Subway

Soft att man redan slutat, mindre soft att jag måste sitta och vänta på Fanny som inte slutar förren klockan två... Slöt liksom redan vid kvart över tio! Jag, Mallan och Victoria tog en sväng förbi Subway, invgining för oss på Gotland! Sjuukt gott må jag säga! Den där kakan!! In love.
Nej men under tiden kan jag ju göra lite arbeten som ska vara färdiga!

Kan varit det bästa dom gjort i år med att öppna Subway här!

ÅÅÅÅNGEST.

Lite ångest över att höstlovet redan är slut. Hur fan kan det alltid gå så snabbt? Just nu känns det inte som jag fått så mycket gjort ändå... Jag som skulle jobba igen i matten osv, dööööö god natt!


kyss och smek

One day left

Sega jävla söndag då! Spelat spel med Olivia haha och blivit lite mera allmänbildad faktiskt! Vi fastna för det där med Geni Familj! Sedan fika hos Farmor som många andra söndagar. Och en Walk med Syster. Känns lite overkligt, men Becca flyttar liksom imorgon, IMORGON! Till Stockholm för jobb. Galet ju? Kommer känns tomt som fan här hemma. Blir defenitivt många helger med en tripp upp till Stockholm det!

Fast iof så får jag ju en till Garderob, en till säng och ett till RUM! Kanske inte ska klaga så mycket ändå, eller?


Pappa, jag och Becca

<3<3<3<3<3

vad fan är klockan idag egentligen?

Blev en fet chill kväll igår med Olivia, Lovisa Espen och Christian hemma hos Assarssons, film och godis och sånt där, mys! Vi fick även lite nattligt besök av Simon sådär vid två tiden också?.
Nu blir det lite fortsatt häng med Olivia, sedan ska jag nog upp till farmor och få det där jobbet gjort som jag skulle göra i veckan och så jag kan få lite pengar!


Kaos hos Mange!

Vet inte vad jag ska säga om kvällen igår haha! Rätt spårad kanske! Skrattar lite nu när jag tänker på den! Nej men det var ändå ok liksom!

Planerna för ikväll sket sig lite då Linnea går och stukar foten... hehe hade annars varit Halloweenfest på schemat, menmen blir kanske en hemma chill kväll för min del? Vi får väl se vad som händer!


Glad där haha

Ellinor och Matilda var ju snygga iallafall!


Liten prominix sådär in the middle of the night, sweet

Celebration people

Fyfan jag överlevde filmen igår iallafall! Var så jävla rädd att jag till och med klämde sönder Fannys lillfinger haha! Skickligt. Idag skulle vi egentligen ut och springa... Den idén dissade vi ganska snabbt, behöver det men orkar verkligen inte! Ska istället in på stan en snabbis, sola lite och fixa lite ärendet till ikväll! Taaggiisch!


sista bilden som blond

Bereder oss på att dö lite smått!

Bland det sjukaste jag gjort! Sa precis ja till att följa med och se Paranormal Activity 3 ikväll.... FYFAN säger jag bara, kommer gråta, kommer dö!


You´re not easy to love

Satte precis en dammtuss i halsen, borde kanske städa av mitt rum lite.. No plans for today så får bli städa, och kanske åka upp till farmor och jobba lite för att få some cash!
Fick lite besök utav Mien igår, supa kiul!! Såg Walk the line och blev lite sådär kär i Johnny Cash som vanligt. Annars hände det inte mycket :)

Nu ska jag lyssna lite på min andra halva och städa lite


kärlek till henne

The man who cant be moved

Bye blondiie! Att jag fucking gjorde det var lite sjukt! Trodde jag inte om mig själv, men nu har jag färgat håret FOR REAL! Blev skit nöjd med färgen, måste bara vänja mig liksom. Varje spegel man går förbi stannar man liksom i, blir typ rädd när håret kommer fram vid ögonen till och med... hehe men i like it! Kul med lite förändring!

Har annars hängt en hel del med Olivia, Fanny och Lovisa, trevlige flickor dedäraa! Snart träning och sedan mys med älskade! Marieee<3




The phone call

Blev ett kvällshäng med Olivia och Lovisa, skräckfilm och godis. Kan erkänna att jag var lite smårädd när jag tog moppen hem för en stund sen!
Och nu har jag bestämt mig, det blir nog färgning på mitt hår... Får se om det blir frisör eller hemma. Ska kolla närmare på det där imorgon! Skall iallafall in till stan för att träffa på Fannsan så ska sova lite nu!


Why is everything with you so Complicated?

Såja, vaken sen några timmar tillbaka, glömt hur man sover länge typ.. Nu till alla bilder!
Stockholms tripp:

Bra drag!

Shopping, trött?

Olivia chillar redan i första äfferen

Lite middagskäk på Pizza Hut sådär halv tio på kvällen

Finisar!

Olivia och Lovisa myser lite på tunnelbanan

Olivia förlora ett "vad" och färgade håret!!

Oklar bild i väntan på Olivias hårfärg

Sedan var det Fannsans tur!

Påväg hem och Olivias hårresultat, Skiiiit snyggt!!

Resultat på Fanny! Snyyggt! Ännu snyggare efter imorgon!

Sååft häng på båten hem väl! Tim&Andree

Här mår vi som bäst

"Spiderman säger svanka!" JP

I´m a sick man!

Hemma igen  efter en grym resa till Stockholm! Är jävligt trött just nu så orkar inte göra något fete inlägg. Tänkte bara säga att jag ännu lever liksom.. Imorgon kommer fett med schyssta bilder upp! HÅLL UT!
God natt

Hoppas du ser det här Olivia Ahlström!

Hej tjockis Camilla här!
Var så förbannat hungig när jag kom hem så när jag såg att mamma både köpt Ben&Jerry och godis kunde jag inte sitta still längre! Borde hon ju tänkt på att de går ju inte att visa det så där...

Min fredagkväll kommer anars bestå utav packa, duscha, städa och fixa och självklart umgås lite med Ben&Jerry.
Have a nice fredagskväll väl!

Tog lite bilder endast för Olivias skull på vägen hem





Tur att jag inte har många besökare!

RUBRIKEN

En dag sen lov, dock lång dag men det skall vi nog klara av! Hade ju en liten sovmorgon imorse så!
Efter skolan ska jag nog ta en sväng förbi Gym1 och sola lite och sedan hänga en snabbis med Fanny innan jag ska hem och packa! Åker ju imorgon bitti. Känns nästan svårare att packa till två dagar än en vecka..

Dagens skolarbete: Välja helt fritt om vad vi vill presentera inför hela klassen på ett "profisionellt" sätt. Sjukt svårt! Hatar när man verkligen får välja på allt!...

Mien är rätt snygg idag!


<3


Nääjs mannen

Sitter och beställer båtbiljett, kollar kläder och allmänt taggar till att åka till Stockholm. Vill ha lov nuuee!

Ska snart upp till Sandra för att tillbringa kvällen där med att se Bonde söker fru, dricka te och sedan ha lite sovmorgon. Like that!
Ska försöka bli frisk också! Wish me luck, jävla förkylning!


Kasta ihop lite wantiis mest från Gina som inte skulle sitta helt fel. Otroligt dålig bild dock..


Estockholmooooo

Fan vad nice! Det blir Stockholm i helgen med Fannsan, Olivia och Lovisa! Fått tag i boende över en natt så nu kör vii! Morgonbåten på lördag och kvällsbåten på söndag! Hey ho lets goo


Vilket jävla gäng då!

Kör vi hårt innan lov då!

Fan vad duktig man känner sig när man har håla och faktiskt sitter och jobbar, med sånna uppgifter som ska vara inlämnade efter Höslovet. Men sjukt skönt så att jag slipper sitta och hålla på med det på lovet för det blir ju ändå aldrig av...
Och några andra små uppgifter som också ska vara inlämnade.

Slöt tydligen nu för den delen också! Naajs! Ska dra med Mien och köra en gym pass, kanske hinna med en solning och sen hem och plugga lite mera... Hade desseutom två prov imorgon. Det är hårt nu!


Snyggare än så kan jag inte komma

Juste fin bild från i lördags kan jag väl bjuda på!


Fanny, Nicolas och Jacob

Jag och Hedvig


Nöt som äter nöt...

Fy fan vilken jävla dag! Efter en lång skoldag skulle jag bort och träna vid friskis, skulle bara förbi Obs och hadla något fint att äta, drickyoughurt och någon god kick-up kaka, den där kakan var inte värd tre och en halv timme på akuten!... Fy fan! Jävla spår av jordnötter då.. För er som inte vet är jag feting allerigisk mot jordnötter, har alltid med mig en spruta i fall att! Så det var ju inte det bästa jag kunde göra..
Så istället för träning fick jag tillbringa hela kvällen på sjukhuset... Kom hem vid åtta och var snorigt jävla hungrig!

Vill bara skänka ett sjukt jävla fint tack till min älskade Marie, tack för att du var med mig idag när det hände! Vet fan inte vad jag hade gjort utan dig!
Älskar dig!


I´ve got Ice in my veins, blood in my eyes, hate in my heart, love in my mind


Fuck off

Skön kväll igår! Orkar inte gå in på några detaljer.. Kan ju summera att kvällen gjort att jag är cp sjukt trött nu... Sovit en stund till Hata Göteborg efter lite lunch, men hjälpte inte ett piss och nu ska jag masa mig iväg till en kall träning som jag är 0 % taggad till....FML

Langar upp en skön bild senare från gårdagskvällen!

With out you

Ett fint inlägg vare ja... Skulle ta en snygg bild tillsammans med Fanny, Olivia och Lovisa som jag kunde lägga upp här, och där förstördes mitt "fina" inlägg kan jag ju säga.
Ikväll blir det fredags mys med dessa brudar och godis för 105 spänn, bra jobbat!

come on, move on

Freddaaag! Och lång dag FML vad det suger! Får se om jag överlever och gör ett bra inlägg när jag kommer hem!


Light up my sky

Skön dag! Lediga i och med att vi hade gymnasie mässa. Eller inte helt lediga eftersom vi var tvugna att stå på mässan och dela ut blad om våran skola och linje, två timmar kan jag lätt stå och le lite för att få en ledig dag! Fick ju även gratis fika! haha, jag Linnea och Jennifer handlade upp 130 kr på olika kakor, sjuukt gott måjagsäga! Tog även en runda på stan med dom fine töjsarna sedan plus Malin, missade bussen hem och stannade istället kvar i stan fram till sex med Olivia då vi hade möte med fotbollen.


Två bakelser, en bulle, en muffins, en massarin och en morotskaka.
Morotskakan får definitivt en 10a!

Kyss och smek

uuuuurrrsshh ska iväg på träning nu ute i mörkret! Kallt som fan, fetaste understället på! Nu kööiir vii


Så ska det se ut!

Jag gjorde ett jättefint inlägg igår som tydligen aldrig kom upp... Skrev iallafall lite om att jag skulle in till stan och dra ett spinning pass med Malin och sedan dra hem till Mien för att se fotboll och äta godis, en bra tisdags kväll!
Och ännu bättre blev den otroligt bra vinsten! Varenda litet hårstrå stod upp vad jag rös när Sverige vann!! EM 2012! Under jävla bart!

Lite oseriösa lektioner idag från våran sida, halva klassen är iväg så blir liksom inget klokt då.. Slutar redan vid två, skönt som faan

Lille söjte Kimmis som spräclte nollan för Sverige, Kärlek till han!

Life is hard, its harder if your stupid

Dålig uppdate men har haft mina skäl..

Lördagens matcher gick bra för båda lagen vi kollade på! Måste vara min och Fannys förtjänst, helt klart.
På kvällen belv det en tripp ut till eksta, till Mien. Mysis! Film och fruktsallad i soffan, quite nice!

Söndagen väntades det fotbollsmatch mot föräldrarna och sedan avslut med fika. Känner itne för att notera att föräldrarna vann mot alla odds.. känns hårt!
Fick sedan världens sämsta avslut på fikat, fick migrän. Finns fan inget värre! Låg helt DÖD från 5 till 10 på kvällen, sov, vakna, dunkaknde huvudvärk, spydde lite, mådde äckligt jävla dåligt! Vilket resulterade till att jag kände mig helt bakfull idag! Inte skönt kan jag lova, så blev en trafikkunskps lektion innnan jag åkte hem. Mår ännu dåligt!..


Bastu och mys i fredags

Två vänder på Wayne´s Coffe, like it

I väntan på Olivias pappa


Bättre söndagsmorgon by Mien och Milla, Kul med bubble trubble!


Oj var det fredag ikväll eller?

Klockan är inte änns elva en fredag kväll och vi ligger redan i sängen! Fan bättre än vardag av mig ju! Men så otroligt trötta! Efter staden drog vi hem till Fanny för att se Sverige matchen och äta Pizza. Bra vinnst av Sverige! Efter det drog vi igång bastun, jääävlar vad nice det var!!! Bastu och bad. Många vääääldigt fina bilder kan jag säga haha!
Imorgon väntas två matcher att se. Först Olivias match, sedan Gute matchen! GOGO!

STÅFRÄS

Två oseriösa lektioner på en fredags eftermiddag. Känns gaanska onödigt! Men fick sluta om 20 minuter, soooft! Då ska jag möta up Fanny och Olivia óch sedan vandra in till staden för att gå på några bankärenden. haha fan vilka vuxenpoäng jag drog till mig där men både jag och Fanny måste förbi banken idag. Ska nog hinna med en Chai-latte också hoppas jag!
annars blir det en otrolig chill kväll tillsammans med Fanny, Hedde och Olivia, finmiddag at fannys house, se Fotboll, bada bastu, kanske blir en sväng till Creppan ikväll desseutom, vi får se fall vi orkar!


+ den där Olivia

Its something inside me and know its good

Känslan efter att duscha efter ett en kall riktigt jävla blöt träning var obeskrivligt skön! Det verkligen öste ner under dagens träning...
annars då?
Jo sov riktigt jävla bra uppe hos Sandra inättras! Förutom att jag vaknade med ont i halsen, pallar inte bli sjuk igen!... Men kände mig iallafall lagom utvilad för en skoldag till halv fyra. Ica Maxi dejt med olivia och hennes pappa var ju också rätt mysigt!
Hunnit med en snabb pluggning nu på kvällen, mitt vanliga jag! Tydligen två prov imorgon och jag drar igenom allt som fan kvällen innan. Bra planering!

Usch och fy vad skönt med fredag imorgon dåååå!!! Kyss och smek


Ålle, Maggan och Gittan, hemskt fint gäng de!<3

Onsdag

Snaaaaaart färdig i skolan för dagen! Ont i huvet och trött men ska ändå dra ett gympass direkt efter med Sandra. Vi har ju inte haft träning sen i Torsdags och det är onsdag idag, kliiar i fingrarna på miii... Blir så jävla rastlös! Så idag blir det ett redigt pass på gymmet!
Nu börjar sista lektionen, hade tydligen läxförhör? Illa..
See yaa


Jäääävla skit spel! Jääävla skit Fanny!! Hade vinsten tills hon drog till ett sista ord och tog hem vinsten...

I came to win

Vilken otroligt tråkig dag! Skulle leke med Fannsan efter skolan, men broken som hon är så hade hon för ont för att träffas.. Buhu åpkte hem och skulle bara kolla liiite på tv, somna med direkten och vaknade lagom dags till mat... skönt men inte lika skönt när jag inte kommer kunna somna ikväll...
Nu ska jag ta tag i det där med att plugga, ska fan få VG i matteprovet på fredag! Så det finns en chans till VG i slutbetyg i matte A, kan ju vara rätt behövligt!


plugg vare ja!..

We found love in a hopless place

Skola som vanlig mellan 8-15, hem sova av mig lite och bajsa lite, äta mat snart om pappa lagar något gott sedan vidare in till stan för att gå på någon föreläsning, känns tomt att det inte är någon träning idag... Föreläsningen skall tydligen vara väldigt berörande, kanske ska ta med mig en snusnäsduk?


Nya favorit låten, fan vad jag skulle vilja åka och se Rihanna i November då!!!..

Älskade söndagar..

Otroligt seg dag! Övningskört lite med mammsi, pluggat liiite, städat mitt rum, powerwalkat och ätit är det jag gjort idag.. Helt ointressant faktiskt.. Ska ta mig en skönhetssömn nu iallafall!

Fick iallafall en sjuukt mysigt video av två mycket fina tjejer, kan dock inte lägga upp det här :s 
Såg lite ut så här iallafall ;) 

kärleek till mina killar

I wish that i could have this moment for life

De va ett jävla kaos igår kväll! De sket sig totalt med Ronny och Ragge, skit tråkigt faktiskt.. Var bara på festen så där en timme kanske, kom hem myste ner mig i soffan, för första gången på riktigt länge med hela familjen. Fick sedan hålla mig vaken för att åka med och vara underhåll till Becca som agerade fylle chaffis åt Jens, ut till Hemse och tillbaka. Var väl hemma sådär halv fyra kanske. Lagom trött!
Idag har jag inga planer alls.. Ska nog försöka övningsköra lite eller nått.


En chailatte med Fannsan för någon dag sedan. Aldrig fel!

Kändis tema

Ikväll är det ju maskerad som står på schemat! Ute i Eksta, det blev som sagt var Ronny och Ragge för min och Miens del, otroligt nice! Shoppat en jeansväst för femton kronor på kupan, plus ett par jeans för fem kronor haha jävlar vilket kap jag gjorde då! Wounder-baun gran och snus har jag också shoppat för det ska bli det ultimata! Återstår endast polisonger!.. Någon som råkar ha ett par lös-polisonger hemma eller?

    VS 

Do it hard baby!

Jag och Becca tog en tripp till träningscentret för att köra ett gym pass! Behövdes de efter att ha ätit upp en hel marabou choklad kaka igår... Inte bra! Mycket fräscht gym, plus att det nästan bara var vi där, ännu skönare! Nu ska jag städa av mitt rum lite och sedan köra ett fys pass med Becca, sit-ups och sånt där! När vi ändå håller på så!


Me and my sis

RSS 2.0