffar fick avgöra, vilket vi förlorade på... Fast det gör faktiskt inget, hade vi vunnit hade vi åkt till Sthlm den helgen då det är dygnet runt cup här Gotland, vilket man inte vill missa! :) Fika hos farmor hann vi med också,


okej mer ser ni på face tog sån jäla lng tid här


tagggeee

Det förra inlägget var till Olivia :) Nu är jag vaken iallafall, är väl inte på topp men ska tagga skiten ur mig endåå!
Först blir det lite dålig julkalendern titt med Becca sedan byta om och ge gärnet! De gäller å ge allt och ha kul, nu kör vi, full fart! hahah


Fina osv

Här har du Oliviaaa


kul jul

Åh ibland suger det att spela fotboll! Grym kväll ute i Eksta och vad får man göra? Jo då måste man åka hem vid 12 för imogon är det final som gäller... Ajja taggar som faaaan nu för det! Imorgon då smäller det i Södervärnshallen kl 14.00 för er som vill komma ;)
Bilder på kvällen plus fotbollen imorgon kommer förhoppningsvis ut imogonkväll någongång så håll utkik väl!


Ja då ses vi på Lördag

Bilder från pulka åkningen kommer troligtvis upp imorgon, för nu måste vi leta efter Miens borttapna tröja innan bussen ut till eksta går, där jag ska tillbringa min kväll med fina tjejor! :) Mysii! Men måste hem senare ikväll för imorgon är det FINAL som gäller, då jääääävlar kör vi!!!!!!!!!!

Mien är fin i tandstälning!

Snart blir det pulka med Marie och kanske Espen hihi första gågner på flera jäkla år! Kommer kanske upp en film sen ;)


Kanske ska vakna till lite först

Sen tyckte Mien jag skulle visa hur ont hon har, men med lite pulka åk kommer allt bli så mycket bättre :)

Fairytale of New York





Bästa jullåten!

Olle :(

Fan fredagen blev inte så bra även fast jag och Mien hade en hel choklad kaka... Först ett skit kort klipp av flickorna på Klitteholm, sen åker OLLE ur idol :(  buhuuu
Nu blir det fan sängen alltså... Så taggar vi för imorgon kväll istället! :)


Olle Hedberg. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Gulle då.

snöigt

En timme hem när det egentligen brukar ta 20 min är inte riktigt okej, och se ut som är jävla snöboll får mig att inte gilla vintern... Men det är skit samma för det är äntligen fredag och ska endast ta det lugnt ikväll tillsammans med Mien, rösta på olle och äta choklad det är också en bra fredag! :)



Mys pyssel idag på Draman
Sandra är lite ledsen för ingen gilla henne ide hahaha

två troll

Something right

Får be om ursäkt för ett jäkligt stressigt och oklart inlägg förrut, menade iallfall att jag var okej nöjd med proven jag gjort idag.
Efter skolan var jag och Sandra två snälla vänner som följde med Mien till tandläkaren, tur att mamma jobbade i närheten så jag och Sandra kunde sysselsätta oss med fika under tiden Mien var inne hos doktor, känner att det där med godis förbjud aldrig riktigt kommer bli min grej...

Nu ska jag se på Maria Werns avsnitt från igår, riktigt bra har jag hört!


Fina vänner!

.

Två prov på en dag är inget att leka med, känns bra prestaterat av mig men nu har ja administration och fick på något konstigt sätt vg på provet hahah nej men hejdå


Träning.

istället för julklappar blev det en kofta till mig haha, inte bra Camilla.. Hunnit med att sova, plugga och äta sedan jag kom hem och nu är det träning som gäller, sista innan finalen på söndag nu kör vi!


Lag i Klinte cup 09
Okej de är inte utsidan som räknas!  slitna och fina! :)

staden

Slöt precis och ska in till stan för att julhandla lite med min syster :) Eller iaf kolla runt lite, nej nu har ja brottom för hon kommer nuuuuuu..


RSS 2.0