Chill

Värmt upp mig i dyschen efter en kall utomhus träning, ikväll blir det endast en chill kväll hemma med syster och en hyrd film. Sova tidigt tror jag också att det kommer bli!

En inte så jätte snygg bild på mig och min syster


Ibland så

Oj oj fick något ryck och bestämde mig för att rensa garderoben lite, har tyvärr ingen före bild men efterbilden som räknas! :)
Efter


Dock blev det ju inte så mycket renare på mitt rum..




Får jag ta sen vilket inte kommer hända men måste äta och byta om innan bussen in till stan för att träna! Har ju hoppat över två träningar nu pga av att jag befunnit mig ute i eksta och vart lite kraslig men de skiter vi i nu och kör hårt istället!

Trotsallt Sandra Ingrid Anna Ekbladh vi snackar om alltså..

Turism lektionen för en månad sen:
Annelie- Är det någon som varit i Sundsvall?
Sandra- Jo jag har de!
Annelie- Okej är det någon som varit Norr om Sundsvall?
Sandra- Jo det har jag eller jag tror det, jag var i skåna iallafall.

HAHAHAHHa ? men jo nästan sandra, norr om sundsvall är upp, skåne ligger läängst ner i sverige. Bra koll Sandra! :)



Fint jobb

Bra som jag är glömmer jag min kamera ute i Eksta, jag som tänkte lägga upp lite fint, ska väl ändå ut dit snart igen så de kumma de klumma! :)  Nu ska jag ta mig i arslet och städa mitt rum!

Jag och bästi när vi är som normalast! :)

EKSTA IS DA SHIT

Beskriver denna helg som helt flippad! Är fortfarande ute i Eksta och kommer stanna här en natt till. Men ikväll blir det endast jag och Mien i sängen, sovandes! Känner att jag verkligen behöver sömn! 6 timmar på två nätter? Nej men fy fan vilken rolig helg vi haft!


shieet

Inte bra uppdatering men hela dagens spenderades med att städa och ligga döende i soffan. Rätt skönt! Sällskap från fint folk fick vi också räkna emd en sådan kväll som denna

Bra start på lovet kan jag säga!

Tagggeee! Nu röjja vi, men först pizzaa! Grymt jävla hungrig alltså! Fixa det sista sen är vi på gång! :) Ha en bra fredag! :)

i just wanna live tonight

Ny duschad, nyrakad, ny insmörd, nymålat nagelack och hårinpackning på det, känner mig fett freeessch! Typ ett kilo lättare eller något ;) Bara det svåra kvar då, vilka jävla kläder ska jag ha på mig?! Som sagt garderoben är full men inte fan finns det något att ha på sig... Jajja får se löjsa si sekart! Trotsallt bara en lantis fest :)

Även hunnit med att sett Ice age ettan, fan vilken skön film egentligen, allt för länge sen jag såg den.


(Y)

Så ja

Fick hoppa paroen idag pga av att jag inte mådde så speciellt bra imorse, grymt skönt att gå och lägga sig och somna om sen! :) Nu är jag och Sandra vakna och ofräscha som fan! Ska gå och ta världens längsta dusch nu och göra mig lagom fräsch inför kvällen! :)


Nu kör viii

Damp

Jag dör, min garderob är full men har inget att ta på mig...


Mitt ansikte kokar?

Okej inlägget igår va lite konstigt men hade inte tid för att tänka, jajja. Idag har jag bara gått och frysig, så där som man känner sig när man har feber typ och reser ragg hela tiden, eftersom det ska vara så sjukt jääävla kallt på Ica Wisborg, överallt också!... Skönt att vara hemma iallafall. Trött med påsar underögonen har jag också.. Känner att lägga sig tidigt ikväll inte hade varit helt fel.. Sällskap utav Sandra blir det även ikväll. Ska nog ta en tupplur eller något nu, kanske städa rummet vore något?


En puss från mig till dig

ROligt

Puh, dö Sandra dö känner jag bara just nu, ni vet en sån där Ove som bara forsätter vara jobbig även fast man uttryckt sig att det inte är okej men nej han fattar inget och så är Sandra just nu och jag får DAMP!

Vidare till min dag, började från Tofta till stan, från stan till hemse, från hemse till tofta, från tofta till stan och från stan till tofta, härlig dag ;) NEj men med detta säger jag och Sandra god natt!


Hemme å vände

Jätte mysig eftermiddag hemma hos Miens farmor och farfar! Men brottom! Iväg på träning nuråå!


Onsdag

shit shit shit prov i Näthandel nu! Sedan blir det att åka till Hemse Med Mien och grajje lite å sedan hem igen ;) Sove på bussen? Jo du!

I´ll do it then

Vanlig skoldag idag, slöt vid 3 då jag drog in till stan och mötte upp Olivia för att äta lite innan det var dags för frivillig badminton, sjukt tråkigt, var bara jag och Olivia får vårt lag idag.. Hur kan man tycka badminton är så kul att man går på det som en sport på fritiden? Man står ju bara och kör match typ hela tiden.. Ajja kanske är kul om man är bra på det ;p

Nu sitter jag med färg i håret och hoppas på bra resultat, ska bara slinga lite så att inte min utväxt ser lika äcklig ut! :)


Som hjälp har jag mamma som ni ser i bakrunden, hihi snygge ella?

Måndagskväll

Efter en varm dusch har jag iallafall fått upp värmen! Efter den grymt kalla utomhusträning! Det är inte änns kul att träna ute nu när det ska vara så in i helvetes kallt! Nu sitter jag här tillsammans med Mien och taggar lite smått inför fredag hihi okeej det är måndag men så an man också göra :)


Döö dag dö

Värdelös dag, ovärt att pallra sig upp klockan 6 imorse för att komma till skolan ha en oviktig lektion då vi inte gjorde ett piss och sen håla fram till 12.. Grymt trött och försöker planera inför helgen vilket just nu står still med allt som behöver fixas.. Efter skolan blir det iallafall att åka till rävhagen för lite utomhusfotboll, inte så speciellt pepp i detta kalla jävla väder.. Två lektioner kvar, det klarar jag, puh


Er tycker jag om! Hur hade min dag annars sätt ut...

Gert din röst i mörkret

Taggar vi för ny vecka nya bekymmer! Nej nu ska jag lyssna lite på Gert Fylking och sova! God nattarr




Farmor

Träningnspasset avklarat, känns lika bra varje gång! Nu ska vi åka upp till Eskelhem för att äta och mysa lite med min farmor :)

crazy but you like it, loca loca locaaaa

Otroligt händelserik lördags kväll, jag och Mien däckade i hennes säng vid typ 11 eller något? inte direkt likt oss men skönt vare iallafall, kände att det behövdes! Idag har vi inte hunni med något speciellt. Sitter hemma nu iallafall och väntar på mat innan jag ska iväg på träning. Känsla av att jag kommer dö, men gillart!


hungrig tjej

mmmmmmm! Tagga tacos!


Hold you head up high

Det här såg inte bra ut, borde skärpa mig! Hela fredagen gick åt till att praoa, sova och in till staden för att ha en myskväll med Sandra, Julia och Mien at Miens house. Rätt så mysigt blev de ju iallafall. Upp tidigt idag och gå bort till Friskis&Svettis för att köra ett pass Core, kanske inte det roligaste passet men bra för att bygga upp stabiliteten. Sedan hann vi även med att springa lite på gymmet innan vi drog hem. Sitter hemma i Eksta hos Mien nu medans hon är ute och går med hunden. Vem fan går ut frivilligt när det är -10 grader? Naj hu!

Är helt jävla less på denna kyla! GÅ OCH DÖ!


Shit vad jag vill ha, tofta ge mig!

Ner pa munken

Gotlands nya hitlåt har nu kommit, tyvärr funkar det inte att ladda in videon, men värd att höra helt klart!

No Pain No Gain

Börjar faktiskt gilla Wisborg mer och mer nu, när dom också kör Skitgubbe på rasterna så är det fan helt okej! Fick testa på kassan och llite sånt idag för er som är intresserade.
Skulle egentligen åkt in och gått på pass nu ikväll men det funkar inte med skjuss och sånt så vi skiter i det, kör imorgon eller iallafall på lördag så :) Himla skönt med fredag imorgon kan jag ju tillägga. Ikväll blir det en sån där tråkig dö kväll när det typ inte finns något att göra..


Inte lätt alltså

Lite små komiskt, så här ser det ut på toaletten på Ica Wisborg:






Jobbe

Justee prao imorgon ju, fan va skönt! Hade nästan glömt bort det, inte för att Ica Wisborg är det roligaste stället jag har haft praktik på men det är skönt då slipper man fixa sig så mycket på morgonen osv, och kanske att man får sluta tidigare? :)
Jobbig träning men så jävla skönt när man går därifrån. Ny duschad och ska nog bege mig till sängen, får se om de går å somna även fast jag sov två timmar på soffan när jag kom hem, hehe.


hurry up

Lite brottom, blir hämtad när som då det bär av in till stan för att ha lite inomhus träning :) Like it!


Dåligt

Dåligt med inlägg igår pga att jag sov i stan med Sandra, Mien och Julia i Miens stuga i nättras utan till gång till internet. Lite lagom crazy kväll sådär men kiuul! Delade dock en 80 säng med mien, inte lika kul.. Grymt trött! En lektion kvar sen ska jag sova på bussen hem och sova vidare när jag kommer hem skönt som fan!


Goe brudaa


Give me!

Ligger här med min maka Marie Höglund och taggar för ännu en tråkig tisdag i skolan... Engelska boken ligger här brevid mig och ska vara utläst imorgon, känner verkligen inte för det!

Har även då varit duktig och tränade idag efter skolan utomhus trots 10 minus grader, kännde varken mina tår eller mitt snor som rann, inte särskilt kul. Vi kunde dock inte genomföra hela träningspasset pga kylan! Usch vad jag längtar tills då när man knappt kan spela fotboll för att det är för VARMT!...


Ojojoj saknar! En typisk P18 cup dag då det är too fucking hoot. Åh ge mig!

Vackert!

Känner mig som en del utav familjen Höglund när jag får höra att jag till och med har en egen låda med mina kläder i, hur fint är inte de? :') hahah




MEN RYCK!

Har verkligen inget kul att skriva.. Självklart kollat solsidan ikväll och även någon tråkig film hann jag och Becca med, nej nu fick mamma något damp anfall på något jag glömt göra... käftnnn

Fina turkiet ta mig tillbakaa!

Ini mini mano moo

Jag som har dålig humor eller? Dog nästan i garv lite när jag hörde en låt från Hitz for kidz skiva och dom sjöng ini mini mano moo? förstår inte de roliga men något var det iallafall?

Jajja så kan det va ibland. Känns så jävla bra när man går ut från Form Wisborgs huset och klarat av ännu ett pass där! Grymt skönt! Nu ska vi åka upp och hälsa på min fina saknade farmor :) puss på

Funkar inte med bild sorry

Sant som de va sagt

Endast slapp i soffan har jag hunnit med idag, ska ju trotsallt orka träna sen.

Måste bara säga vad Mien hittat som passade så bra och får en att må sig något bättre!

Allvarligt talat! Om promenader är så himla sunda som alla påstår, så skulle ju brevbäraren praktiskt talat vara odödlig.
Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan!
Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år.
Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150år, så... slappna av


KAubåj

Lördagsmys med Mien och choklad, riktigt fint de! Har lyckats hålla mig från choklad hela 2011 (nästan iaf). Och lite mys framför TVn inte helt fel det heller :) Nu går Mien loss till KAubåj låten av Bert Ljung, fina mooves kan jag ju tillägga också!


Buss fan

Känner mig lite som wanna be Sandra Ekbladh nu men jag måste tyvärr säga de orden hon typ älskar att säga: JAG MISSADE SKIT BUSSEN! Bra som fan va.. Och dum huvet till buss chafför fattade inte när jag och Becca körde ifatt med allt vi hade, körde om och stannade vid en busshållsplats och därmed tutar fattar man inte att någon ska med eller något då? nej istället kollar han konstigt på oss när han kör förbi haha aja tur att jag har min fina mamma som kan skjussa ner mig sen! :)


fuck you

you know we´re superstars

Har typ inget att skriva om som intresserar. Såg på någon halvbra film hos Olivia igår och somnade i soffan, åt glass och popcorn, och somnade sedan gott i hennes säng :)Kan ju säga att de va riktigt skönt med inställd träning idag, hade ju isåfall fått gått upp klockan 8 och frysa ännu mera!..
Idag har annars bara varit en seg dag, måste hoppa in i duschen för att göra ett försök om att bli något piggare och sedan ta buss ut till Mien där jag ska tillbringa min lördagskväll :)


mumme

Rätt soft att jobba på ica wisborg endå, fick sluta 20 över två idag, skönt som fan! :) Mindre skönt att stå och vänta på bussen dock eftersom den skulle vara så sjukt jävla seg! Frös skinkorna va mig, seriöst!
Hade planerat om min kväll så att jag kunde vara med och träna imorgon bitti. (Träning lagd på lördag morgon av alla dagar, vet inte okej) så blev den inställd nu pga av detta skit väder!.. Kör endå på en mys kväll med Olivia hemma hos henne med massa glass och frukt, like it


Night

Säger God Natt och somnar med denna bild i mina tankar och hoppas på en sån där fin speciell dröm! :)


Love

Så jävla seg dagen blir utan träning.. Fast hade ett trevligt samtal med Mien i typ två timmar som fick göra min kväll :) vi har ju trotsallt inte träffats på hela dagen
Fan vill inte upp och ha praktik i morgon.. så kul var de tyvärr inte idag.. Eller de fanns typ inget och göra så man gick bara runt där som ett fån istället.. Men imorgon skulle de tydligen finnas mer och göra får vi hoppas! Alltid trevligt med fredag annars! :)


vet ni blir sugna men hands off, hon är miin

Fucking freezzy!

Okej vem fan har sagt att vi skulle ha snö igen? Jag som trodde jag kunde börja använda skinnjacka och converse men nej visst vi kör -8 och snöstorm.. suck, jävla Sverige!



APU

Skön träning! Imorgon taggar vi för praktiken. Ångrar något att jag inte tog La Vie som jag först hade fått med tanke på att man då börjar klockan 10.. Men hade ju varit ganska najs om man skulle kunna få sommarjobb eller helg jobb på Ica Wisborg istället som jag nu ska praktisera på, med tanke på att man får ganska mycket mer betalt ;) aja hoppas bara på att jag kommer trivas och ha kul, ni hittar mig på Ica Wisborg alla torsdagar och fredagar framöver om ni känner för att komma förbi och säga hej ;)

Fast kommer väl troligtvis stå och langa upp varor och inte sitta i kassan

power nap <3

Sova direkt när man kommer hem måste ju va bland de skönaste! Tvingades upp för att äta och byter nu om för att sedan åka iväg på träning, skönt att vi är inomhus så man slipper vara ute och frysa!

Badminton?

Oj förlåt för dålig uppdatering! Men händer inget speciellt som jag orkar skriva om.. Går i skolan, äter, sover, äter, tränar och bajsar, inte sådär värst mycket att skriva om.. Idag var det iallafall ingen vanlig träning, utan vi körde badminton, några i laget gick på en badmintonträning, var väl rätt kul förutom att man blev så yr av att hålla koll på bollen hela tiden med alla lampor och skit? :s

Tänkte typ sova nu, eller snart behöver verkligen somna i tid känner jag! Men jag vet hur det brukar sluta med det..


hurts

Träningsvärk gånger två, fan va det känns! Brukar aldrig få så här jävla mycket tränigsvärk, det gör till och med ont att resa sig från toaletten! Ska nog tvinga mamma massera mig :)


We are Marshall

Fastnade vid någon film som hette We ar Marshall, rätt okej faktiskt, fast hade ju varit bättre om man kunde football regler något bättre... Aja klockan är mycket, tur att man har sovmorgon imorrn :) God natt


fuck iiiiitt

Fy fan vilken träningsvärk känner jag redan nu! Orkade knappt gå hem ifrån Sahra och det är 25 meter? puh
Hoppades att maten nästan var färdig nu när jag om hem, till min stora besvikelse så var ingen jävel hemma heller så måste ännu vänta på att dom kommer hem och ska börja me den där jävla maten! Mamma förstår verkligen inte mina behov efter en träning..


Ååååh vill ha pasta nununuuuu

Söndag

Hemma igen, jag och Mien körde värsta bra peelingen för ansiktet imorse, så känner mig så där extra fräsch just nu :) Ska snart iväg på träning, orkar egentligen inte men känns så grymt jävla skönt sen när man kommer hem! Tydligen skulle vi köra samma pass som förra gången, hoppas bara jag behåller min mat i magen hehe nej men ska gå och göra något bättre nu!


Sugen? Ring 0706366082

Mot eksta

BROTTOM! Snabbt inlägg ska ut till Mien nu och bara ha en myskväll i soffan med henne :)
PUSS

Talking to the moon

Helt okej lyckad kväll igår med mycket trevligt folk! Fast jag och Mien har lärt oss något till nästa gång ;)
Hade tyvärr ingen kamera så kan inte visa pics från igår men men. Åkte hem till Olivia efter festen typ vid halv ett, gick direkt i säng och låg och pratade en stund innan vi somna och gick väl upp för typ en timme sen.. Seg dag de här känner jag, blir iallafall träning ikväll och kanske en tripp ut till Eksta, hade inte varit helt fel iallafall! Saknar ju mitt hem i Eksta :(


Bara för att Olivia är så himla fin :)

Kvällens

Kör en kvällens outfit då


Okej man ser inte hela men har: beiga jeans, svar slappt linne, svart kavaj och lite silver accesoarer till och fult hår :)

VITT ÄR BRA

Fredag och äntligen helg! Dagens planer efter skolan var att åka hem med halv 3 bussen, men Jag, Natta och Mien fick en bättre idé, vi gick till ÖB och köpte billiga kakor och läsk sedan gick vi hem och hade skit mysig fika hemma hos Mien istället, halv 3 bussen blev sedan halv 4 bussen som sedan blev mammas autobil hem istället för vi hade så mysigt, måste verkligen göras oftare! Plus att Jennie också kom och trevligt att träffa henne med! :)

Kvällen planer är att åka upp till Eskelhem och fira Linnea tillsammans med en massa annat trevligt folk, fint som fan! :) Y no alcoholic! (Y)


Lyxig fika ;)

BRA!

Färdig med turism uppgiften så nu kan jag sova gott :) God natt!

Jag och mitt liv

Friskis och svettis passet blev inställd pga av att Olivia är för lat av, eller något sånt typ ;) Så blir bara en tråkig hemma kväll, får ta tag i det där med läxa istället, pepp som fan!.. Roligare att nörda Mall world på facebook hehe


Kul liv!

Man kan ju försöka iallafall

Mens gruppen det var typ vi.. Försökte få ihop en power point om transportmedel, gick ju frammåt tillslut iaf.
Nej nu lägger vi det bakom oss och jobbar sista lektionen innan vi får sluta och då blir det staden tillsammans med Malin och Sandra en stund, uppdaterar senare :)


Ända bilden jag hittade på dom två, kan tillägga att den är gammal :)


Fotbollsträning!

Sova, äta och spela lite mall world är det jag hunnit med sen jag kom hem, inget köpt i stan, lika bra det! :) Nu är det träning som gäller och sedan sova hos Sandra som alla andra onsdagar! :)


åååååhhhhhhh

Äntligen de va fiskpanetter i skolan, haha tjockisen som skriver om skolansmat i brist på annat. Men det är ju gott liksom och det händer typ aldrig så. hihi. Två lektioner kvar, onödig klassforum och näthandel, sedan blir det en sväng till stan med Mien :)

Bjuder på något värmande denna kalla dag

FIT

Känns rätt så bra med två pass på en dag! :) Gympa passat var faktiskt roligt, ska jag nog tsta fler gånger nu när jag blivit medlem och allt hihi. Efter gympan stretchade vi as länge ohc duschade och foxade innan Becca hämtade oss och vi åkte hem tryckte i oss nåra mackor och gick direkt i säng, sånna här dagar skulle man behöva jämnt! En lektion om dagen hade ju varit rätt lagom! :) Nej nu borde vi sova! God natt


HURTIGE!

:)

Mien är bäst!!
"och det är inte mien som skriver"

En bra tisdag

Riktigt skön dag! Tre av fyra lektioner inställda så slöt redan klockan nio idag! :) Jag Mien, Sandra och Malin drog till Friskis&Svettis och gymmade i nästan två timmar. Sedan drog vi till Etage och åt största lunchen på länge! Grymt mätt ännu! Hann med en liten tripp på stan innan jag och Mien drog till bussen och sitter nu hemma i min säng och kollar skolkatalogen, ikväll blir det mera träning :) Gillart! Puusss


Ett par slimgympa byxor och sen gjorde jag och Mien rena kapet inne på Lindex, alla smycken för 10 kr styck. Alltså Jag betalade 30 spänn för två armband och en ring, det hade jag inte änns fått för ett armband, quite nice!


RSS 2.0