Vart jag mig i världen vänder

Gick en snabbis på stan med mamma today efter skolan, skulle fixa mitt bankkonto och kolla på fotbollsskor så då behövde jag min kära mamma! Fick dock endast med mig en kofta hem, hittar fan aldrig några fotbollsskor.... dööö!

Ikväll blir det mysis kväll hos Sandra eftersom vi har sovmorgon till kvart i tio och hennes buss är helt perfekt till det!

Skön låt!


Snygge brudar i city!

Måste bara visa ett par jävligt snygga bilder från igår! Det regnade och åskade så att vi fick avbryta våran träning. Sedan skulle jag och Fanny hem (Mien) just som det kom världens regnskur! Då vi hittade ett par riktigt snygga jackor på P18 som vi snodde med oss!


Fina FittFanny

Förstå att jag fick gå från P18 till Södervärn såhär:

Forever Alone!

'Til I collapse

Död! Känner mig lite så efter dagen, sjuukt seg skoldag, för lite sömn, kändes som jag sov mig igenom hela dagen.. Träning på det, bra jävla träning faktiskt, men känner jag mig mer död än levande nu! Varför sover jag inte nu för egentligen?

Min syrra flytar nog förmodligen till Stockholm desseutom, buhuuuu hur ska jag klara mig? Vem ska jag nu sno kläder av?... Vem ska jag nu prata med när jag har beslutångest, vägval osvosv?


<3


I had a dream I was king, I woke up still King


Grymt!

Kul det är att bo på landet då!.. Börjar kvart i 12, skulle egentligen varit med denna buss halv 10 för att hinna den lektionen, nästa går inte förren halv tolv och då kommer jag försent, men jag "missade" den, kände inte riktigt för att sitta och dryga i skolan i två timmar..

Annars då?
Jo har två lektioner sen ska jag stressa hem och iväg igen för träning, efter det bär det nog av hem till Mien för en kväll där, hennes sambo är inte hemma så då får jag ta hand om henne!


Loca

Har inget kul att delge.. Sprungit och hängt vid datan är så kul jag haft idag! Ska snart upp till farmor desseutom.. Har dock inte träffat henne på en månad typ. Bjuder på några bilder jag fixat :)


Camilla, Espen & Marie


Fanny, Hedvig & Matilda

Malin, Marie & Camilla


Laget



Creppan

Tog en tripp ut till Fröjel igår för lite häng med Malin och Mien, degade lite i soffa framför film, heeelt OK kväll! Hängde med Mien även en stund idag innan jag åkte hem, gick ut och sprang för att sedan göra mig iordning.

Ikväll var det att ta min oskuld på Creperiet som gällde tillsammans med Fanny och Hedvig, suuper gott! Suuuper mätt! Sedan drog vi vidare för att träffa "BB Philip" och Jeppa en stund med. Kunde ju varit ett bättre avlsut men kör på nästa helg istället!!


Sug väl

Ännu en till sån där värd dag att åka till skolan för... För att vara där i två timmar och göra en "skulptur" tillsammans med ettor och treor på handel. Fy fan vad tråkigt! Plockade endast några blad, jävlar vad värt alltså!
Jaja bättre än vanliga lektioner, isf hade vi ännu inte slutat! Skönt med fredag iallafall, vet dock inte vad jag ska göra ikväll än, åker kanske ut till Malin och myser lite med henne :) Linnea var även här en sund nyss, men det var inget märkvärdigt så det orkar ja inte skriva. Nej ska nog ta en power nap!




Värd dag

Åkte till skolan idag för endast en halvtimme, skulle snacka om mig och mina mål med mina handledare. Kändes lagom värt att pallra sig upp klockan sju för det... Sedan gick jag en snabbis på stan, var menat att jag skulle gå med min syrra men hon var för jävla seg så då gick jag och tröst köpte en film till mig själv hehe. Och en tröja och en BH hihi. Så nu ska jag gå och göra lite lunch och se den, Stoning of Soraya M. hette den.
Och om jag har tid, ork, lust, kan, vilja, sugen så ska jag visa lite vad jag köpt, både igår och idag :) Tur man har jobbat i sommar iallafall! Kommer bli fattig!


FUCK NOT OKEJ

Vad är det för jävla jubelidiot som tagit bort Rihannas Man Down - låt på Spotify va? Min vardag går liksom inte riktigt ihop utan den... De har liksom varit den och jag sen den 5 Juni... :'( buhuuuu


True Love

Tillbaka till verkligheten då

ÅNGEST! Sommaren är slut och vad fan har jag gjort, inte fan har jag solat eller shoppat iallafall.... Kommer tillbaka lika tråkig och vit som jag gick.... Och jag vill gärna inte höra frågan, Vad har du gjort hela sommaren då? För jag har inget svar till den typ.... Uschhh!! Nej nu ska jag åka iväg till Sandra och tagga inför skolan, börjar klockan 13.


summer winter, winter summer

Sitter och lyssnar på min vinter spotify lista, alla låtar jag lyssnade på i vintras. Fan saknar det typ lite grann, alla våra bäste fester hehe..




Nej men nu ska jag byta om typ och ska iväg och träna soon, behöver jag det! Nu är det slut på fete sammaren! Alla munkar, godis, chips jag var överlycklig att få skriva av på jobbet och sedan äta ska bort, BORT! Hey ho lets goo!


Im back where I begin

Sitter för tillfället ute i Eksta hos MarieMien, ett förjävvla bra tag sen man var här alltså! Jobbade ju hela dagen igår sedan bar det av hit, ska snart ta min älskade moppe hem igen.. Finns ju inget roligare! Så får vi väl börja tagga inför skolstar imorgon.. Fan så underbart! Längtat ihjäl mig hela sommarlovet ju!
Jävlar vilket seriöst inlägg det här blev,


Coop Klinte Konsum

Yeaah nu taggar vi sista jobb-passet på konsum! 8 timmars pass, go go!

Friday night

Värd kväll! Hängde först med Olivia hemma hos Tom ett tag innan vi fick tjatat på att han skulle köra oss till Rusta där fine girls var i ett otroligt snyggt hus! Jaja, där satt vi och myste ett tag. Det var en överraskningsfest för Hedvig som fyllde år i torsdags. Vid tolv drog vi oss in till öster för att träffa lite annat folk. Slutade med att jag och Olivia åkte hem och sov med Jeppa. Kan ju också notera att han skickligt nog glömt nyckeln och att jag fick klättra upp till balkongen, ganska bra gjort av mig!



Smygäter av Toms godis

Jag och Linnea körde lite all in

Inte riktigt ok av Jeppa att visa den här bilden klockan tre på natten för mig och Olivia! Dog verkligen!

Die motherfucker die!

Pengar rullar in som det ska det går bra nu kompis! Sköönt at lönen äntligen kommit! Även fast jag fick 1200 kr för lite...
Annars då?
Jo jävla fitt regn, förstörde hela mitt hår (min dag) så gick runt och såg ut som ett ollon på stan! Gick och fikade med mamma, Becca, Mormor och Denny, ganska så mysigt! :) Sedan en sväng på staden med Fanny, köpte endast ett par öronhängen. Nu ska jag börja fixa lite inför kvällen, åker in till staden om en timme, vad som ska göras är heeemligt :)
Neej måste skita! Trycker på som fan nu!


usch va fräsch tjej


Hedde

Glömde ju bort att jag ville gratta en schyyykt snygg cheey som fyller 16 år today! Hoppas du haft en grym jävla dag älskling!
Hedvig Ladebäck

Blir fan lite kåt på diii

Idag är det tooorsdag

Buissy women is back on track! Nej men förlåt för dålig uppdatering!
Åkte direkt och såg DM final efter Talangträningen, sedan hem och myse lite med Olivia och Lovisa. Mer än så hände inte.

Idag tog jag och Olivia en tripp on the stada! En present till en snygg tjej och en tröja fick följa med mig hem. Sedan åkte vi och hämtade min fina älskade mormor och hennes man innan det var dags för ännu än träning, seg jävla träning. Förtjänade en stor bit av mammas rabarberpaj sedan när jag kom hem!
Nu ska jag typ sova så Puss

Min fine murrmurr

My life in ruins

Jag vill ha lön nunuNUU!! Fan känner mig som ett jävla invalid barn! Jag kan ju inte göra något utan pengar. Jag har 100 kr på mitt konto, jag vill shoppeee!

Dissade Fanny och stan idag, skulle inte gått ihop så bra med kvällen planer. Har talent träning, vet inte om jag är så pepp på det.. Hatar att ha press på en träning, plus att jag vill se DM finalerna som är samtidigt!.. Jaja

Fast nu kom Fanny Karlsson hit istället, var ju ett bra jävla tag sen man var med henni! :)


Illa

En hel jävla låda full med munkar fanns inne i fika rummet idag, bra kvällsmat! Fetto sommaren 2011!
Två pass avklarade idag, One to go! Gryymt skönt med endast ett pass kvar, sen är de sommarlov, haha två dagar wiiihhoo!
Nee men ledig imorgon iallafall, inga planer, får se vad dagen bjuder på. Nu ska jag typ försöka ladda hem något bra sen sova!


sneel chey

Åh jag som trodde jag hade gjort mitt sista morgonpass och var nu redo för sovmornar resten av sommarlovet sa just ja till att ta Toves pass imorgon bitti.... Sneel ja är! Ska jag väl klara av..
Riktig jävla chilldag idag, man märker att sommaren är slut, det finns knappt något att göra på jobbet. Men jag klagar inteee! Ikväll taggar vi trääning!! :))


<3

Skärpning!

Dålig jävla uppdate! My bad! Ska bli ändring nuuuu! Har verkligen inte haft tid eller ork för blogginlägg.

Dagen började riktigt jävla segt, sedan fick jag ryck och orkade inte ha tråkigt längre så Fanny fick bli min räddare, åkte in till stan och kollade Gute match, och dom vann faktiskt! Behövde dom de! Eller snarare GT/GA som nu fick något nytt att sätta på framsidan!
Kvällen bjöd på en snygg Olivia som kom hit och höll mig sällskap med en film.
Imorgon taggar vi sista tidiga jobbpasset!
Så god natt!



Kneippbyn

Kneippbyn idag tillsamns med Olivia, Hedvig och Espen. Hade lite högre förväntningar på Kneippbyn, det var ju så grymt jävla kul när man var liten? Tur att vi slapp betala för det iallafall, var trevligt! Åkte en snabbis in till stan sedan med Olivia för att köpa en väska, känns skönt nu när jag bara har 100 kr kvar på kontot och får inte lön försen om en månad! Det går bra nu!
Ikväll drog jag in på träning fast jag egentligen skulle köra en joggingtur här hemma, men vi skulle öva skott på (i) mål, kändes som en träning riktad till mig så drog in ändå. Man känner ju iallafall av att man spelat 7 matcher plus en träning på fem dagar... But like it babe!



Hahahahahah

Åert var 1357

Blev en vända på stan idag tillsammans med Hedvig, Fanny och Jonatan. Vi plus alla medeltidsmänniskor, haha så jävla fula! Köpte med en ring av Snygg Matilda som var tvungen att vara utklädd och stå och sälja på marknaden, söt tjej det! Ikväll tog vi hem en skön jävla seger mot Graip, 5-0, skulle fan kunnat varit mer om jag bara skulle kunna sätta alla mina 487489748 chanser jag hade... Fan mer chanser än vad jag brukar ha en hel säsong ju.. Sedan stannade vi kvar och grillade marshmellows tillsammans, MysPys! Edith flyttar ju så var det lite av "avsked" till henne.




Bilder snodda av Fanny Dahlgren. Vart för lat för att orka ladda in mina bilder...

Sunday

Ikväll blir de in till la stadaaa! Och hänga lite med två fula flickor..


se så fula...

Göttmos!

Jävligt nice med vinst idag! 4-0 desseutom i en bronsmatch, inte dåligt! Så nu är P18 cup helt slut för min del eftersom det var sista året 94or kunde vara med.. Och första gången vi är med på prispallen tror jag.
Vi får se vad kvällen har att erbjuda, ska nog sova lite nu, helt slut efter alla matcher!


Tyvärr hade vi inget gruppfoto, så får duge med mig och Oliiiivv<3

T to the A to the G to the G to the A

P18 Cup har väl ändå gått relativt bra, spel om tredje pris imorgon iallafall! Så det blev inget Rone och kubbVM för mig ikväll.. Men hade en mys kväll med laget i La Stada istället! Nej men nu ska jag väl sova så jag är FIT FOR FUCKING FIGHT imorgon!




störda flickor


Taggee!!

LAgom kul när jag kom till P18 så fick jag inte mitt nummer och pluss att jag fick stå över första matche... sög lite smått! Desseutom blev det 1-1 mot Fårösund vilket kändes som en förlust... Tur att vi vann sedan mt Finland med 5-0! Men dags å tagge om så kör vi på nytt imorgon, kl 09.00. Väckar klockan på 06.40 Go camilla Goo!


jghvcoyfcl

Mådde inte bra på morgonen idag så kunde inte jobba! Skönt va de, drog ner till la playa å stekte tillsammans med Lovisa, Jelena och hennes kompis, beach soccer var det tydligen också, snygge boooy med andra ord! ;)
Hann med en snabb löprunda innan jag och Lovisa drog ner till nymans för pizza, sjuuukt hugrig där vid åtta tiden så kändes inte riktigt ok att sitta och vänta så länge på mat... Fast var ju värt trotsallt! Nu har Lovisa också dratt hem och jag taggar hårt inför p18 cup imorgon! Första matchen 15.00 TAGGA GALET!






wallaaa

Mitt liv är underbart! Typ grymmaste vädret och jag jobbade, 13 jävla timmar! Är det änns lagligt? hahah kändes fan inte ok alltså... missade tillåme träningen :(  Plus att jag jobbar imorgon igen! Buhu, börjar typ känna mig sjuk desseutom. Under jävla bart!


jävla spel, kvällen försvann rätt fort


fräääässch...

Sööjt

små heet


Nice väder bruschan!

Första gången det är fint väder näör jag är ledig! Sjukt! Gårdags kvällen låt kanske inte så kul men vi hade skit kul iallafall, haha mini festen by mig Julia, Tom, Jeppa och så kom Fanny på lite fin besök! Jag och Julia sov på toalett golvet fram tills Tom skulle iväg och jobba. Hahah stört att jag sov nästan bättre på golvet än sängen? Jajja liten mys mongo söndagskväll! :)

Idag var det ju lätt la playaan som gällde för mi del! Skönt strandis häng med Lovisa och hennes kompis Oskar typ, ne nu taggar vi till match vafan! Första efter uppehållet, och vi möter vårt eget lag, kiiuul!


Lovisa fick äran att vara fotot detta inlägg, kanske dyker upp något från gårdagskvällen


RSS 2.0