farväl

Äh de här är inge kul längre!.... börjar kanske blogga igen om ett tag istället.....

forever young

Laddar upp alla bilder på facebook nu, vilket inte går så bra... Varför skall den alltid krångla när jag skall lägga in bilder?.. ajja ja har ju min musik i väntan på att alla bilder skall komma upp, kommer väl bli färdig runt fem eller något i den här takten så..
Annars väntar dagen med att packa upp, de absoluta tråkigste som verkligen finns! Sen skall jag väl försöka laga något eller baka något gott till mamma eftersom det är mors dag idag :) Tyvärr har jag ingen present till henne, så långt har jag inte riktigt tänkt..

Det går tyvärr inte att ladda upp bild här eftersom datan redan är seg när den jobbar med facebook bilderna... 

hata hata hata göteborg till älska älska älska göteborg!

Göteeet! Gööö kuuul! älskar fan Göteborg nu skall nog packa min väska och flytta dit! Nej men förstår ni man kan ta spårvagnarna en gång i minuten och allt ligger vekligen perfekt fint! Så är vi glada här på Gotland när det kommer en buss i timmen? nej hu! Skönt att få sova i sin egen säng inatt för sängen på vandrarhemmet var vekligen inget kul! meeen inget som bryddes om!
Liseberg var ju inget annat än skiiit jävla kul! Trodde aldrig jag skulle våga åka Balder men det sluta med att jag åkte den minst ca 7 gånger! :) Nej men jag vet inte vad jag skall berätta annat än att allt var as kul! Bilder på facebook kommer givetvis men det får bli imorron för nu vill jag bara upp till mitt rum, min säng och sooova! :)


Härlig bild från efter en dag på Liseberg, vi var ju bara tvugna att köpa sexiga brillor som minne! :)<3

Gööötet!

Båten går om ca 11 timmar och jag måste ännu packa färdigt, duscha, fixa frukost som jag skall ha imorrn och sova! Och här sitter jag i BH och trosor och lyssnar på musik, skit bra Camilla! Men måste ju kolla allt innan vi åker, vet ju inte nästa gång jag har data lixom ;)
Åkte hem till Malin idag efter skolan, firade henne som fyller sweet 16 imorron när vi är på väg till Götet, så då gjorde vi så här, jag, Natta och Mien åkte hem och firade hos Malin idag, riktigt jävla kul hade vi! Tyvärr får ni inga bilder för sitter på Beccas data...


mmm mackaaar

mmmmm skulle seriöst kunna leva på mackor! Precis kommit hem från träning så då sitter mackor fin fint! Borde väl egentligen packa, vi åker i övermorgon och imorrn blir det hem till Malin och fira så har inte tid imorrn heller och nu orkar jag egentligen inte men måste!


Run bitch run!

oj oj oj, de är andra gången jag sticker ut och springer själv denna vecka. Är jag inte duktig? Och idag fick jag till och med sällskap av Becca på cykeln :) Skall väl försöka fortsätta så här!

Och bara för att Mikaela har börjat blogga så tycker ja ni ska kolla in klicka på  Mikaelaaaa! 
 

Rubriken finns inte

trött, trött som fan! Jobbigt att bara stå och kolla bil efter bil? svar Ja, de gick ju inte snabbt heller... Men fan va fina alla var! :) Eller dom flesta iaf hehe bjussar på lite fina bilder från kortegen istället!


Så himla fin klänning hon hade!


Sköön!


Fanny :)


fisk

Kvällen igår blev bra tillslut :)  Jag, Natta och Mien åt på Nymans för första gången i år, sedan åkte vi hem till Natta och sov där, kan ju inte bli annat än roligt! Glömde bara att få med mig kameran...
Idag bär det av in till stan för att kolla alla studenter, vädret suger bara, vafan hände med sol och 25 grader? Det är nu vi behöver det som mest ju?! Aja de får bli regnkläder och paraply för se dom de skall ja! :)


älska och hata, just nu idag

älska solbränna, hata pissmyror som bits
älska fotboll barfota i gräset, hata att Sverige förlorade
älska rabarberpaj med glass, hata tjatet om städning
älskar vissa, hatar andra
älska ordet älska, hata ordet hata!


solen lyser och hilmen är blå vad det är skönt att leva då!

Schteeek i soleen, me gusta! Verkligen sköönt!




Nej nu skall jag ut och sola lite till :)

nedräkningen

idaag blir det solning i stortsätt hela dan med systaar, måste ju passa på när man kan sola om man vill va lite brun till skolavslutningen, plus att då slipper man lägga ut så mycket pengar på solarie :)
nej men puss på er


Nu är det inte långt kvar till vår sista skolavslutning på klinteskolan :) :(

Härliga sommarkänslor! :)

trött i bajni efter en eftermiddag i stan med syster! :) Ett par jeans shorts, parfym, flipflops, och mascara fick följa med mig hem. Kanske orkar visa sen men just nu vill jag bara ha maaat! hehe mat är livet, sanna kärleken, -mat kärleken som inte sviker! Så rätt! haha



guttan

Då var joggingskorna äntligen invigda haha kul att jag köpte dom för ca en månad sen och inte hunnit använt dom ;s Sprang i typ 35-40 min, var även nera vid vattnet och det var faktiskt varmt, skulle nästan viljat tatt mig ett dopp! När jag kom hem väntade det en hembakad rabarberpaj, mumma!


Okej de såg kanske inte lika gott ut som de var men orkade inte få till en bra bild bara..


Sooooli

Invigit att sitta ute och äta nu, sjukt mysigt! :) 
stört skönt väder! måste vara varmaste dagen i år? Det tänker jag fira med en jogging runda sen! Eftersom träningen blev inställd idag kör jag själv! :)
So skriftilga prov avklarat och det känns riktigt skönt! Skrev 7 A4 papper så skriv kramp? Ja! Tog mina sista krafter så åkte hem och somnade i solen. NEj ska gå och sätta på mig mina träningskläder då!

Oj nu hitta ja en fin klänning från nelly som nog kommer bli min :) om det inte är för seg leveranstid så! :)


Bjussar på en bild på dom bästa från Nobell :)

kill me softly

Borde plugga! Borde verkligen plugga!

Sommar och sol

Har börjat mitt desperata letande efter en bal klänning! Vet inte alls hur jag vill, vad jag vill, vilken färg osv! Alternativet att leta på Gotland har jag iallfall uteslutit! Så kollar alla möjliga sidor på nätet nu!

Grymt väder idag btw! Skönaste på länge! Svettades så himla mycket, och de kändes rätt onödigt att åka in till stan för att sola solaruim när man egentligen bara kunde lägga sig ute på terassen eller någe, men så gjorde jag och Natta ändå! :) Och smarta som vi är missar vi också halv 7 bussen så att nästa buss går inte förrens halv 10. Men fick tag i min kompis pappa som vi kunde åka hem med. Under tiden fördrev vi med att kolla lite på AIKs A-lag tränade :)


Melan känner på mitt nyrakade ben :)

fuck it!

sitter här och äter macka och är sur över matchen som verkligen inte förtjänade sitt resultat! Och jag hoppas inte gubben som satt där med kameran var en gubbe från GT eller GA för jag vill helst inte läsa om den här matchen imorrn heller!!


förrut när jag stekte i solen ;) kolla mitt mongo öga längs ner hahah

Taggar för match

Lagar mat, makaroner och taco köttfärs, perfekt mat innan match ;)

Låg ute och solade och pluggade lite tillsammans med Espen förrut, skita skönt! Och druckit flera liter vatten så klart, bäst så innan match! :) Nej nu är makaronerna färdiga och nu taggar vii!! :D 


tagga för plugg!!

Pluggggaaa! Något som står högst på min lista idag! Vill inte men måste!
Så inget stan för mig, det skall jag och Natta ta imorrn efter skolan istället :) Nej nu måste jag slita mig om det skall bli något bra plugg idag!


nu kör vi då!

rubriken

shit vad verkligen jätte tråkigt det var att bara vara hemma! Hade verkligen hoppats på att Espen var hemma men nej såklart inte... När man har chansen att göra sugiga söndagar till en bra för engångs skull ja då orkar man inte... De kunde ju lika gärna vart skoldag imorrn, måste endå plugga i stortsätt hela dagen kom jag på!....


jag vill inte ha rubrik till detta inlägg

oj gud vad dålig jag är på att blogga då! Men idag har jag alvedonen att tacka i all ära! Var en riktigt kul kväll i fröjel igår hos Malin med Mien, Julia och Annie P :) 

Idag var det fika uppe hos farmor med hela släkten för att fira tre födelsedagsbarn som stog i kalendern! Inget som man precis ser fram emot! Jag och Becca tröttnade efter tårtan då vi började att gå hem, ihopp om att få komma hem fortare, vi hann väl iallfall en halv mil, så piggnat till något nu! :) Även fast vi är lediga imorrn kör jag på en kväll hemma. Så blir det förhoppningsvis staden imorron innan matchen! :)


Igår på stan lunchade jag med min syster! :)


Släkten idag


goootttt!

Behind

De känns verkligen som om det är söndag idag! En riktigt sån där seg söndag. Meeen så är det bara fredag, piggar med en gång upp hela dagen liiite iaf :) Dagen har i övrigt inte bjudit på mycket... Vart ute och gått med Becca, suttit ute i solen, städat mitt rum och bara tatt det riktigt lugnt!! Ikväll blir det bara film och fruktsallad med syster! :)


aa så kan det bli när man har brottom och inget ligger där de ska.. De såg ändå inte så farligt ut på bilden faktiskt


Hemme

Heelt okej kväll igår! Jag och Natta drog dit runt 11? Visst vi kände inte till en början så många, meen de blev roligare mot slutet iaf :) 


Fick en liten outfit bild. 
Linne: Lindex
Kjol: Minns inte
Tights: Gina tricot
Kort "kavaj": Vila
Acceccorer: H&M, Lindex och lite annat, så körde jag till en början på mitt bena. Men frillan förstördes på vägen dit..


Jag och Natta :)


Fiestaa

Det blir tyvärr ingen outfit bild på kvällens outfit.. Hann inte och nu sitter jag hemma hos Natta med änn så länge mjukiskläderna på. Väntar på att Natta skall duscha så att vi sen kan börja och fixa iordning oss och värma upp lite ;) La musicaa! Och lite annat gott! :) höörs imorrn!



Va säger vi nu? GRATTTIIIISSS

Oj har verkligen inte haft tid å blogga! Men här kommer ett snabbt inlägg!
Gratttis till min syrra som fyller hela 18 ÅR! :D Och med det taggar vi för ikväll. Fiestaaaaa. Lägger kanske upp en outfit bild om vad jag ska ha på mig, om jag hittar något fint vill säga ;p

Nej nu ropar toaletten på mig!


GRATTTIIIIS ÄLSKADE SYSTER!!      

Oh yeees baby!!

Nu är äääntligen bilderna uppe på facebook! :) Så checka in dom!
Två skoldagar sen helg/lov, kan det blir bättre eller? Imorgon har vi GotZam då man skall tjäna in 100 kr till Zambia, med det menar jag att vi är lediga, sedan är det kristihimmlesgrej och sen är vi även lediga på måndag, så 6 dagar ledighet i sträck, kan inte bli mycket bättre! :)
Så är jag fri från träning och match idag, får faktiskt njuta lite


Så ska det se ut!

Skit härligt med vinns idag tjejer! Inte för att min insats var något att hurra för men 7-0 blir man ju alltid glad för! Och fler kunde de fan ha blivit alltså. Men de va kul, när vi väl fick igång vårt spel! :) Hade tryckt i mig en pasta med ädelost sås från pasta vagnen, hann inte känna när jag var mätt förrens efter när det bubblade över! Fy satan vad illa jag mådde då! Så missade tyvärr lite av matchen pga det! Så jag kommer nog inte äta den pastan på ett tag nu :P

Håller just på med ett nytt försök att ladda upp alla bilder på facebook, håll tummarna för mig! :)


Redo för bus på natten! (Y)

D A M P

Får damp på facebook! Försöker ladda upp alla bilder nu men Uppladdningen misslyckades. Försök igen. Kul jag har bara inte försökt i en timme nu! :O


Vi i vår stuga :) Lök, amanda olivia angelica och Julia :)

Hasch i hela huvet

Helgen går bara att beskriva med ett ord: SJUK! Såå jävla stört kul vi haft alltså!
Men att sova ca 3 timmar fyra stycken i en bäddsoffa är väl inget jag rekomenderar nu! så himla trött men har så himla mycket att göra idag med... Somna i bilen på vägen hem vilket resulterade nackspärr, verkligen inte skönt!
Jag vet inte var jag skall börja med helgen så ni får istället kolla alla bilder som kommer upp på facebook ikväll för nu bär det av till farmor!


Teambuilding!

Kanske dags å börja packa nu?.. Vi åker om typ någon timme och jag har inte börjat, knappt kommit upp ur sängen hehe. Nej men nu får jag allt lägge på ett kol ;)


All kärlek! :) <3

Friday

Har egentligen ingen lust å blogga, men ett får ni iallafall :)
Klippt mig idag, behövde verkligen det! Nu kan jag dra fingrarna genom håret utan att det fasna! :) Så köpte jag även en tröja.
Taggar även för imorron då det är fotbollsläger ute i När som gäller med bästa laget! :)

Detta gjorde vi på HKn idag :)

Minns inte va de hette, inte super gott men men de gick :) Glass a four hette det kanske?


Mikaela och Märta :)




hungrig, hungrig , huuuuungrig

HUNGRIIIG som fan! Vad skulle man göra uatn mat alltså?

Allra sista :'(

aJaha då var det allra sista andra avenyn avsnittet idag då. Jag har inte missat ett endaste, eller jo men jag har isåfall sätt ifatt, alltså över 200 stycken avsnitt tror jag, och inte fan är jag trött på det än! Så himla ledsamt att det verkligen är allra sista, vad ska jag och Fanny göra nu lixom? :'(
Så vi ska festa till det lite med glass och chokladsås och sånt där gott, verkligen njuta av sista stunden haha :)


calling out

Sjukt trött! Nationella idag tröttade ut mig! Fy satan vad dåligt det gick! Hej IG!
Snart kommer iallfall Olivia hit och muntrar upp mig innan vi skall på träning :) är inte speciellt tagg på det men inte fan tänker jag sitta hemma och skita i träning bara för att jag är trött?!


Min lille 95a! :)

Internmatchen

Neeej för nationella i kemi imorrn, kan seriöst ingenting! Och det är inte kul, vet inte vad jag skall göra, skita i den och göra den någon annan dag, eller göra den imorrn och få IG? Varför, Varför skall man änns kunna sånt!?

Aja till något mera roligt! Vi vann internmatchen idag mot 95orna. Det var 94orna VS 95orna. Och de hade ju vart lite pinsamt om vi hade förlorat, resultatet blev 5-2 eller 6-2 till oss, minns inte riktigt. Och jag gjorde iallafall ett mål alltså 100kr rikare! :)

Har kommit på den perfekta idén för att slippa nationella imorrn, jag går helt enkelt och hänger mig nu! De är det jag gör! ;)


Tänk när vi kan skippa understället helt, och även kanske få lite färg på fotbollsplan! :)

Redan dags!

Guud nu har den där ångest frågan kommit upp igen! vad fan ska man ha för klänning till balen på skolavslutningen?
De är ju lika bra att kolla upp sånt nu, så att man inte har en lika dan som någon annan, de vill säga helst inte shoppa den på Gotland! Känns ändå som en för stor risk att beställa en, men har ni något farslag så är det bara å hojte till! :)

Dagen idag gick snabbt, i och med att måndagar trotsallt är dom skönaste dagarna på veckan så. Och jag var träningsfri idag, åkte hem och bara chillade! :) 


Stora Karlsö

Ingen sovmorron i morse naj.. Va tvungen att gå upp 7.45 för att hinna innan det bar av till klinte och senare ut till Karlsö, båt i 35 min något jag säkert kommer bli väldigt trött på efter sommaren. För det kommer bli mitt sommarjobb, jobba på resaurangen där ute. Idag var jag och Mien där å testade lite, heelt okej faktiskt! :) Plus att dom va as härliga!


I restaurangen, så jävla fin utsikt!!


Hahaha


Lite jobb i disken oxå, vi vet att vi är snygga! :)


VIP platserna i båten oxå! ;)

killing me

Jaha och vad fan händer i kväll då? Ingenting, kommer väl ändå däcka i soffan klockan 10, matcher tar död på mig alltså!

Ska nog göra kladdkaka och se på fjorton suger, sjukt länge sen! :)



match

trött men på något sätt på topp ändå! :) Valborg igår va väl ingen sån där man kommer sitta och snacka om i åra tal, men Jag, Olivia och Lök gjorde iallfall de bästa av situationen, haha gick å shoppade godis och däckade sedan vid 12? haha bästa valborgen på länge ;)
Matchen idag va väl inte heller något att hänga i julgranen, vi förlorade med 5-3. Tycker ändå det är helt okej när vi lånat in 95a spelare och en avbytare och har en målvakt som inte stått på 2 år så är 5-3 helt okej! :)



Sorry men blir ingen bild att kolla pga jävla blogg.se.....

RSS 2.0