shiiit

Ni ska bara veta vad pappa hittade idag, Jo min plånbok! Fatta den har varit borta sen i sommras. Den hade antagligen ramlat ut från mitt fönster och legat i rabatten nedaför, inget ställe där man går ofta. Men blev ändå inge vidare glad för alla mina bilder på kompisarna var helt förstörda de fanns inget kvar på dom... :( Men har iallfall ett ID kort nu igen.
Efter skolan var det träning som källde, sista gången på form fitness. Sedan till Ica maxi och handla godis och annat, inte bara vi som tänkte så! Eftersom det är rea på godiset passade ju hela gotland på att köpa där hah nej men nu skall jag äta!


Fräsch va?

Final time

Kul, verkligen.. Nu har min mobil helt slutat fungera med att ringa... eller kan ringa men kan inte höra varken ton eller någon som svarar och jag som är pank..
Nu börjar finalen i mästarnas mästare, missa inte!! :)


Snygge bejn å en masse sand, kan man sei på Tofta strand

Snackat med camping Lasse, Check! :) Har ju skickat ut mitt CV till olika ställen här nere i Tofta, så hade jag fått svar från campingen och han ville att vi skulle träffas lite snabbt så kunde få presentera mig och så. Trodde det skulle bli värsta pinsamt, men han snacka på och jag snacka på så det ändes faktiskt rätt bra! :) Just nu sa han att tjänsterna var tagna, men om de skulle hända något så kunde jag få hoppa in typ. :) Men men känns ändå bra, forsätter ändå hoppas på Toftagården!



Toftastrand på sommaren. Min favoritplats! :)

Yees

Ett par joggingskor och en massa tejp blev inköpt :) Laddar upp med tejp nu inför säsongen!
Nej måste upp och duscha nu sen sovaaa!


Team Sportia

Inköpningsdag på Team sportia idag. Menas med att om man spelar i P18 så får man 20% (eller vare det mer?) på alla varor på team sportia. Så nu skall jag och mamma in och kolla på ett par joggingskor till mig :) Nice nice!

Fixar´t

Äter min älsklings mellis. Flingor mjölk och banan! :) Skall inte gå till soffan och kolla på tv vilket isåfall kommer resultera till att jag somnar där. För just nu är jag i stort sätt pank och behöver ett par nya joggingskor, mamma ba: Om du inte sover när du kommer hem från skolan så kan du få ett par. hahah okeej värt ett försök iallafall ;) Nej men de ska jag väl fan klara!?


gooott

Soft träning idag! Först ett varv i spåret, springa eller gå fick man välja. Jag och Olivia sprang ett varv, sedan in och snacka om säsongen och äta god kladdkaka som Malin och Amanda hade bakat! :) Mycket fotboll ser det ut att bli iallfall!


grymt hett Löken!

puss

För mätt för att äta mera godis hah. Sitter i soffan hemma hos Linnea och kollar natt på muséet och bara slappar :)


Linnéa!

Min kväll är räddad av Linnea! :D Dom kommer typ hit och hämtar mig snart eftersom det inte finns någon skjuss här hemma. Och dom skulle ändå in och köpa pizza i stan, inte för det är med vägen å köra ner här men skit snällt! :)


gammal bild på oss! :)

Lalala

Lalala vad ska man göra ikväll då? Har inget planerat och de värkar som om alla är borta eller har något för sig... Kanske bara hemma slappa kväll..?
Aja har iallafall varit duktig och städat mitt rum från alla damråttor nu :)



Vadå söta? Ashley och mary-kate

This is what we do

Klantigt av mig att glömma kameran hemma igår! Men men som dom flesta vet så vann Endre sin match! :D Stort gilla! Det var verkligen helt smockat med folk i Södervärnshallen igår! Och fan vad folk kan skrika alltså! Fick seriöst tinnetus i höger öra! När matchen var slut åkte jag, Natta och Linnea hem till Natta och smocka i oss lite överbliven pizza runt 10 tiden då vi var riktigt hungriga för vi inte hade ätit någon kvällsmat. Gick och la oss  sen rätt tidigt för vi var så trötta! I morse när Natta skulle iväg till Malin gick jag med Linnea hem sen kom mamma. Aa det var bara det jag ville säga, uppdatera er lite om mina två dagar ;)

Fick nåra bilder med min 3.2 meg pixel mobil iaf...



rubrikbrist

Sitter hemma nu med Nathalie, och snart blir det våfflor för andra gången idag för min del, tar bara igen från gårdagen då själva våffeldagen var men jag inte åt något :P Men men det är ju trots allt fredag idag! Sen ikväll blir det in till stan och kolla innebandy när Endres A lag ska köra match! :) Sedan blir det förhoppningsvis en natt at Nattas place!
Skön fredag idag btw, rediskerade lite på vår Norge film, sedan hade vi rast fram till 20 i 1. Riktigt soft! Mycket kort spelandes!


Sofia, Mien och jag på rediskeringen idag :)


Söt Mien! :)

glasögonorm

Inte mycket tid till bloggandet idag! Först skolan, jobba jobba jobbaaa. Det ända positiva var spanskar, grymt kul faktiskt! :) Sen stan, kolla synen inför moppekort som skall tas i Maj, sedan hem snabbt äta och byta om för att åka in till fotbolls träning :) Nu sitter jag här nyduschad och snart redo för sängen! Skall nog ta och läsa min skit bra bok! 14 år till salu heter den


Harpan

Mätt och belåten efter en god middag nu då! ;)
Efter lunchen på NO:n gick vi till Warvet för att fågelskåda... Dom kollade på fåglar, Jag frös! Varför tog jag skinnjackan imorse?... Höll sedan på att somna när vi fick se film på engelskan! Sjukt trött. Men pallrade mig ändå in till stan för att träna. Även fast jag inte hade skor, fick raggat tag i ett par för små som tillhörde Sandra, bättre än inga iallafall! :)  
Fanny kanske kommer hit sen! :) 

har jag berättat att jag blitt kung på harpan? hahha vene varför men närdar det som fan just nu! :s


At school

Har pecis haft nationella. Kan ju inte säga att det gick bra!... Verkligen inte!
Nu har vi lång rast, och sedan har vi tyvärr NO.. Efter skolan blir det stan och träning! :) Känner att det behöver jag!


skadeglädje?

Mästarnas mästare gick precis på TV. Vene varför men började as garva när Thomas Johansson fick en stöt så han svimma hahah, nej usch va taskig jag är! HAHAH

Fan imorrn är det nationella igen i engelska, uppsats av något slag. Verkligen inte min sida! Och kan ju inte precis träna på det heller.. Håll en tumme för mig! 
haha mamma kom typ på mitt "missa" bussen imorse. De va prov, lagom bra ursäkt. Men om Zohreh undrar så missade jag bussen, okej? ;p





Vamos a la playa

Har precis trycket i mig en massa god lasagne! :) Ganska skön dag idag, i och med att jag missade första bussen ner imorse missade jag samtidigt dom tråkigaste lektionerna. ( Matte/NO ) Sen återstod det bara okej/sköna lektioner :)
Gud, ge mig min spotify tillbaka! Nu måste jag sitta och leta låtar på youtube. Så ansträngande alltså! ;) Nej men sjukt mycket skönare med spotify!
Nej har faktiskt planerat att ikväll skall jag jobba lite med SO:n, skulle va skönt om man fattade något på det innan alla andra är färdiga! :P

Fick precis igång min mobil igen! :) Denna har fått vart min ersättare!

 
för simpel för att förstå

ooops

Aj då inte bra! Missade precis bussen... Får ta nästa buss som går 9.55. Tydligen hade Espen också missat bussen, bra då får jag sällskap då! :)


Gammal bild! Men nu är Espen här :)

TV

Ska gå och ta mig en kopp te och sätta mig och se på Svenska hollywood fruar! :) Hah Bland dom bästa programmen som finns ju! :)



+



= :)

Running

Puh nu har jag varit ute och sprungit, lite kallt men skönt! :) Ingen lång sträcka, kanske 3 km eller något. Aja sprang iaf. Nej men nu ska jag äta!  

Sunshine

Eva & Adam i vårt hjärta alltså! Den filmen kan nog aldrig bli riktigt dålig! Vi låg och såg på den igår kväll och imorse :)
Fast sitter hemma nu och lyssnar på musica! Btw så är det ju sjukt fint väder ute! Kanske skall ut och springa sen? Får väl se fall jag orkar :)


Kärleken checkar in

Skönt med ledighet imorrn! Känns lite som en extra lördag idag :) Klockan är bara halv tio men alla är lite så där halvslöa, ligger och ser på film i Miens säng, Kärleken checkar in tror jag att den heter. Kollar bara halvt så vet inte om den är bra... Aj fan kliar i ögat dags  å tvätta bort sminket!

Lagårn som gälla ;)

Träningen gick väl inge vidare..
Men nu sitter jag hemma hos Mien med Natta. Och senare kommer Malin oxå :) Nej nu ska vi åka ner till MIens lagård, Natta skulle se en grej typ :) hörs senare!

Distriksträning!

Sitter här påklädd inför träning/internmatch. Snart bär det av ut till Slite. Inte har vi vädret med oss iaf.. De regnar=slask. Men men det skall nog gå, måste åka nu!

kanske inte vill ha någon rubrik?

Har precis sätt Låt den rätte komma in tillsammans med pappa och godis skålen. Filmen var helt konstig men samtidigt bra! :)
Imorrn blir det att pallra sig upp vid 8 för att sedan åka ut och ha distirksträning ute i Slite vid 10 tiden. Så skall väl försöka att lägga mig i tid! Senast 12, -okej camilla?!


Elit laget (:

Totally!

Kan min lördags kväll bli mer förstörd eller? åååh!
Aja orkar inte ta upp de! Men iaf åkte in till stan förrut efter vi lämnat av Mien. Jag och mamma skulle se på innebandy. Typ den första innebandy matchen jag vart och kollat på. Men Löken, Johanna, Erika och några fler som jag kände skulle spela så då fick vi passa på! Fick även dit Mikaela och hennes kille för att hålla mig sälskap :) Endre skulle kvala in med sitt jr lag i ettan. Fast tyvärr så förlorade dom med 7-6 :( Riktigt tråkigt!
Nu börjar ju körslaget, kollar ändast för att Gotland är med! :)




Tråkigt!


Down

Nu har vi vart hurtiga och cyklat! Låångt! :) ca 1 mil var det, skönt? JA!
Filmen igår var inget att hänga i julgranen! Inte värd att de!




Vi kom på att vi saknar sommaren otroligt mycket!!

moooovie!

Nu äre filmtime som gälla! Hyrt en film som heter Super sugen. Får foppas på att den är bra! Annars har vi ju vårt godis och allt! 

 

its friday! again :)

Marie Höglund är stöörd och stinker! Tillsammans är vi två tjockisar som sitter och äter massa godis nu.. Klockan är bara 15.30, hur kommer den här kvällen sluta lixom? haha
Spexfotona idag blev faktiskt lyckade! Även om inte alla var med så.. Bilder får komma upp senare när själva fotona kommer! :)


SMILE

Efter en power-nap i soffan, fast jag egentligen skulle försöka att inte somna, eller sova så länge, skulle ju bara vila ögonen liiiite... (vad vare jag sa melan ;p) aja sitter jag nu här och skall snart byta om, äta och träna. Träningen, det ända possetiva att gå upp för på torsdagsmornarna...! Men klarade mig ändå igen den drygaste dagen på veckan idag! :)
Och imorrn är det dags för fotografering at school. Och vi ska ha sånt där spexfoto. Dags att leta upp sjukhuskläder och saker, ska nämligen vara en sjuksköterska, borde väl finnas något bra i den gamla utklädningslådan! ;) 


Det måste ju oxå övas ett bra smile inför imorgon! :)

Shop

Sitter och kollar på en massa kläder på nätet. muchos finos! Önskar att man var rik alltså! Och brun! haha blir ju oftast så mycket snyggare då! :)

   
Båda från H&M

Nej nu skall jag gå och ta mig en dusch innan andra avenyn börjar! :)

Natti natti

Nej tror fan att jag säger God natt nu! Skulle behöva somna i tid någon dag! puss på er! :)

trött!

Åkte in med Mikaela till stan för att sola på gym1, i hopp om att bli lite bruna. Specielt nu till fotograferingen som är på torsdag :) Vet inte vad jag skall ha på mig bara...
Annars fick jag mest tillbringa min dag aulan, först två nationella prov i engelska, hörförstålesen var inte lätt! Efter lunchen var det dags för aulan igen, då vi såg på film med spaskan, helt okej film att kolla på.




bilder från Beccas och min promenadisch till stranden :)

Måndag

Grymt att äntligen kunna cykla till bussen på mornarna igen! :)
Har väl annars inte hänt något säskilt idag som kan tas upp.. Men kan ju säga att imorron får vi tagga om på nytt inför nationella i engelska. Känns faktiskt helt okej, hoppas den inte är allt för svår bara! :) Så kan ni ju om ni vill notera att jag börjar bli förkyld igen.. kul 4 ggn på lite mer än en månad..
Nej nu skall ja skriva ut lite CV:n och skicka till fler ställen! :)

 
Verkligen bild brist nu. Gissa vem snygging är! ;)

Fucking freezy!!

Brr sitter ännu här och fryser efter kvällen utomhus träning. Solen lös och de var inte så kallt när jag åkte hemmifrån så hade väl inte så där mycket kläder som jag skulle behövt! Träningen var väl okej, för lite folk bara! Kom sedan hem och satte mig direkt vid facebook, där jag hade 70 nya händelser och allt var, blabla har kommenterat, blabla har taggat dig åså, visste knappt vart jag skulle börja..
Ska väl gå upp och värma mig i duschen snart innan jag sätter mig och tillbringar kvällen i soffan framför bra program! Bra tv program gillas starkt på söndagar! :)


Åh längtar tills sommarn när man kan spela fotboll och få färg å varmt å allt!! :)

Milla

Slafsar typ ännu runt här med pyjamaskläder. Becca orkade inte följa med på den där kakfross grejen så då sket jag också i det. Inge kul och sitta där med mamma och pappa bara...! Vi har istället planerat att vi ska gå en promenad på toftastrand, tillsammans med kameran så det kommer väl förhoppningsvis upp lite fina bilder här sen :)


Done! :)

Sååååå! Nu har jag lagt in en jävla massa bilder på facebook. Gamla som nya! Värt att kolla! :) Senare idag blir det en massa kakor som skall stoppas i mig. haha okeej lite fel ordval men vi skall på någon kakfrossegrej, där de finns hur mycket kakor som hälst och man får äta hur mycket man vill! Som gjort för mig haha! Senare iväg på träning! :)


sean paul

Åh nackspärren tar kol på mig! haha men seriöst nu ångrar jag att jag inte åkte någonstans och tillbringade min kväll istället för här hemma!! Dööör!
uh och de äckligaste av de äckligaste var iallafall att jag hitta en liten chokladbit i godis skålen, som innehöll hår!?!? Wtf! Så jävla äckligt, trodde jag skulle spy! Skölde munnen med både tvål och vatten!! Jag gillade choklad, fram tills nu typ...
Nej skall väl fortsätta ruttna vidare här hemma nu...!


Har börjat killa denna snubben mycket nu alltså!

T to the A to the C to the O to the S

Nu är det tacos som gäller! Me gusta mucho!!




100313

Hemma nu och tryckt i mig lunch som bestod av mackor. Skulle helt seriöst kunna leva med enbart mackor! :) Dagen har varit kanska slapp, i och med att vi vaknade redan vid halv 9 så :s såg på film och tog en tripp till Julia. Så har vi kommit in i spela kort period, haha. Aja, ser ut att bara bli en hemma kväll, nackspärr och förkylning är INTE kul! Kanske skall se mitt första hela melodifestivals program, vilket jag inte gjort på år!? Får väl se..



Sommarfeelings!

snyggingar på G

Har hunnit med att fika med mamma och Becca. Städat rummet, planerat om kvällen, sätt mästarnas mästare och ätit mat! :) Kvällens planer blir nu att åka ut till Mien med Sandra och så kommer nog Malin oxå dit en sväng, blir nog trevligt!
Nu kom Sandra hit till mig! :)
Så kan ni ju notera att jag jag har namnsdag igen, tillsammans med prinsessan, så alltså Victoria! :)


haha gammal bild!

Rubriken blir fredag! (:

Idag åkte skinnjackan på! Var det inte minusgrader skulle jag ha den hade jag betsämt, och termometern visade 0.0 grader så de räknades mest som plus! :) Lite små kallt kanske men.. Har hört att det skall bli mer snö i helgen, vilket jag INTE vill tro på! hah
Helt okej fredag än så länge, kvällens planer blir nog att åka hem till Sandra där Natta också ska vara :) kul kul!

De här var min outfit idag för övrigt, och ja jag vet att bilderna inte är bra..!


Svarta lite glänsiga tights: Gina tricot
Långt linne: Gina tricot
tubkjol: Åhléns
Tröja: Weekday
Accesoarer: Klocka, och ihop-plock av armband. Så körde jag på mina "boots"

Inlägg

Min dag har sätt ut så här: Skolan, Hem plugga, Iväg på träning, Hem plugga, Nu färdig, Nästa duscha! Sen sova!! Pusss och god natt!

100310

Trotsade min förkylning och åkte in å tränade idag efter skolan! Jobbigt, men skönt nu efteråt! :) Åkte hem sedan och fick hemgjorda köttbullar. Det gillar vi!
Ikväll ska jag ta mig fan å plugga! Måste bli färdig med SO:n, ska skriva sammanfattning av imperialisemn... Hoppas mamma kan hjälpa mig! :)


De är okej med glass när man är sjuk! :)

Natti natti

Ny duschad och borde egentligen gå och sova! Är sjukt trött, men ändå sitter jag här...
Har väl inte så mycket mer att säga.. Äh får väl gå och lägga mig! God natt!


Fuck förkylning! Vill träna!!

Se upp!

Sitter hemma hos Mien just nu. Länge sen nu jag åkte hem till Mien så här efter skolan! Och ni skall bara veta vad jag gjort, jag har kört bil! Hahah kan ju inte säga att det gick så där bra i början, men sen ni ;) Sen har vi vart två snyggingar i bondkläder för att Mien skulle visa mig deras lagård å så, och lammen, gullige! :)
Nej men nu är det mat! Puuss

Tadaa

Så här kommer bilderna på kläderna jag köpt! :)


Två snarlika tröjor från weekday. Kunde inte bestämma mig vilken ja ville ha så de fick bli båda :p vilket jag ångrar lite nu.. 200:- styck

En vår jacka från Salt 399:- Armband från HM 69:-

Typ skjorta från Gina Tricot. 249:-

Sommar Linne från Monki 150:- och Glasses från MQ 129:-

Och en väska från accent som jag nästan funderar på att lämna tillbax... 399:-

Nej God Natt! Är trött och skall sooova! Pusss





så kan de bli

Tanken med att jag satt mig här var för att jag skulle plugga SO. Om jag har gjort de? Neej.. Är för trött alltså!
Klarade mig för den delen igenom en okej dag i skolan! :) Åkte hem och sov, som vanligt, vilket liv..

Bilder från allt jag köpt under helgen skall jag se till kommer upp här i bloggen ikväll, men nu börjar det typ en massa bra program på tv. Försöker i en pause! :)




Skolan imorrn? nej tack...

Naj huh, är verkligen INTE tagg för skola imorrn! fan vad jag Inte saknat den! :(
Men men har väl inte så mycket val!..
Nej nu börjar wallander igen


Kunde inte bestämma mig vilka jag ville ha, så det blev inga:P Men vilka tycker ni är snyggast! :)

Camilla

Hola! Tänkte bara säga att jag har namnsdag idag! Och jag har haft det hela dageeen! utan att ha fått något grattis :(
Blir lite besviken på er! Hahah nej fick typ själv reda på det nyss!


Juste dom där brillorna köpte jag! :)

Back home

Hemmaaaaa la la la lalalaaa! haha nej men faktiskt skönt! Tyvärr så blir det bara ingen träning för mig idag för den här jävla förkylningen jag fått!
Imorse vaknade jag av Vasaloppet starten, vi var tvungna att pallra oss upp klockan åtta för att äta god hotelfrukost och sedan bege oss till bussen som tog oss till båten som tog oss hem till Gotland.   
Nej men här får ni kolla på lite fina bilder från helgen! :)


Påväg ner till city för att shoppaa


Lunch på Wayne´s coffee

Alice i underlandet i 3D! :)


Och så bar de av hem! Malin på bild btw.

Okej inte så mycket bilder, men orkar inte de gick så segt, kanske lägger ine fler senare :)


estockholmo!

Puh, 6 timmar på stan i Stockholm är lätt att fördriva, men fan vad de känns i benen!! Gick på stan igår också, var tyvärr inte shoppingsugen så tog igen det idag istället! Så har jag dratt på mig en fetingförkylning! INTE kul!
Idag har jag shoppat: 2 tröjor, ett sommar linne, en vår jacka, ett par solbrillor, en typ kofta, armand och en väska :) inte helt nöjd eftersom jag var ute efter ett par jeans och en jeans jacka med... Men men får väl försöka hitta de på Gotland!
Ikväll blir det Alice i underlandet i 3D, kul kul! :) Nej nu skall ja gå till vårt hotelrum och bara lägga mig i sängen!!!

Stockholm nästa!

Bara för man har tid att blogga ja då skall internet dampa loss... Så de har tyvärr inte blivit något inlägg idag, jag är bra annars, okej? hah 
Och de kommer nog inte bli något bloggande av mig i helgen eftersom det bär av till stockholm imorron bitti! :) Så är Malin här också och åker med oss till båten imorrn. Aja men har egentligen inte tid å blogga, måste kanske packa färdigt! Gå upp klockan 5.45 är inte okej när man har lov! Så skall vi väl försöka komma i säng i tid! 



Mooovie

Faktiskt skönt att bara vara hemma ikväll! :) Är bara så himla trött! Så kommer säkert bli en tidig kväll i säng! Och en lång sovmorron imorgon måste jag passa på att ta någon dag nu på lovet!
Nej nu ska jag gå och se på film men Becca och försöka hålla ögonen öppna genom hela filmen..

Krullis cup

Gårkvällens planer fick vi ihop till slut ;) Jag, Mien, Melan och Johan @ johans place i stan. Skoj skoj! Inte så mycket sömn kanske.. 3 timmar, var ändå tvungen att pallra sig upp och börja tagga inför krullis. Vårt allra sista krullis.. Gick bra till enbröjan, första matchen 10-0 där jag faktiskt gjorde tre mål, så har lite mera pengar till Sthlm nu ;) Nästa match förlora vi med 3-1.. andra matchen 0-0 och sista matchen förlora vi med 3-1 igen.. Vi hade inga avbyter heller för den delen så de va sjukt jobbigt! Och de gjorde ju inte saken bättre att Johan fick rött kort och vi var en man kort på planen... Kom väl sedan hem vid två, då jag och Mien stupa i soffan, har typ sovit sen dess... Nej nu är de mat pusss


Mååål :)


Pannkakor!

Nu står jag och Melan och lagar pannkakor :D Vi är bara nästan bra på de haha... Så försöker vi få ihop kvällen... Aja vi hörs! Puuss

sädesfaktJoooon

Gud vad dåligt med uppdateringar! Trodde de skulle bli bättre nu på lovet men naaj.
Gårkvällen spenderades med Natta, Malin & Mien hos Natta :) Roligt, Roligt!! Inte så mycket sömn bara, kan man inte räkna med när man sover med dom ;) Så åkte hem och sov i soffan, vakna vid ett av att min mage kurrade som tusan, åt lite frukost och sitter nu här med dunkande huvudvärk.. Nej måste upp å duscha! Stinker!!


Då får vi tagga för krulliscup imorron då! :)

Hemme

Här sitter jag och luktar typ bränt, eller vad det är man luktar efter man solat solarium, speciell lukt iallafall! Förutom solning blev en mascara inköpt för min del, behövdes för dom andra är typ slut! 
Aja, annars görs det inte mycket för tillfället, Mien ligger inne vid tven och skrattar för sig själv haha, och jag sitter här, så sociala är vi...
Ikväll bär det av till Natta! :)




 
Den bjuder vi på

Orange.

Sitter här på Beccas data, här det finns spotify! :D Spotify i mitt hjärta alltså haha..
Borde väl snart gå i säng.. I brist på annat.. Är inte precis trött men eftersom jag inte har så mycket annat att göra. Morgondagen ska tillbringas med Mien på stan :) Men skall inte köpa något, måste spara pengarna tills Stockholm då dom kommer behövas mycket mera! Får ändast sola för lite pengar imorrn!


 

RSS 2.0