Det kan aldrig bli för mycket fotboll! :)

Aa de är de jag gjort hela helgen, spelat fotboll, tittat på fotboll eller umgåts med fotbollskompisar! :) Kan ju inte bli annat är bäst! Var inne och kollade finalerna idag, sjuk eller inte så är ju bara Team sportia en gång om året, så fick ju offra mig lite :)

Men här får ni en massa snygga bilder från helgen :)


Efter matcherna i fredags drog jag Olivia, Löken och Sofia och shoppade lite mat på Maxi


Sofiaa


Efter lite mat och fixning hemma hos Löken drog vi tillbax till Säve för att kolla mera fotboll :) Farre & Matilda


Självklart kollade vi på Lökens snygga morbror! 


Vi var vär hemma hos Löken vid fyra på nattan ngn gång, snacka om att vi var trötta då efter allt spelande!


Puss på vår lilla 95a! Det är inte jag och Olivia som är bleka, det är Löken som är BRUN!


Jo jag har muskler!.... någonstans...


Nu taggar vi för match igen mot Dam junior.


Det blev inget final spel för våran del i Damjr heller, där blev det Södra-Södra


En massa final tittande idag blev det iaf! Gute vs Klinte.



Kill me

Aj mina fötter VÄEKER! Min halsbränner, jag luktar svett, jag är trööött! Aa så blir det när man spelar fotboll! Har väl inte gått så där super för oss... Gick bättre mot damjuniorerna än mot dom i vår egen ålder :P Är nöjd med lagets prestering men inte med min och inte med mål resultaten.. Är inte så förvånad, de hänger alltid på bara ett litet skit mål! Och vi skall ju alltid ha oturen mot oss... Men men, nästan lite bra att vi inte kom till final för jag har blitt sjuk... :s Men åker iaf in och kollar på lite finaler imorrn :)
Äh nej skall väl gå å ta mig en dusch, sedan väntar min sääng :) Så bilder får ni imorrn!

Snart sticker..

Snart sticker jag med bussen in till stan, mamma möter upp mig med bil och kör mig till Säve och sen är de match match match som gäller!! :D Hoppas alla andra i laget är lika taggade som jag, annars går det ju inte.. ;)
Kommer nog inte bli så mycket inlägg nu i helgen, men det kommer destomera sen! :) Kanske...

Blogg.se krånglar än så tyvärr blit det tråkiga inlägg utan biler... :/

Juega fútbol 24/7

Åh vad sur jag blir på att kolla ut! De vräker ner med snö här utanför.. Är säkert också helt insnöad..
Nej men snö eller inte så taggar jag hårt nu inför dagens matcher mot Hangvar och AIK. Sedan blir det att stanna kvar i Säve och förhoppningsvis om vi orkar stanna ända tills 3 inatt å kolla på när Mien spelar. Sen hem och sova hos Löken med Olivia:) Skoj skoj!

Sorry men det går tydligen inte att ladda upp bilder här :s Tror det är för blogg.se håller på att göra om en massa, så vi skyller på blogg.se! ;)

It´s my drug!

Hemma efter en skön träning! :) Skulle lätt kunna tränat en timme till! Men dom krafterna spar jag tills matherna imorron! Plus att vi är lediga imorrn så då kan jag sova ut lääänge, och sena vara fitt for fight, och för hoppningsvis vara vaken hela natten och kolla flera matcher, finns det något roligare än fotboll 24/7 eller? Nej precis!! :D



Kärlek! :)

I can´t breath, with or with out you..

Klarat av den drygaste dagen på veckan iallfall. Inte mycket gjort från min sida. Åkte desseutom hem tidigare för jag hade problem med astman... Blir riktigt sur fall jag inte kan spela nu i helgen på grund av att jag har svårt å andas hela tiden :S Nej men kommer köra i vilket fall! :)
Har hunnit med att se Paradise hotell avsnitt sen jag kom hem och även en liten power-nap, som jag egentligen borde sluta göra.. Blev lite besviken att Cimon i Paradise åkte.. Min favorit!..


:(

then what?

Börjar få lite ångest för vilket gymnasie linje jag skall välja. Har inte vart insatt i det där, men nu börjar det fan dra ihop sig.. Funtar på Handel, verkar inte vara så jätte mycket plugg och ändå bra utbildning, men vet inte vad jag vill bli sen, när jag blir "stor"... Och jag är inte tagg på att flytta från Gotland än, tar jag sen efter gymnasiet :p
Nej usch, har ni något förslag är det bara att säga! :)
Hade form fitness pass idag igen med laget. Senare drar jag till Fanny och kollar Andra avenyn med henne!
http://www.youtube.com/watch?v=zIyeNRbbKBw&feature=player_embedded#
Hahah kolla in klippet, skönaste! Mien hitta och tyckte den passa mig :o hängde inte riktigt med dära.. hah


Oliviaa! Man har ju inte tråkigt en minut med dig i bilen hem från träningarna :)<3

det räcker okej?

Fuck snön! Inte bara det att de kom lite idag när jag hem utan det skall bli ca 10cm till imorron! (vad dom säger) F*n jag vill ha vår! Snö har vi haft allt för j'vla länge nu alltså! Jag vill skippa alla feta vinterjackor, vinterstövlar, kalla promenader till bussen! Vill kunna ha converse utan att få isbitar till tår, använda min skinnjacka så man slipper se ut som en eskemå hah, ut å springa lite utan att halka fram, och mest av allt kunna cykla upp till bussen på mornarna!...


Pepparkakshuset sista stund

Vi säger farväl till vårat pepparkakshus nu, samtidigt som vi kollar Guldbagge galan :)

Jag och Beccas only! :)

Life´s a game but it´s not fear

Yes hittade äntligen den kommande helgens team sprotia cup schema! Och vi startar hela med att köra första matchen i säve kl 5 på fredags eftermiddan, sedan spelar vi också vid 21 på lördagskvällen, och möjligtvis på söndagen. Jag som verkligen var peppad för att spela på natten detta år... Det senaste vi får spela är halv 12.. men men är man pigg kan man ju prestera bättre! :)

Fråga mig inte vart vi fick idén ifrån :P (det är bara papper så ni inte tror något annat, hah)

Hahah åt kanske lite för mycket till mat idag ;)



Naj nu blir det...

Naj nu blir det snart dags å dra sig till sängen, efter att ha sätt en annan del av köping och Johan Falk, där min älskling Joel Kinnaman också är med i, hah :)


:)

strange things

Hemma från utomhusträning och har precis fått i mig lite mat, kanske något för mycket för mår illa nu!
Sitter här och försöker få tag i spelschemat för nästa helgs team sportia cup, verkar omöjligt! Hade lite otur idag! Vi skulle åka in till stan innan träning för jag skulle prova ett par undrställsbyxor, men ingen sport affär hade öppet... Sen när vi kommer till träningen 30 min förtidigt för att hinna byta om har varken jag eller Olivia koden till omklädningsrummet på konstgräset, så ringer vi min tränare som såklart inte svarar och alla i laget, men min mobil ringde bara dom personerna den själv ville :S Såklart skulle mobilen fucka sig just när jag behövde den som mest, så vi stod där ute i ca 7 minusgrader och förfrös i en halvtimme tills A-laget kom och låste upp...
Men men skall gå upp och ta en lång varm dusch nu! :)

 
Snart är det dags för cup igen :D

Glass+Fanny = :)

Det blir en GLASS kväll med Fanny Karlsson :) Tror fan inte jag ätit glass på hela 2010, och jag som älskar glass, är detta möjligt?hah Nej men nu ska jag gitta hem till Fanny igen :)


Edvin (Fannys lillebror) Med sin snygga dress! Och sin snygga morronfrilla haha :))

 

I see

Sitter nu hemma hos Fanny och kollar i gamla skolkatalog, fy faan säger jag bara, tur att man har förändras!!

Hemme

Igår efter filmen åkte vi hem och sov hos Natta, därför blev det inte något mer inlägg.. Kom nästan precis hem från henne för hon skulle iväg och jobba.. Men filmen var helt Okej!! :) VG möjligtvis VG + för att jag gillar han som spelar huvudrollen, Joel Kinnaman :)


Joel Kinnaman



haha


Snabba Cash!

Typ världens skönaste fredag, och snabbaste! Satt bara och kollade på vår film sen vi var på klass resa i Norge som vi sedan skall rediskera :) I stort sätt det vi gjort hela dagen!
Ikväll bär det av in till stan med Natta för att se Snabba cash, har hört en massa om att den skall vara bra så det får vi väl hoppas! Någon som sätt den? :)



21 januari 2010

Precis hemkommen efter en bra inomhusträning, vilket vi gillar! Har 100ggr tränings värk nu alltså! I låren, helt sjukt kan knappt resa mig upp från en stol... :S Jag hade ju en hård form fitness träning igår också, och dom brukar säga att det bästa sättet att bli av med träningsvärk är genom att träna bort det.. Nja vetifan de alltså :P 
Sitter nu och äter macka och ser på Made in Sweden och lyssnar på musik, Sean Paul - Now that i ive got your love. Om jag hade kunnat hade jag laddat upp den här, men har aldrig fattat hur man gör :s... Men har ni musikbrist kan ni ju lyssna på den :)
Nej måste snart upp och duscha om jag inte skall komma allt för sent i säng..


Älskar, inte gillar Älskaaar! Haha hakuna matata power :)

Andra avenyn!

Sitter hemma hos Fanny my hunny nu :) och vi börjar tagga för nya avsnitt av Andra avenyn, som vi har längtat!!:)



Nästa Fanny! (:

Uppdateringen är ju inte den bästa just nu efter som internät bara krånglar HELA tiden!
Efter skolan bar det av in till stan för träning på form fittnes, som var riktigt fräscht om jag skall börja gymma (vilket jag vill) så ska jag fan börja där asså! Men fräscht = Dyrt... Aja det var ett riktigt jobbigt fyspass ialla fall, och det känns verkligen nu! Passet var inriktat på armar och lårmuskler så det känns lite jobbigt i trappan och så men det är värt de! :) Nu skall jag snart dra till Fanny! :)


Fanny :) En ganska old pic men har inte så många :/

Damp!

Gud, får damp på sega datorer! Och vårt "snabba" internätet kommer ju såklart inte in på min sida.. Lackar snart!!!
Annars har jag faktiskt hunnit med att se Paradise hotel när jag kom hem, sova såklart och sedan till och med plugga lite! :D




mmm detta åt jag till mellis när ja kom hem, som många andra dagar men det är verkligen godast då! Flingor, banan och mjölk me like! :)

Naj huh!

Kört fast på det första talet, mamma pratar i telefon och det är ingen idé att fråga pappa om hjälp, så då är det lika bra att jag sitter här ;)


lala

Varför sitter jag här för när jag egentligen behöver plugga? Är inte speciellt tagg på det efter att ha sovit i soffan i en timme efter jag kom hem, fortfarande skit trött... Har matte prov på torsdag, buhu!
Nej nu skall jag kolla rean på Nally.com :)


Jag och Märta i skolan för ganska länge sen :P

Skolan

Sitter nu i skolan. eller står för det finns ju inga stolar här... Men snart börjar vår Svenska.... oops vi börjar visst nu så vi hörs sen :)

En annan del av köping

Hemma igen, sitter nu här nyduschad och fräsch efter en ute träning som gick ganska så bra! Vi tränade med A laget vilket var rätt kul faktiskt! :) Nej nu börjar snart en anna del av köping :) 'Haha den är för bäst alltså!


Har precis...

Har precis varit uppe och lämnat Mien vid bussen, vi tog sparken upp som vanligt :) Sen blir det en plugg dag.. Känns som jag redan ligger efter och de har bara gått en vecka i skolan... Är inte så förvånad.. Sen blir det kanske upp till farmor på fika och sedan vidare på träning! :) Men nu plugg..-.-


Disturbia

Har precis sätt Disturiba och ätit doppd frukt i smält choklad as gott! Filmen va fan lite småläskig, vetifan om jag vill gå upp och möta Mien sen vid 12 haha. Men jag rekomenderar filmen!:)


Och det var ju inte helt fel att han var lite småsnygg deseutom ;)

Run bitch run ;)

Har precis varit ute och sprungit! :) Sprang i 25-30 min, ganska svårt eftersom snön ännu är kvar!... Men det känns skönt nu! Ikväll blir det nog att vara hemma igen, testa fondy grejemoj, och sedan i natt kommer kanske Mien hit efter hon kommit hem med båten! :)
Nej nu skall jag väl upp å duscha av mig all svett, sedan bär det av till vibble för mamma behövde handla lite mat, då följer jag med och hyr en film till mig själv! :)
Vi hörs!


Svettig Milla!

Hahah

Hahahaha sitter här för mig själv och garvar åt en bild från skolavslutningen i 8. haah världens mobbaste bild på vår klass!!


Hah okeej det var inte lika roligt att se såhär liten bild. Men kolla mig och Mien, vi kollar fall det blev något hål i hennes strupmbyxor för jag fasnade på något konstigt sätt med armbandet i dom har jag för mig? Och kolla Espen, " jag är helt oskyldig jag lovar" haha plus alla andra, asså va fan gör vi? :P

Resultatet! :)

Nu är jag fördig! Bara dammsugning som återstår :) Får jag göra sen vilket kommer bli imorron eller nästa vecka haha...  
Före:                                                                      

 

Efter:
 


Visst blev det snyggt! Eller vad tycker ni? :)

Julen ut!

Nu åker julen ut här hemma! Håller på att ta bort alla tomtar och kläder som ligger på mitt rum! Känns skönt men ändå inte. Jag är trött på julen men ändå det är ett helt år innan vi kan sätta upp alla tomtar igen... :P Nej det känns fan skönare att ta bort dom ändå! :) Ni får se bilder sen när jag är helt klar, nu blire some musicaa! :)

-

För trött för att gå upp och lägga mig...

Fredag kväll

Nu kom mamma hem från Sockholm med goodis! En massa choklad :) Så nu blir de mys i soffan med godis, en riktig fredagkväll alltså ;)


Tummen upp, faast de är onyttigt...

Dåligt av mig..

Måste bättra på mina uppdateringar!
Efterskolan eller vi gick lite tidigare ftersom det inte finns någon anledning att va kvar i skolan på fredags eftermiddagar, men iaf så åkte jag och Mien in till stan klockan 12 (: As skönt för det var inte en massa folk ivägen överallt! Det känns som våren har kommit för i varje affär är det en massa nya vårkläder, så de känns verklien som vår, så går man ut, snö och minus grader.. Inte riktigt vår än va Camilla... :/
Det ända som blev inhandlat för min del var en snygg mössa på rea från MQ (:


Aa där har ni min mössa från lite olika håll ;)

fotbollsworkout!

Åh vad sur jag blir, jag la in ett inlägg förrut idag innan jag åkte på träning och nu kollade jag min blogg, fanns den där? Nej.. Internet vill verkligen inte jobba med mig nu asså, får inte in det nya internetet så det går skit segt...!
Men nu sitter jag här och äter en macka efter en ganska bra träning då vi hade fotbollsworkout, tycker det är bra, men vi ser ut som ett par amatörer när vi gör det bara..haha


Vi får inte ihop det att alla gör samtidigt, men de kumma ;)

Paradise hotel

Lite dålig uppdaterat av mig, men de gick inte att komma in på internet igår kväll... :S
Eftersom jag missat Paradise hotel nu två kvällar rad så nu blir det 4 avsnitt att se på det nu :)






Hemma från..

Hemma från skolan nu.. Trött efter en seeg dag! Så nu blir det att krypa ner i soffan och kolla på Paradise hotel XL, och sista biten av Johan Falk filmen! :)
Hörs senare! :)



Mjukisbyxorna på!! :)

Your love is my drug

Sitter här och lyssnar på lite musik! Hur klarade jag mig utan Spotify förrut asså! :S Just nu går your love is my drug- Kesha :)
Åkte in till stan efter skolan idag, mötte upp Becca, vi tog en fika a la Mcdonalds, sedan fixa lite, skulle byta två saker. Halv sova på bussen hem, var så himla trött! Inte så konstigt efter som jag max sov 4 timmar i natt... Blir nog att lägga sig tidigt ikväll då!


Home

Hemma nu efter en KALL utomhus träning! Brrr.. Det gick inte någe vidare bra för oss heller, vart lite slött.. 
Nu ikväll börjar typ alla bra program på tv! Måste gå och se nu!
Och imorrn börjar fucking skola på allvar...
Men tänkte bara länka till en söjt liten blogg:) 
Hon heter Mien för dom som inte vet (:   Miensblogg.blogg.se
Eller klicka på         Mien                Marie           Eller            Höglund
                                                                                                                          
                                  

100110

Kom nästan precis hem från Olivia nu :)  Snart bär det av upp till farmor för lite fika, sedan in till stan för träning :) Första utomhusträningen i år då!

 

Olivia ikväll :)

Snart packa väskan för att sedan ta bussen till Olivia Hassel :) Har också hyrt med mig två filmer vi skall se ikväll!
Ska ni göra något kul ikväll?(:


På svenska: Baksmällan


Mikaela Persbandt är även med i filmen! :)


Nej nu skall jag äta lite, hörs kanske sen! :)


Svajdestugan!

Ny duschad nu, efter en dag vid Svajdestugan och skidåkning med familjen så det behövdes en dusch nu! Förstår inte riktigt det roliga med att åka längdskidåkning.. Bra motion kanske, men man får ju bara lust att åka till Idre/Åre!
Man längtade typ i spåret tills det kom en liten backe åtminstonde. Annars gick det väl ganska bra för mig! Kom frammåt iaf ;)




En pause med grillad korv.. ja tack! (:


Mamma som inte fattade att jag skulle fota, och syster! :)


Dags för ut i spåret igen :) Orkade inte något långt så det fick bli en kortis till innan vi åkte hem :)

This kinda sucks!

Nej vad tråkigt det är att bara vara hemma.. Har ännu inga planer för imorgon heller så det här känns som en ganska meningslös helg. Får väl se vad som händer imorron. Låter som dom häller upp godis i skål nu, det är ju trots allt fredag då :)
Hoppas ni har en roligare fredag kväll! :)

Tillbax till vardan igen då..

Var inte specielt tagg när klockan ringde 6.30 imorse naj... Även fast jag inte somnade så jätte sent har dagen ändå varit jävligt seg! Vi satt och såg någon film om växthuseffekterna, och tänkte bara lägga mig då på bänken och vila lite, hah somnade istället. Inte länge men typ 10 min och de va jävligt skönt ;)
Skulle egentligen tillbringa dagen med Natta, men hon skulle visst till Stockholm istället :( Jag vill oxå diiit!!
Tror bara det blir en hemma kväll för mig, är fortfarande väldigt trött!


Träning igen!!

Kom precis hem från stan, köpte en ny foundation och en BH :)
Gud vad skönt att vi börjar med träningarna igen! Har riktigt saknat fotbollen nu! Och det är ju egentligen nu under lovet vi skulle behövt träna som mest, iaf så mycket som jag ätit ;) Skall snart upp och byta om för att sedan åka till stan igen :D
Hörs sen!


Mysko!

Hah fick ringda hit min bodyguiard, Efter som det var någon läskig person som ringer och andas och sedan lägger på bara, trodde ju det var någon som bara skämta men tydligen inte.. I så fall ringer man väl inte hem till oss? Hade förstått om det var på min mobil men, ville inte vara hemma ensam hahah jag vet jag är en mes men :)


Haha sämst men hinner inte, måste upp till bussen nu fall jag ska hinna :)

??

Lagom färdig fixad för att sedan åka in till stan och möta upp Becca :) Skall inte gå så länge orkar verkligen inte! Försökte vända på dygnet nu när skolan börjar, somna väl vid 3 och gick ändå upp halv 10, pressa mig upp för att kunna somna ikväll... Vilket resulterar till att jag är skit trött just nu!
De va inte kul den som ringde mig precis och andades i telefonen och sen la på!!! :@

Sprängaren

Satt precis och såg Sprängaren, inte särskilt bra... Datan lockade mera :)
Ska snart ta sparken upp till bussen för att hämta Becca, är jag inte för snäll? :)
Vill till stan imorrn! Får se om jag hittar någon som vill joina mig.



Matilda och Farre i växjö city ;)

Min hurtiga....

Min hurtig dag! Körde upp Mien till bussen, vi tog sparken och ja fick ju köra mest eftersom de är Mien vi pratar om haha ;) hah eller okej inte men. Kändes så där lagom kul att köra hem sparken helt ensam sen..  Sen var jag ute och hjälpte pappa skotta en massa! Sedan en låååång promenad med syster! :) Skit skönt! Och nu håller jag på att försöka förstå hur man skickar sin spelista på spotify till någon.. kul att två frågade på msn samtidigt och jag vetifan hur man änns skickar, aja tekniska jag fattar väl det snart ;) (efter jag frågat Becca så haha)


Syster på stranden :)

Home

Hemma från bion nu! :D Efter som vi bor på landet var vi tvugna att vänta på nästa buss som skulle gå en timme och en kvart efter filmen va slut... jippie för de finns ju så mycket att göra under tiden när allt är stängt.. Så vi fick sitta med alla fjortisar på Donken under tiden.
Men filmen var ialla fall as bra! :D 
nu ska vi se Paradise hotel :) hörs sen!





Va väl tur att ja hade med min kamera så vi kunde fördriva tiden på något sätt :)

Bio! (:

Idag eller kanske mera ikväll skall jag och Mien se på bio! Äntligen! Har velat sätt Luftslottet som sprängdes allt för länge nu!
Så det blir att fixa i ordning sig snart för att sedan ta bussen in till staden! :)
Vi hörs senare!



Spenderade går...

Spenderade gårdags kvällen hemma hos Natta, kunde inte blogga efter som hennes data hade fått virus eller något :S  Men Malin kom oxå på kvällen, sen gick vi till Linnea där Sandra oxå var, så badade vi 5 i Linneas Jakutsi (stavning?) Älskar deras jakutsi alltså!!
Natta kommer kanske ikväll oxå! :D


Trötta? JA!  


Nathalie Cecilia Thomsson :)

Nu skall jag till Nathalie Thomsson, me like eftersom jag inte vart med henne hemma hos henne på jag vet inte hur länge :)
Hörs senare!


Natta när hon va blond :))

Serien (:

Nu ska jag och becca se band of brother! :) En ny serie på ettan tror jag, som handlar lite om andra världskriget

100102

Slö dag! Har varit alldeles för många sånna dagar på detta lov!
Jag vill spela fotboll!!

Men här kommer iaf lite bilderna från nyår! :)



Haha Natta de smart asset trampa ner golvet x) 


Olivia :)




Tomtebloss ofc


Natta och Mien (:



Nathalie (:


Jag


Alla ville hålla i det stora tomteblosset haha


Vid 12 slaget, så himla kallt och jag hade så klart inga handskar så det blev inte många bilder då...

2010!!

Hade ni ett bra nyår? :)
- Det hade jag! :D Med dom bästa tjejerna är det ju inte så konstigt!
Efter jag kom hem från Mien idag tog jag en liten power-nap. Eller det kanske det inte heter när jag somna i soffan i tre timmar? Riktigt skönt ialla fall! Orkar fan inte änns duscha idag fast jag verkligen behöver! Ska nog gå tillbaka till soffan, krypa ner under filten och hoppas på att de finns något bra på tv:n! :)
Jag kommer in med bilderna från igår senare när jag får ork! 

RSS 2.0