Helt onödig

Dryg och seg dag! En sådan här dag man skulle klara sig utan! Sitter nu och försöker få ihop ett CV men allt låter ju bara så jävla töntigt.. precis som det här inlägget.. Nej nu ska jag duscha och typ sova, grymt trött!

söndag kväll

Sóm vanligt en sån här söndag kväll blir det mys i soffan med te framför solsidan, time out och alla dom bra programmen som går :)


She´s a freak

Inge vidare bra uppdatering förlåt men jag har ingen blogg vätska.. kommer på något bättre ikväll

"Silver är ju snyggare än guld iallafall"

Grymt trött men ska fan inte somna, ska sova direkt efter solsidan ikväll istället! Annars får jag väl ingen sömn denna natt heller.

Efter final spelet igår som inte gick vägen eftersom vi förlorade med 1-0... Stannade iallafall kvar och såg på mera fotboll med förmesterdels Mien och Julia. Satt där från 21 till 06, ont i rumpan? Jo du! Sedan gick vi hem till Mien för att sova lite grann innan vi skulle ta bussen hem. Så då var årets bästa helg slut då :( blev inget final kollande idag eftersom det inte blev så mycket sömn för vår del för att orka gå upp och iväg i Södervärnshallen och kolla.
Nej skriver något kul sen ska äta nu puss


Team sportia cup

Gick oss vägen idag på alla fyra matcher, ibland ska man ju ha tur också! :) Ikväll är det iallafall final spel som gäller mot IFK klockan nio typ i södervärns hallen.

Åh fy fan, såg precis en bild på den skadade personen som skadats i nättras på cupen, och orsaken till alla förseningar, nej måste nog gå och kräkas lite




Nu kör vi, full fart! (Y)

Inte varje fredag man ligger i sängen halv 11 för att sova! Taggad som fan till att gå upp klockan 5 imorgon, verkligen! Sugna på att kolla så går första matchen av stpeln klockan 07.20 puss och god natt!


Olivia Ahlström

Hemma och helg! Skönt som fan! Och en ren fotbollshelg kan ju inte bli mycket sämre! Förutom att klockan är satt på 05.00 imorgon bitti, härligt sådär en lördag morgon! Men jag gillart! Olivia följde med mig efter skolan och vi umgicks bara med soffan i stort sätt, men åker till henne ikväll och har en mysig kväll med glass och sånt där gott, bästa tagget!

 
Fin Oliv

Bild lånad av emilylovkvist.blogg.se


mumsigt!

Fy fan va fräscht, tappade precis min tå nagel om ni vill veta haha okej jag lämnar det ämnet och sparar mina bilder för er skull :)

Matchen jag kollade på var ganska seg och det var kallt att sitta där, hade hällre velat spela!
Imorron är det fredag och har inga planer förutom att umgås lite med Olivia och sova eftersom jag ska spela fotboll på natten/morgonen... Jaja återkommer imorgon med övrig information :) Puss och god natt


BÄD

Dålig uppdatering förlåt men har inte mycket at skriva om.. Somnade på soffan som vanligt när jag kom hem. Har nu även gjort lite mat så duktig som jag är :) Ska åka in till stan nu för att kolla fotboll



nu börjar viiii

Åh jag älskar skolan när dom bjuder på spaghetti och köttfärsås! Okej mammas är godare men man blir ju iaf mätt :) Nej men nu får vi tagga till redovisning om en motorsåg i handel hhaah


Inte bra Camilla

Oj kom hem vid halv 4, somande på soffan direkt, vakna efter 5... Jag som hade tänkt hinna med att städa mitt rum innan mat och träning, nej hinner inte riktigt och orkar verkligen inte heller, skulle kunna sova vidare men nej nu kör vi sista träningspasset innan helgens cup! Tagga!
Efter träningen blir det som vanligt på onsdagkvällar upp till Sandra och sova där :) Så blir nog inga fler uppdateringar idag


Tagga helgen!

Linnéa Olsson

Helt okej lyckad kväll hemma hos Linnea med Sandra, Natta, Jelena, Mikaela och Stefan, tårta och sånt där Gött!

Tänkte bjussa på en länk till ->Linnea<- snällt av mig


Min grymma mobil kamera

Your day

Vill bara säga Grattis till min fina unge Linnéa Olsson som fyller 16 vår idag! Pusss på dig!

Bara det bästa duger! Mycket gamla bilder haha men grattis linneaaaaaa :))



Förstår inte grejen med bilderna... Men men de går inte att fixa så får va så


Jävla Tursim

Fuck, redovisning i Turism nu! Ska berätta om min jävla resa till Turkiet, kul, jajja wich me luck

Friskis Y svettis

Core passet var fullt så jag, Mien och MalinG körde en och en halv timme på gymme istället, grymt skönt!
Nej nu skall jag sova God natt!

Friskis & Svettis är jäkligt fräscht vill jag bara tillägga! :)



Time for my muscles

Fan vad jag har ätit idag! På något konstigt sätt har jag varit hungrig konstant hela dan? Tur att jag ska in och köra ett Friskis och Svettis pass med Malin :) Så ska byta om nu och börje ge mig av mot bussen och mot Malin, nice! Puuss


Core hette träningspasset och sökning på google resulterade detta. Har aldrig testat det, hoppas det är värt det bara! :)

Pain!

Hatar min rygg! Seriöst 90+ eller? Känns som det! Åkte iallafall hem från skolan och ska nu gå och göra mig en riktigt god lunch, rostad macka och äggröra,mmmmm! Värma vetekudde och lägga mig och se lite på Hata Göteborg för att få höra lite mer Skånska! :) lööv it


Grym bild jag vet

Miss

Det satt en skåning på bussen, och jag stängde seriöst av musiken bara för att få höra honom prata. Fan vad jag saknar Skånska! Alldeles för länge sen, och nej mamma gills inte!

Söndagkvällens underhåll, veckans höjdpunkt

Helt sjukt egentligen, hela Sverige stannar ju typ upp när det är solsidan på tv, men finns ju ingen bättre serie! :)


<3

VILL HA MAAAAT

Gud dödare kan man ju nästan inte vara.. Det var inte body pump utan något ännu jobbigare som jag inte vet vad det heter, resulterade i att tre spydde iallafall! Härligt det, samma pass hade körts på Visby Romas hockey lag där 5 spydde, så det är inte för att vi skulle va otränade ;)

Nej nu måste fan maten vara färdig snart! Jag får damp, matargar!


mmmm fy fan va gott!

Rubrikeeeen

Mysig kväll igår, slockna även rätt tidigt efter en god kladdkaka made by Sandra Ekbladh :) Såg the last song och någon annan tråkig film, skön lördags kväll med andra ord! Så taggar vi träning som börjar om någon timme, skivstång body pump eller vad det heter, mmm känner att jag kommer få en sån där härlig träningsverk :)



vi har bara varandraaa

Eftersom Espens mamma inte ville bli störd ikväll fick vi dissa den idén och ska åka upp till Sandra istället och ha en mysig liten kväll där hemma istället :)




Dr. Mugg och Tomas Dileva, fint de


MJAAAU


:):):):):):):):):):)

Seg dag, seg tjej! Kom väl hem från Mien för en timme sen och har inte gjort så mycket sen dess. Kanske så att hon kommer hit till mig ikväll och lite lek med henne, Espen och Isac, trevligt trevligt! :)


Förstår ni att jag höll på att dö i garv när Sandra säger att hon ska ha på sig det här som Tomas Dileva, klockrent eller?

Lagom trött e joo

03.31
Åh lagom pigg och så där.. fast ne! Ska nog gå in och lägga mig brevi Mien och kolla Disney Chanel efter en helt bra fredags kväll! Like it :) Puss och god natt! Bilder kommer imorgon!

I can´t slow down

Fett nice dag! Ännu fetare kväll bruschaaaan! haha nej men ikväll kör vi maskerad tema, kan ju inte bli annat än lyckat. Själv ska man då vara Dr. Mugg, ni vet han som var på tv när man va liten haha
Snyggt som fan, måste bara sprita ner hela toaringen med handsprit, tvätta med klorin och tvål och parfym och allt som går för orkade inte lägga ut 400 spänn på en ny toaring haha fräscht va? :)


Typ något sånt här fast utan sånna där vingar

Quite nice

Fredag och sitter i skolan och jobbar med turism, typ. Nej är så snabb så är redan färdig med allt och vi slutar om 45 min, duktigt :) Sen ska jag vidare till sjukhuset för att änlitgen kolla upp min cp rygg! Tyvärr missar jag bara matten..

Suttit och skrivit om resan till Turkiet som gjordes förr förra året, förstår ni att jag saknar nu eller?
SunGarden SunPark Garden
ååååhh

trött!

Skön träning eller mera match men men, är grymt trött och borde verkligen sova! Fredag imorgon och planerna för morgondagen blev bortblåsta, allt sket sig, men kan nog bli en bra fredag ändå! :)


Dagens saknad blev Linnea, min fina hahah<3

God Morgon

Eftersom jag är så snabb på att göra mig i ording så hinner jag med ett inlägg. För idag kom vi ihåg å sätta klockan iallafall:) Men äh har ändå inget att blogga om, ska gå å käka frukost nu :)


rubriker suger

Skippade det där med sova och åt up hela honungs burken istället, haah sjukt gott?
Skönt med träning sen! Vidare till Sandra för att tillbringa natten där sen, soft! Sovmorgon imorgon också, då vi inte gör samma missatag som imorse iallafall :)


mmmmmm!

Bra jobbat!

Jag och Sandra tillsammans suger! Först glömmer vi sätta klockan, så vi vaknar 30 min innan bussen går, såklart så missar vi bussen också, så vi fick leta skjuss till Tofta för att ta en buss därifrån och därmed kommer vi för sent med en kvart, såklart till en sån där viktigt lektion också... Bra start på dagen så där! :) Aja har bara en lektion kvar, sen blir det halv 3 bussen hem och soooova!

Puusss


Taggar vi redan nu råå


Hell, I need somebody

Fan vad ovärt! Blev inte änns svettig på det där jävla passet, var ändå tvungen att betala 50 spänn... Om ni känner för att testa på Zumba gör det inte i Tofta, iallafall inte om ni är under 40 år... Nej nu ska vi inte hänga läpp, ska bara packa ihop lite kläder tills imorgon sen åker jag upp till Sandra för att sova där, sovmorgon imorgon, like it! :)


mmmmm puusss på oss

Forgot

Lite häng inne hos min Fina vän får jag ju inte glömma bort! :)


Ojoj lite smått fint ;)

Zumba?

Dryg dag! Idrotts provet gick inte heller någe vidare.. Men det skiter vi, ett G kommer det bli iaf!
Bokat och klart, vid halv 7 blir det Zumba tillsammans med Olivia och Malin, fan va fint! Har aldrig testat på det, bara hört att de skall va kul, 

Typ något sånt här: 

Synd att jag inte hade en sån där fin väst bara...

Inte bra detta

Asså vad gör jag? Jag borde plugga som ett djur nu! Men istället är jag fast här som vanligt, vill bara strejka! Vill inte ha prov imorgon! FÖR jävla mycket, ett kapitel i taget hade ju räckt, inte TRE! Har iallafall fått massage och vet inte om det känns direkt bättre men nu skall jag göra ett försök i att få någonting pluggat! Önska mig lycka till



klarar allt, klart som fan jag klarar det här!

Fresch!

Ojojoj, värt att kolla in den här mobilen!



De här av något måste man ju få ryggont av

Herregud, har ni sätt den här tjejen eller? Hon har världens största bröst, och dom är äkta! Helt stört att man änns pallar med att ha så stora! Med en storlek på 1,7 m i omkrets och en vikt på 18 kilo. Finns det BH för sånna storlekar?haha Tydligen så var hon  stolt över sina bröst också..
Vet hon har varit med i Expressen för länge sen men jag hittade henne nu igen och tycker det är helt stört bara!


PAJ!

Fy fan känns som jag är 80 jäkla år eller något, min rygg tar DÖD på mig! Helt sjukt, tur att jag har mamma som ska massera lite!


tre timmar kvar då..

Jo men kul, bara två lektioner kvar då.. Vill hem och sova nu tack!


Bara för att vi jämnt lyckas så bra! :)

Happy!

JAAA! Endast 2 timmar och 23 minuter kvar!! Tagga SOLSIDAN!


U gotta dance all night

Kvällen igår var helt crazy! Grymt kul!


Haahha snyggast på landet vare va? Jo du


Vilt!










Hahah aa lite så här såg det ut igår, kommer nog upp mer på facebook om ni är nyfiknee!

Snyggast på landet!

Nu taggar viiiii!! Bah för jag och Mien kommer va snyggast ikväll! hahah bilder kommer imorgon!

Inget roligt inlägg för alla men

Har ändå inte så mycket för mig så tänkte skriva en fin rad om mina närmaste vänner, trotsallt det bästa jag har!


Marie Höglund, otippat att jag tänkte på dig först, en riktigt bra vän! Även fast vi har haft lite problem i vårt förhållande så hittar vi på något sätt tillbaka, har hört att bråk/tjafs/whatever är bra i ett moget förhållande, stärker det tydligen! Utan dig är jag inte riktigt hel, och att du flyttade tillbaka kan vara det bästa som hände mig under 2010! Du är som sagt min andra rumphalva! Jag älskar dig och det kan inget ändra på!

Malin Melin, snällare person får man verkligen leta efter! Trodde vi skulle tappa kontakten helt efter Klinte men det gjorde vi inte och det är jag riktigt tacksam för! Många fina och roliga stunder har man verkligen med dig! Älskar dig!

Sandra Ekbladh, Med dig har jag jävligt många crazy minnen sen nästan barsben. Har inte tråkigt en sekund med dig och det gillar jag verkligen! Du ser aldrig det dåliga i folk och du skiter i skit snack, du tar dag för dag och piggar alltid upp en! Kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta älskar dig! Hennes blogg

Linnea Olsson, Vad har hänt med oss? Vi var grymt tajta förrut, sen hände det något och nu syns vi inte alls lika ofta längre! Jag saknar dig som fan, alla våra minnen, du brukade göra min dag förrut, Saknar dig! Hennes blogg

Espen Assarsson, Kan vara den äldsta vän jag har, även fast vi haft lite uppbrott. Du ser alltid till att man mår bra och är alltid glad! Nu var det ett tag sen vi träffades tycker jag, och det måste ändras på! Dig vill jag behålla!

Olivia Ahlström, Så jäkla glad att jag har dig nära mig, att bara dra bort till dig kan vara det skönaste som finns! Du lyssnar och har alltid lätt för att prata, ingen tyst stund med dig inte! Umgåtts mycket på senaste tiden och det finns det inget negativt med! Du och jag ska spela fotboll tillsammans livet ut, annars slutar jag! Älskar dig! Hennes blogg

Emily Lövkvist, Riktigt skön människa! Men vad har hänt med oss? Saknar din, min och Olivias små hemma kvällar i din säng med massa godis och prat! Vi måste verkligen se till att ordna upp detta! Väldigt saknad på träningarna med, det här håller inte. Vad säger du om nästa helg va? ;) hennes blogg

Fanny Karlsson, Det där med att vi ska träffas håller aldrig för det blir inte av längre, att vara en gång på ett halv år är inte okej! Måste ändras! Flera år tillsammans med dig, otroliga minnen Saknar dig min plutt!
Hennes blogg

Nathalie Thomsson, Även här måste jag skriva än en gång att du är en vän jag saknar! Glad, fin, rolig, omtänksam, social ja allt och lite till är du! Måste bli av att vi träffs lite oftare än bara någon gång i skolan som det är nu för tiden.. Din plats kan inte tas bort, jag älskar dig!

Finns många andra som också betyder men ni är mina närmaste och jag skulle inte för hela livet vilja mista er! Och det är ingen pall placering utan ni betyder alla för mig! Puuussss på :)

Ingen hemmakväll

Fy fan vad tråkigt det var att ligga hemma igår en Fredagskväll! Verkligen inte min grej att vara sjuk på helgen... Blev ju desseutom mindre kul när lite folk ringer en och tydligen har skit kul.. haha nej men det var väl trevligt så där vid 2 kvisten när man precis lyckats somna bort från all hosta. Ikväll trotsar jag iaf min hosta och åker ut till landet där jag triivs bäst :) hihi,


sånt vi gör

Dö kväll, dö

Jävla förkylning som förstör mina planer ikväll! Får bli jag och glass paketet som mumsar ner oss i soffan med andra ord... Kiuuul..

Får underålla med lite fräscha pics från igår hahaa











Kör vi en Peter Haage!

Och med det säger vi tack från oss

Mer kul kan man ju ha

Fint de

Hemma nu efter en sjukt rolig kväll med bästa töjsa! Baljebad, gräddkrig, dans och sånt där crazy ni vet, mysigt som fan! :) Tyvärr hade jag inen kamera med mig..
Och det bästa av allt var att jag hittade min plånbok! Fy fan vad glad jag blev! Under Miens säng av alla ställen...

Inte riktigt så fint men nästan ;)

Mot ejksta kustN

Nu blir det att åka ut till Eksta tillsammans med Sandra och bada balja med fint folk som Mien och Malin! :)


Peace and out från Sandra och Camilla!

Torsdag

Nu är Sandra här och vi ligger och as garvar till Hem till Midgård klipp, hahha finns det någon bättre serie eller?


Kiul jul

Vad är grejen? Nu har jag tappat bort mitt busskort jag köpte igår!? Vad har jag gjort för fel mot dig gud? Jag börjar bli sjuk plus att massagen var helt jävla åt skogen! Nej usch vad jag klagar det kommer ett roligare inlägg sen ska ni se


Nice!

Åh om två timmar har jag tid hos Naprapatcentret och få massage, fy fan va skönt! Och nu har vi näthandel, oskönt som fan...!


Bättring? Jo då!

Oj oj dålig uppdatering! Men det händr inget kul nu, och skolan tar upp för mycket tid! Inte bara det att dom tar upp en hel dag utan sen när man kommer hem slocknar man ju ett tag också... Jaja nu ska jag byta om lite snabbt för att sedan åka iväg på träning! Grymt skönt kan jag säga! Saknat det lite nu under uppehållet! Sedan bär det av hem till Sandra för att sova där och få lite extra sovmorgon imorgon, inte helt fel :)



Är ju för jävla bra alltså!

Vad är grejen med mig? Jag hittar inte min idrottsbok och jag som skulle plugga hårt ikväll, min plånbok är borta de vill säga busskort, bankomatkort, ID, pengar och allt! Mitt Dust it är borta, svarta nagelack mina 4de par vantar är borta så jag får gå runt och frysa, mitt headset är trasigt, min mobil suger, mitt rum är stökigt, alla tomtar och skit ska bort jag är bajsnödig men orkar inte gå på toa! Kan ju inte bli mycket bättre än så! :)
Älskar mitt liv just nu känner jag!


Mmm här har ni ju mig

Gött

Mm känns så där lagom bra nu efter en timmes simmande, och 50 längder är inte helt fel det heller! Träningsvärk imorgon, jo du..


Desse fine töjsa blev det sim häng med ;)

Slarvigt inlägg

Legat hemma hos Sandra och sovit till Hem till midgård, jävla hård dag idag alltså...! Jaja nu skall iallfall vi upp och hoppa och åka till Roma för att simma, Natta ska tydligen också med, trevligt trevligt! Nu blev det brottom
PUUSS

Tagg? kan jag inte påstå

Fy faan vad opepp jag är på skola imorgon!! Vill bara dö när jag tänker på det sugiga schemat vi har denna termin!
Kanske är lite bortskämd med det förra schemat då vi inte slöt efter 3 någon dag, men jag orkar verkligen inte detta!




Mindre skön dag

Att köra fast 1 gång och köra i diket 1 gång är inte okej, jävla väder alltså! Tur att vi befann oss på landet där det finns traktor på ca varannan gård!


Skön kväll!

Riktigt skön kväll igår! Började med en vanlig kväll hemma hos Malin med Mien. Sedan kom snälla krille och hämtade oss, bar det av hem till han där det redan befann sig en liten sork, sen kom de två fylltrysar och hälsade på, sedan två till som tröttnat på en garagefest, och sedan ytterligare två till som som skulle komme på kaffi å kake. hahah oplanerad fest slöt det i. Kul som fan ändå! Bilder förklarar bäst!


Fina flickor plus Krille

Och här någonstans kom alla maskeradkläder fram

Bilder lånade av Marie Höglund

Varsigod min playlist

Bjussar på min spellista klicka --->No name <---


Vi kan!

Ikväll bär det av ut till Fröjel för att leka med dom bästa utav dom bästa, bättre kan ju inte kvällen bli helt enkelt! :)


Inga lyckade bilder men får duga

Mina köp då




Tröja från H&M, Chinos från Zara, och tubsjal från H&M

Orkade inte sätta på mig detta men en jeans skojrta från Zara och skor från Skorett

Lite fint att kolla på

Stockholm i bilder
07-01-11

Tagga kortspel

Lagom pigg sådär kl 7 på morgonen!

Vinnare? joo du

Lunch

Lyckades få en gratis te

Kan ju inte ha varit för att man såg bra ut iaf.. hah

Mumme!

Dagens tursiter


ödfkjbnfdöjkbf

Hemme! Fy fan ondare i benen undrar jag om jag kan ha... Något fattigaren, något gladare faktiskt :) Bilder och sånt kommer imorgon när jag och Olivia vaknat och känner att vi orkar!

13.37

Tidsinställt inlägg. Just nu går jag och Olivia på stan och shoppaaaaaar! Så länge kan jag bjuda på lite fula bilder


Hahah Sandra, jag Natta och Tilde sommaravslutningen 07

Söt Oliv. Man blir ju lite sugen på bulle

The gaaang! Tur att man såg bra ut.....

Lite tips så där om ni känner för det

Hej om ni känner för att råna någon imorgon så kan ni ju göra det på mig, jag som går runt med för mycket pengar löst sådär...!! Nej okej måste bli på lite bättre humör alltså! Nu ska jag äta pasta, mumme och sedan vidare till den där Olivia ni vet, fiiint! puusss


Fint mamma fint, haha

hahah kan iaf få en på lite bättre humör..


Sjukt seg att ladda men ha tålamod

Fy fan va jag kan vara bra alltså

Ja men helt jävla underbart! Åker ju till Stockholm imorgon och nu hittar jag inte min plånbok!.. Och vad fan gör man i Stockholm utan pengar?!? Mer tur har man ju haft...! JÄVLA BALLLEEEE

Estóckholmo

Biljetter bokade, Check
Imorgon åker jag med Olivia till Stockholm över dagen, nice som fan! Shopping och sånt där,

fräsch chej

Tillägnat Krille Hedin

Krille Hedin han är inte tjock men han är fin, han tror han är sämst men inte riktigt så borttappad är han.
Jag själv skulle rekomendera honom om du är runt 16-18 år och singel och söker stadga i ditt liv, han är mannen som inte ger vika och som kan pigga upp i alla lägen är du sugen så ring 0762250664.
Och för att inte glömma är han en väldigt charmig kille! :)
 

Kladdkaka är något som går hem om ni känner för att få han på fall

Varför skulle jag ha nyårslöfte för!?

Eftersom att jag bara ligger här uppe på mitt rum och kan inte gör så mycket mer eftersom där nere ser dom på hockey och äter godis, varför skulle vi införa godisförbjud Olivia? Bjuder på lite tråkiga egobilder som jag tagit här i min ensamhet

Johej

Fast här hemma med gäster som Espen och dom... inte okej onsdagskväll när man har lov.. Speciellt inte när Espen drar in till Erik för att se Hockey? hallååå...
Hah nej okej ibland är livet så här bara... Någon som vill skjussa mig till Sandra? Tackar inte nej :)

4 Januari

Nä nu ska jag åka och buse lite med min fina vän Olivia! :)


the sun comes up

Det spelar ingen roll vad du säger tycker eller känner, du har en speciell plats som aldrig kan försvinna. Jag slutar aldrig älska dig!

Springe

Nej nu sticker jag ut och springer! Gör ett försök till det iaf. Så om ni ser någon idiot stappla och halka omkring längs Tofta så är det förmodligen jag!


Ja, men bjuda på sig själv vare va? Aja så här man ser ut iaf... svettig fräsh osv! :)

13.52

Oj inte likt mig att vakna nu...

Tråk

Sitter inne hos Espen och tråkar eftersom han är så jäkla tråkig...
Är vi inte fina så säg

Rubrik

Kan ju inte påstå att jag sovit speciellt bra i nättras... Sandra är snorig som en gris och snarkar som en också... Nej nu ska vi fortsätta och se på film, helt enkelt det vi gör bäst..

Nyårs pussen by Sandra Linnea och jag

Jag och Fin Malin!

Linnea och Jennie. Fina tjejer!

Hann ju även med att förlova mig haha


Bilder tagna från Linnea Siri Margareta Martin Olsson!

1 Januari

Gjort är gjort, sagt  är sagt, ångra kan man men inte ändra
Det är 2011 nu


RSS 2.0