naj diu

Naj det gick inge vidare bra med min bloggning.... orkar inte, kör på nytt imorron istället kanske :)

så kan det va

Sjukt trött efter gårdagen som tillbringades med Linnea, lite Sandra och Elsa och även Stefan. Kom väl i säng runt 4, tvingades upp kl 11 för Linnea skulle iväg sen. Blir sova middag innan jag ska till Malin Melin min sötaa! :)


Linnea min kära

Rubrik

Imorron händer något som kommer bli bääääst! Kan inte säga vad nu, beskrivs så här :)))))))))))))))))))))))))

Fredaaaaag!

Tagga till skola då. Vaknade innan klockan ringde, min buss går om 40 min och jag är redan färdig på långa vägar. Så vad ska jag göra nu?


7 oktober

Jag kom på att nu är det bara en månad kvar till jag fyller år! Härligt! Vill inte vara 15 år längre hahah
Nej var bara det jag ville säga!
God natt!

Thats how we like it bitch!

Sovmorron imorgon till 12.10, kan det bli bättre eller? Så kvällen tillbringades tillsammans med Becca och en hyrd film och lite te. mysi!

Bjuder på denne

Mitt vardagliga jag i brist på annat på väg hem :)


sleepeeey

Torsdagar är dom tråkigaste jävla dagarna på hela veckan. Men dagen gick faktiskt rätt snabbt :)
Natta joinade mig hem från skolan, hela mackpaketet blev uppätet, allt är då som de ska! hehe Sedan blev det film i soffan, Stomp the yard, varade inte länge, somnade efter ca 20 min? haha sjukt vad det är skönt att sova när man kommer hem!


Night

Nu ska jag vara duktigt, köra lite egen träning sen duscha och sist sova!
Godnatt!
Btw, det är ingen Sävefest imorgon för er som vill veta


volbeat

Riktigt skönt å sova! Kanske inte lika kul ikväll iochmed att jag sov i ca 4 timmar... kommer ju inte somna med andra ord..


Är det någon som kan säga helt säkert om det är Sävefest imorron eller inte? Det är ju ingen som är helt 100, alla tror bara.. Får väl isf reda påt imorron. ajja får väl se vad kvällen har att bjuda på


to cool for school

Gjorde ett försök med att gå till skolan idag, men mår inte bra.. Gick handellektionen och gjorde eng. glosorna sen bussen hem, är fucking förkyld... vilket innebär att jag inte får träna ikväll heller...
Nej nu skall jag gå och göra makaroner, något jag är braa på! :)


Labradår emma och sandra

trångt ella?

hej

Tänkte bara säga att Sandra är ett ollon, här sitter man och är skit sugen på äppelpaj så står hon ännu i duschen, jag skojar inte hon gick fan in där för 40 min sen... jag undrar vad hon stått och gjort? hahah

hurtige jaao

Jag och Sandra är verkligen BÄST! :) Efter film och middag gick vi först ut och gick en bit, inte långt men det räcker, fick en äcklig jävla jobbig katt till sällskap desseutom... anyway, när vi kom hem så körde vi ett eget litet workout pass, situps, armhävningar och sånt. Vi kände att vi behövde det för att vara värda en äppelpaj nu :))) Mumsii!
Nej nu blir det slapp vid TVn och äppelpaj som gäller innan vi ska lägga oss! :)
Har ännu inte orkat gå in så jag kan få tag i mina bilder, men tycker inlägg blir så tråkiga utan bilder så en gammal bild får de bli när vi var i Bulgarien 2006 hahah :)

Back to buisness?

Eller? Jag funderar verkligen på det så då kan jag lika gärna slänga in ett snabbt litet inlägg! Ibland vill jag börja blogga igen men det är bara när jag har tid, men ska ge det ett försök iallafall!

Jag och Sandra har precis tjockat i oss massor av mackor efter vi kom hem från skolan! Kvällen väntas med plugg och kolla film, sen en sleep over med Sandra här hos moi! Mysii
Nej nu ropar Sandra för hon vill kolla film och antagligen sova lite hehe, hörs senaree!
Här får sandra en länk till sin blogg också. Sandra Ekbladh



Är inne på mammas och pappas så sålänge får ni en gammal bild från i vintras, minns ni hur jävla mycket snö det var eller?

Sick! :s

RSS 2.0