Money can by happiness

Nu har jag fan hittat THE jacket jag vill ha! Blir återköp på den jag köpte uppe i Stockholm. Ska bara bli lite rik först sen får den bli min

Karakorum Jacket Dolomite Jackets Svart

Karakorum Jacket Dolomite Jackets Svart

Ledig dag

Kass jävla uppdatering.. sorry
Idag var det tydligen kut-dag, skönt som fan! Har dock inte mycket för mig, städat lite, gjort en läxa som skulle varit inlämnad, och hjälpt mamma baka (äta smet). Lite träning på det mot kvällen!


Still Alive

Glömde bort att meddela att jag lever! Kom med flyget igår, åkte direkt till farmor och åt, hem och orkade inte göra mycket... Tänkte bjuda på lite bilder sen kom jag på att jag inte tog några bilder typ..

Middag på lördagkväll med la familia
Fick lite lust att hoppa ur planet och hoppa på molnen lite

Reb´s Penthouse

Heldag i ciiity med Rebecca och Theresé, fick endast med mig en klocka och en jacka hem. Måste ju ha råd med julklappar också.. Nu på kvällen blev det restaurang med la familia. Siupa gott!
Båtarna inställda imorgon.. Skulle missa lite things isf så mamma fick fixa flygbiljetter istället. Skönare desseutom!  
Just nu sitter jag i Reb´s Penthouse, ska tydligen betyda bästa sviten högst upp, vet inte riktigt de ja... Högs upp är det ju iallafall

Estockholmoo

Anlände till Stockholm för drygt två timmar sen. Är helt jävla slut efter jobb och sedan resa, känner mig lite som en mamma när jag säger det där. Sitter iallafall hemma hos Becca nu och har det gött, druckit lite glögg och ätit lussebullar. Klockan är halv 11 en fredag kväll och jag och Becca siktar redan mot sängen. Imorgon blire shop til I drop. God natt
Fina flickor där

Reklameee

-----------Checka in väl!--------------
Klicka på länken ovan så dyker de upp en bra Blogg made by Fanny, Olivia, Lovisa och Camilla. Bättre uppdatering helt enkelt!
Nu ska jag duscha och packa färdigt och sedan sova, prakatik imorgon ju, och sedan båten!


Meat baaaaaallllss

Rullat 540 köttbullar idag, jäävligt kul må jag säga, hehe eller?
Nu håller jag på och packar, byter om och laddar hem lite musik. Ska snart iväg på friskis&svettis pass, like that! Och imorgon bär det av till Stockholm, till Becca! Mucho like på den! Och shopping på det 


Push it up

Cp ont man får av att jobba då. Annars går det sjuukt bra! Har inte mycket mer att delge, ska på träning ikväll! Behöver jag, äter typ rätt mycket i köket hehe


Strand Hotell

Oj jag trivdes typ rätt bra på praktiken ändå! Sköna människor jag jobbade med iallafall. Även fast jag var tvungen att använda kjol så gick det på rätt bra haha, god mat och lyckades desseutom få sluta redan 14.20 (16.00) Quiet Nice.
Nej men mysa lite med Entourage kanske


see the differnt

 
camilla victoria ohlsson

fuck offf dåå

Över tvåhundra sit-ups och jag kommer ju inte klara av att skratta imorgon enns vilken träningsvärk jag kommer ha! Gött!!
Imorgon börjar praktiken... Sug pung vad jag inte är taggad för det! Desseutom ska jag ha en jävla kjol på mig att jobba i...! För er som inte vet ska jag ha min praktik på Strand Hotell i fyra veckor innan lov och fyra efter. Kuljul!


rubriken

Sätt på fotboll hela dagen ute i Fårösund. Sjukt on i rumpan och ryggen har jag nu! Jävligt trött desseutom eftersom det var uppstigning redan vid 7 imorse för att hinna ta oss ut dit.. seg!
Kom nyss hem och ska snart in till stan igen för att köra lite fotbollsträning. Vi några stycken kör egen träning, får passa på när hallen är ledig! ;)

Kvällen igår var lite småsjuk också, vi gick inte på något men skratta som om vi hade. Kul helt enkelt!


såjaa

sexy and i know it

Helt ok kväll igår! Kom hem i tid och så vidare. Alltid lika skönt att komma hem och få sova!
Ska snart iväg på träningspass med laget på friskis, hoppas det inte är allt för jobbigt!
Ikväll väntas en lugn kväll med bruds som Lovisa, Olivia och Fanny! The soffliggares helt enkelt!


sjuukt seriösa



sjukt segt att ladda upp så de får räcka med desseeee

Friday Im in love

Kul dag. Taggade redovisning och ville få den gjort så jag sedan kunde bli av med den, nej då är läraren sjuk, nästa lektions uppgifter kunde man jobba hemma med, så sammanfattning på det var att jag inte hade behövt komma till skolan över huvudtaget.. Tog en sväng förbi stan istället med Mien för att köpa en mascara innan jag åkte hem och sov lite på soffan.
Nu ska jag kolla ut lite kläder till kvällen händelser, fest hos Johan. Inte så där jättetagg men får jobba upp det hemma hos Mien sen!


Oklar bild från Johans fest i våras

"man kan åka till Fårö... och kolla på får"

Skönt att denna dag är över med prov, redovisning och inlämingsuppgift! Bara två och en halv uppgifter kvar som måste göras till imorgon.. Vet inte riktigt när jag ska ha tid med det dock, för mamma är ju inte hemma och sorligt nog klarar jag det inte utan henne. Hatar Samhällskunskap! Ska desseutom in till stan snart igen och köra ett intensivpass som andra torsdagar, sjukt kul faktiskt! Så får se hur det blir med den där samhälls provet..


Killing me

Sitter just nu och fete pluggar med Sandra. Slöt redan vid 10 idag så vi åkte hem till mig för lite myslunch och sedan plugg, döööö!!

Företags ekonomi - Check
Turism uppgift -
Svenska uppgift - Börjat på 
Samhälls prov -
Turism redovisning - Lite kvar 
Information&Layout redovisning - Snart färdig

- De går bra nu-

Ska desseutom in till stan snart igen för att ha utvecklingssamtal, hem äta, och in till stan igen för att träna.. När fan ska jag hinna med det andra då... 





Bilder snodda från Sandraekb.blogg.se

Lovisa Göransson Ording

Måste bara inflika om att en sjuukt snygg tjej även fyller år idag! Stort jävla Grattis till dig!
Lovisa Göransson Ording grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis


<3

Im to sexy for my jeans I wanna take them off

Tråkig jävla tisdag! Drog till min praktikplats efter skolan för att få lite information om kommande veckor. Det är det ända jag gjort sen vi slutade... Känner mig som en jävla no-lifer som bara sitter vid datan typ... Ska nog se lite Entourage och sedan plugga, eller ett försök kan jag ju ändå göra!


Oj hade jag prov idag eller?

Live, Laugh, Love

Finns inget så kul som inomhusfotbolls träning! Så jävla härligt, sjukt trist att inte få spela något SM futsal bara.. Träningen gick med andra ord bra ikväll!

Annars då, jo har egentligen jobbigaste skolveckan på länge med prov och redovisningar, ändå tar jag inte hem något för att änns försöka plugga! Grymt bra. Känns skönt att jag hoppade av Matte B iallafall så slipper jag sitta med den, och får desseutom sovmorgon imorgon!

Så fick jag en massage av mamma precis så det går bra nu!


Smoke weed everyday. Mooore Pics!

Lite dålig update från min sida, tur att Mien var duktig nog med att slänga upp ett igår åt mig!

Som sagt vare "klassfest" hos Mien igår. Tänkt klassfest men blev nååågot mer än så! Lyckat var det iallafall. Två timmar städning idag fick det vara värt. 
Men tänkte låta bilderna tala för sig


Flickorna på Klitteholm med Pinoccio





fell in love with an ailien





heheheheh





Gick lite utför när Jeppa kom..

Vem är mest biff?



Fräsch kille dedära

visst ni att världens yngsta föräldrar var 8 och 9 år och kom från Kina?

nu vet ni!



Är man allmänbildad och lite lagom smart också som jag.. aa då kan man dela med sig lite :)

Kanske ska börja med att det är Mien som bloggha (a) eftersom milla ännu sover.. okej, jag satt klockan kanske, men orkar inte heller gå upp.
Idag så ska vi försöka fixa och städa lite här hemma :) eller mest mitt rum faktiskt.. Men det får milla ta. Hyra på att hon sovit här lixom!
Annars så ska vi till hemse och köpe graja och fixe lite!
Och vidare mot kvällen blire phhartye. maskerad med klassen + några till :) kul kul.


Varken dom bästa eller dom finaste! men bättre än inget.. eller?

Ja då ses vi på lördag, ja då ses vi på lördag. Nåååånstaaaannnss!

Fredag och helg igen! Otroligt skönt! Blir mys med Murrran ikväll, Mien Marie Maggan what so ever hon nu heter liksom. Kan bli rätt najs! Har ju handlat hem bananer, choklad glass pluss att det är Sverige match ikväll! Små fräscht!!

Sen kan jag göra lite reklam för en ny fräsch blogg http://ffolc.blogspot.com/ Gjord av Fanny, Olivia, Lovisa och jag dåraa! Liiiite finslip behöver den dock men det kommer så småning om!


Där har vi ju gänget, fyfan va fule

Not Nice!

Bra dag, åkte hem från skolan för jag hade så cp ont i magen. Somnar på golvet i hallen, vaknar och mår bättre sen konstigt nog. Sover vidare i soffan. Jag som skulle gymma och va sådär bra idag..
Ska iallafall snart iväg på fotbollsträning, jävligt otagg eftersom det är utomhus... Men I have to!


Jag vill spela inomhus på riktigt och de är nunununununuuuuuu!!!...

Gofike

Bra födelsedags slut igår då.. gick och la mig med fetaste huvudvärken vid nio, missade därmed Fotbollsgalan... buhu!

Efter skolan idag följde Sandra, Mien och Malin med mig hem på fete fika. Super gott! En hel del kvar desseutom, bara att komma om ni har vägarna förbi! ;)


Haha tyvärr den enda vilden jag hitta på er. Riktigt gammal


7 November 1994

Grattis till mig idag då! Dagen började bra med att jag fick en otroligt fin present av Espen vid bussen, en ros. Gulli! Annars jävligt seg dag med tråkiga lektioner osv. Hem och äta god mat och öppna lite mer presenter. har typ inte fått ngt speciellt utan bara lite smått och gott typ. Iväg på träning där Fanny även hade en myyycket fin present till mig! En påse med blåa muffins och en med chokladmuffins! Gullig tjej dedära! Jobbig men skön träning iallafall. Nu ska jag gå och kolla lite på fotbollsgalan!


The look of yesterday


When it´s hurts you still care!

Orkar verkligen inte änns berätta om gårdagskvällen. Vart lite annat än bara Creperiet. Men skippar den biten och blickar frammåt istället, fyller ju år imorgon!!! Så ikväll kommer lite tråkig släkt hit, kan bli kul.. Blir nog ingen träning för mig idag heller, känner bara för att begrava mig själv och se lite på Entourage!
Hörs kanske någon gång


träffade julia mien natta och malin iallafll! :)

I sad: BRRR its cold in here

Precis hemkommen från GGN. Sjukt jobbig dag faktiskt! Skulle sluta vid tre, slöt vid halv fem... kuljul! As trött och kall nu.. Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite snart när jag samlat krafter, sedan åka in till stan för att käka lite på Creppan tillsammans med Lovisa och Fanny :) Lite myslördag sådär!


Jag och Hedvig underhöll oss litegrann med vårat fina vapen vi hittade!

At GGN

Ingen sovmorgon.. Ska iväg och jobba på GGN med laget. Brukar faktiskt ändå kunna va rätt kul, men kallt!! Så ska börja klä på mig massa lager kläder nu! Jobb mellan 10-15, finns vid målgång om ni vill hita mig ;)


Ta av transpondrarna och ge dom en medalj, helt ok jobb!

Sug och svälg trevlig helg!

Fyy vad skönt med fredag då! Och kort dag desseutom! Mindre skönt att ja lyckats spräckt underläppen... Sitter här med ett jävla papper i nyllet och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så ska vi gå en sväng på stan så att jag kan peka ut lite grejer som jag önskar mig :) Mys! Inga direkta planer för kvällen, ser ut att bli en tripp in till staden och träffa min älskade Fanny iallafall! Jobb imorgon bitti ju..


Sandra är ju för jävla skön på att stava...

Sometimes it's easier to pretend you don't care, than to admit it's killing you


Dö torsdagar!

Sitter i skolan och har världens tråkigaste uppgift i Svenska... Tråkigaste jävla dagen på hela veckan,, så jag och Mien förtjänade en kanelbulle från Dessan innan! sjukt gott. Snart är dagen över iallafall, då ska jag åka hem och sova lite innan jag ska in och köra ett gympa pas med Olivia och Malin. Kan bli kiiuul!



mysiisss

Myser lite med Mien samtidigt som vi kollar maskeraddräkter och letar insperation till nästa helg! Fy fan då kör vi hårt då! Hennes föreldrar är ju borta så! Hihih
Sedan ska jag ut och springa lite och kanske vidare till staden ikväll!
See yaa
Kanske den här

Eller den här


Vad tycker ni? Sjukt seriös! 

6 dagar

Sovmorgon som jag missade imorgse... kul! Fast hann och göra lite stuff som ändå skulle vara färdiga så kändes bra! Efter skolan -> Gym -> Hem till Fanny Karlsson och umgås lite med henne. Sjukt länge sedan faktiskt! Ska nog dit igen för att se lite älskade Andra Avenyn avsnitt!

Sen vill jag flika in med ett litet fint GRATTIS till Sandra som fyllde 17 idaaag! :)


Jag Y Sandris


RSS 2.0