fint skare va

ääääntligen ledig imorgon! Egentligen inte för min chef skrev dit att jag skulle jobba imoron utan att höra med mig... fan bättre chef kan man ju ha...! Ajja fuck heller att jag jobbar! Ikväll blir det mys med Julia :) in till stan å hänga med Tom och Jeppa typ

ne fan nu fick ja brottom!


Kill mee softly

Ååh vad jag hatar mitt liv ibland! Jobb hela dagen idag, försökt bytt bort mitt morgondags pass men ingen kan... Och inte kan jag ju sjukanmäla mig nu heller för de blir ju inte de minsta genomskilnigt...? Hade jag inte haft något att göra ikväll hade jag kunna leva med det! Men nu har jag fyra fuckings olika saker att hitta på ikväll..!:( Men okej vi säger hej till ob-timmar! De enda possetiva just nu.


trött camilla

Tired!

Jäävlar vad trött jag är nu! Fick ju såklart jobba över också... Ikväll ska jag eeendast ligga begravd nere i soffan!

Justee går kvällen blev inte som planerat direkt! :p  Drog ju med Jeppa, Tom Fanny och Ida in till stan igår istället, fan vilken skön jävla buss dom hade då! Har lite pics från the night som jag kan visa :)



Äh de gick för jävvla segt så för duga med en suddig bild

God natt kära vänner

Lugnt kväll vare va? Klockan är nu fyra och jag kom precis hem, ska upp och jobba vid 10 imorgon! Faaan va kul! Längtar! Festen ute hus Julia blev inte riktigt som förväntat så vi drog till stan istället. Undrar ba varför jag följde med? Tackar Tom som motvilligt skjussade hem mig sen ahhah men skönaste jävla party bussen! Visar snygg bilder imorgon! Nej men börjar jobba om 6 timmar buss god natt!! :)


Ju inte varje dag

Fiiint och vara ledig! Blev en sväng på stan med Fanny, Löken kom även och mötte på oss. Irriterande jävla turister i vägen bara... En ring och ett armband fick följa med mig hem. Även en liten present till Julia som fyllde år igår. Fekke ikväll jaaao! Men blir endast lite små chill för min del, jobb imorgon ju...
Nej men nu taggar vi första träningnen på tre veckors uppehåll! Fan va skönt!


Livet e hårt

Jobbade verkligen från 12 till 21.45 igår, skojja inte om att jag var död sen när jag kom hem! Och fan vad jobbigt det var att gå upp imorse vid halv nio! Jobb idag med, imorgon är jag äntligen ledig! Behövs verkligen! Nej är sjukt trött nu med så ska nog gå och sätta på en film även fast det är bra väder ute! Godnatt!


Ganska grym jag ee

illa camilla, illaa

Hahha vafan gick snätt? Jag skulle fan sova tidgit ikväll, endast chill kväll. Ne men tydligen fesst på Tofta strand? Klart vi drar dit! Jag, Julia och Natta, småååifitn! Och jag som ska jobba imorron, Kill meeee!! Neeej men de va trevligt, kunde vart bättre drag men fan inga man kände typ juu?




Tofta beach cluubb

Första hänget på after beachen för iår då! Sjukt dåligt av mig! Lovisa offrade sig för att umgås lite me mii. Schysst!;) Nej men de va kiiul! Kvällen bjuder nog inte på mycket, är sjukt trött och jobbar imorgonbitti.. Skulle egentligen varit ledig, känns inte riktigt okej...!


Sååååjaa

Sköön jävla kväll igår alltså! Var ju jag, Mutti, Hedde och Fanny, åt lite mat här och myste liiite. Sen kom även Espen förbi, gick in till Erik där några folk också befann sig för att spela lite volleyboll, sedan drog vi vidare ner till stranden. Var inte säkra på om det var 18 årsgräns men det var de ju såklart... Fan vad jag hatar att vara 16! Tjockt med folk var det iallafall! Ett jävla drag innanför, men vi fick hänge utanför... Fast de var fest vid Nisses också så de blev ju helt OK ändå! Vi hade skit kul iallafall. Kom väl hem runt 2-3? sjuukt seg idag!


Kärlek

1,2,3 fanta och?

Puuuh, hejtl sluuut! Jobba från 08-14... Ska nog sova en stund nu och tagga till kvällen. Kommer bli sneee! Bruudsen kommer hit vid fem, middag och mys sen styr kvällen vidare. Nej men godnatt en stund sen måste jag fixa mig och så, så vene om det blir några fler inlägg ikväll! Ha en bra lördagkväll!!






NIIICE

Ruuuuuumpaa!

ååååh fan va kul med åska igen!... Laddar min mobil som fan nu så det inte blev som igår när det va strömavbrott, inget batteri och därmed inget alarm att sätta till dagen efter...
Ikväll kommer min Morbror från Skåne på middag, och hans mamma (ej min mormor). Om det blir någon middag hehe kanske inte hinner laga något innan strömavbrott? Ska iallafall bli kul att träffa honom igen! :)

Ne fan jävla åska skiter på mig vågar inte sitta här uppe längre haha. Räkna precis och åskan är fem kilometer bort :((( buhuuu


Bra sommar!

Kanske? Eller?

Funderar helt ärligt på att säga upp mig alltså! Jag får ångest för jag knappt varit något på stranden, inte vart något på after beachen och inte varit i stan sen innan vecka 27... Krit vit och ful... Men jag vill ha pengar! Funderar på att kanske skada mig så jag får skadestånd för sår? Hmm tåls att tänka på! Någon som frivilligt ställer upp och hjälper mig? :)


Friidome

Fick ett besök av Espen här i min ensamhet förut. Dega lite tillsammans i soffan framför ngt gammalt Big Brother avsnitt.. Ska snart pallra mig ner till Toftagården för att se någon spelning tillsammans med Lovisa :) Sköjj!


Grymt


Svårslaget

Här har jag fest för mig själv haha! Vad gör man inte när man är ledig och ingen annan är? Putsar fönster (skyldig mamma och pappa...) och kopplat in datan till bio systemet och pumpar musik här för mig själv! Roligare kan man ju inte ha! Eller?



Äventyrs golf!

Jobb idag mellan 11-15, flöt på som vanligt. Väntas mera jobba imorgon också.. Ikväll var jag en duktig flicka som gick ut och sprang och körde litet träningspass efter det med med situps och sånt. Efter maten drog jag med Linnea in och spelade Äventyrsgolf på Kneippbyn, ganska Ok när man får det gratis! :) Kiiuul förutom att det var grymt mycket folk, stå i kö till vissa banor kändes inte riktigt okej.


Hade lite kul för mig själv innan vi hämtade Linnéa


Funkar nog!

I väntan på en bana,,,

Söt Linnéaa

De mesta regnar bort...

Dåligt bloggat men har haft annat att göra! Festen nere på stranden i lördags blev ganska Ok ändå, vilket jag först inte trodde. Kul och träffa massa igen! Drog ändå hem i hyfsad tid, fick med mig Lovisa som sällskap. Ingen av oss vågade cykla hem ensam haha. Hade ett för jävvla jobbigt pass att handskas med på söndagen! 13-21.45. Meeen söndag = Feeeta cash! Så man ska ju inte klaga. Kom hem och såg slutet på VM finalen inne hos Espen, myspys.

Idag är jag ledig, skönt som satan! Dock bara att de ska va skit väder! Såklart! Malin.G kom iallafall hit, vi trotsade molnen och gick ner till stranden vilket det var väldrigt många andra som också gjorde faktiskt. Blev inte kvar där länge utan drog hem lagom när regnet kom.


Lite myys sådär!

Saturday

Tung dag! 8-14, feeting leverans! Fast flöt på rätt bra ändå. Kom hem sov lite i soffan för att tagga till ikväll, fekke på stranden med mys folk :) Ganska OK! Måste bara pallra mig i i duschen så jag kan börja se lite fräsch ut iallafall... pusssen


Bild lånad av Malin Gutemyr

Kul i Jul

Får lite ångest över att halva sommarlovet redan gått! Och här sitter jag kritvit.. Jag vill ner på stranden och bli bruuun! Jag vill vara leeeedig! Ska jobba hela helgen... Hela nästa helg och hela nästa helg efter det. Lagom kul när flesta av mina vänner är lediga på helgen... Aja ikväll händer det iallafall inte mycket, börjar åtta imorgon.


 

What goes around comes around

Mm skönt med feber.. Ajja tur att man är ledig och det är dåligt väder, känns det ändå OK att ligga inne och se på film.
Förlora finalen igår på kubb EM, vilket gjorde att vi kom tvåa. haha jag var riktigt jävla sämst i finalen, fick ju lite stress när jag visste Sverige matchen hade börjat... Drog hem med mina kusiner fort som fan efter förlusten för att missa så lite på matchen som möjligt. Bjöds på Hallonpaj, satt iallafall fint de! Förlust även i denna matchen.. Hård kväll med två förluster.


Mina kusiner. Sköna grabbar!

Eskelhemsmäster skap

mmm tagga kubb nu då? Inte ett dugg taggad,, tror typ ja fått feber eller något, förkyld har jag iallafall lyckats bli. Känns inte riktigt okej såhär på sommaren! Så har jag jobbat ett 6 timmars pass, leveransdag - trött som fan!
Nej nu ska jag gå och lägga mig under täcket en stuund och tagga till daa
Puussen


Kubb i Almedalen med Joel, Sandra, Linnea och Jennifer

Over and out

Grym kväll med fint folk! Riktigt trevligt! Imorgon är jag ledig, ännu trevligare! Så ska dra ut till Fröjel och umgås lite med Malin innan hon åker iväg till London, på lördag. Känns inte riktigt okej... :/ Så ska tvinga henne spela kubb med mig, måste träna haha. Trot eller ej men ska ställa upp med ett lag i Kubb EM, som hålls här i Eskelhem. Vinnar laget helt klart, Josef och Jeppa, hmm säger väl de mesta. Behöver kanske inte träna förresten ;) Jajja see yaa

Läskig hand på bilden btw

Jag och Emelie underhöll oss lite med kamera! Sjuka bilder må jag säga.

Student time

Färdigfixad, inväntar gästerna. Student middag för min syster står på schemat. Ganska sent men det var nu vår släkt var nere på Gotland så då passade vi hällre på nu :) Bättre sent än aldrig.
Har även hunnit med ett fyra timmars jobb idag på Konsum, var ju ett tag sen nu!
Nej nu var jag tydligen tvungen att skära sallad


Stånga

Kul jävla kväll! Började hemma hos Julia lite smått, drog sedan ut mot Stånga med henne, Hannah och Elsa. Gick och träffade kompisar nere vid campingen och drog sedan in för att se Olle. Grym som jag är kom jag in för 15 år! :) Kändes dock lite små ovärt när Olle endast sjöng tråkiga låtar man typ aldrig hört. Bättre blev det ju sen när de kom lite House musik. Dansade som fan, vaknade tillochmed me träningsvärk imorse!
Sov inte där jag skull men det blev Ok endå. Seg som fan idag men måste STORstäda eftersom vi ska ha studentbjudning imorron.. Lagom kul!




Home

Jävlar vilket nice femdagars tripp till Tyskland! Kan ju inte bli mycket annat med ett så grymt lag!
Igår skulle jag egentligen direkt ut till Stånga och festa lite, orkade verklgien inte! Kom hem vid åtta, sovit sådär fem timmar och rest hela dagen, deckade av mig själv vid 11 i Beccas säng, hehe trött chey!
Jag taggar till Stånga ikväll istället! :)

Langar upp bilder från Tyskland någon dag! :)



Inte lätt att vara ett gäng Svenska blonda tjejer ibland

Doppar dan

Dagens to do lista: Packa! Åker ju imorgon, fan vad taggad jag är! Kommer bli kanoneeers!

Juste skulle bjuda på lite bilder


Jag och Fanny tänkte ta ett kvällsdopp, förjävvla kallt för det alltså!


Efter en dag på stranden, jag och Fanny ligger och chillar med Ben&Jerrys på Beach cluben

Lite mera stek på Tofta beach, Malin y Marie

Okej inte mycket bilder men får dugee

Inte göra nånting, nånting alls, bara göra nånting nånting NICE

Oj inte bra bloggat, stekt på stranden med Fanny, myst med Eskelhems girlsen och stekt på stranden igen med Mien och Malin, man är ju leeeeedig! För jävvla skönt! Sitter nu ute i Fröjel och tjockar massa godis med Mien och Malin, det vi brukar vara bäst på. Bjuder på bilder imorgon när jag kommer hem!

RSS 2.0